Άγιος Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ναι, αλλά κανείς δεν αγοράζει όργανα με την αξία μεταπώλησης στο μυαλό. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να σκέφτεται έτσι, τη σκέψη αυτή τη θεωρώ τουλάχιστον άκυρη για μουσικό. Καλά κανείς δεν θα το σχολιάσει αυτό? Εγώ πρέπει να τα απαντάω όλα; kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 minute ago, LK said: Προφανώς να κρατήσω. και γω αυτό θα έκανα, γι αυτό σε κάποια φάση πριν 10-12 χρόνια πήρα 3 φτηνές μαζί και άφησα την καλή στην άκρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Καλά κανείς δεν θα το σχολιάσει αυτό? Εγώ πρέπει να τα απαντάω όλα; Ναι, εσύ. Λέγε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε και γω αυτό θα έκανα, γι αυτό σε κάποια φάση πριν 10-12 χρόνια πήρα 3 φτηνές μαζί και άφησα την καλή στην άκρη Δεν μπορώ να έχω μόνο μια κιθάρα. Βαριέμαι. Εδώ Βαριέμαι με 23 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, sultan of string είπε λογική του να έχω μια πολύ ακριβή και να κάθεται επειδή είναι δυσκολόπαιχτη Δεν υπάρχουν δύσκολοπαίκτες κιθάρες, υπάρχουν μόνο κακοσεταρισμενες κιθαρες 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Εγώ πιστεύω ότι ο ΛΚ μετά την αγορά της Gibson είδε με άλλο μάτι τη συλλογή του. Οπότε έχει μπει στο μυαλό του η σκέψη να πουλήσει τις φθηνές σιγά σιγά μιας και δεν προλαβαίνει να τις παίζει όλες και να πάρει 1 ή 2 καλά όργανα. Και αυτή είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση... Βέβαια αν ισχύει, τότε δηλώνω ευθαρσώς ότι θα πέσω από κάποιο από τα σύννεφα που πόσταρα νωρίτερα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Just now, Superfunk said: Δεν υπάρχουν δύσκολοπαίκτες κιθάρες, υπάρχουν μόνο κακοσεταρισμενες κιθαρες δεν είναι κακοσεταρισμένη βαργιά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, LK είπε Εδώ Βαριέμαι με 23 Mα τώρα, είναι σοβαρό νούμερο αυτό? Κάν'τες 25 και να δεις πως θα νιώσεις αμέσως καλύτερα, πιο πλήρης. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε δεν είναι κακοσεταρισμένη βαργιά είναι Και τι σε νοιάζει; Όρθιος παίζεις; 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και αυτή είναι ενδιαφέρουσα προσέγγιση... Βέβαια αν ισχύει, τότε δηλώνω ευθαρσώς ότι θα πέσω από κάποιο από τα σύννεφα που πόσταρα νωρίτερα. Απαντήθηκε και αυτό 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση