Nekkon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Στο χιλιάρικο αυτήν την στιγμή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η καλύτερη κιθάρα είναι αυτή https://smart.noiz.gr/details.php?id=580681 Και δε χρειάζεσαι άλλη 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Στο χιλιάρικο αυτήν την στιγμή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η καλύτερη κιθάρα είναι αυτή https://smart.noiz.gr/details.php?id=580681 Και δε χρειάζεσαι άλλη Γενικά μιλάμε. Μην κολλάμε στο σχηματικό 1000άρικο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, LK είπε Γενικά μιλάμε. Μια και καλή. Αν μιλάμε για "χρειάζομαι". Αν μιλάμε για "θέλω", τότε έρχονται και οι άλλες. Βασικά τι θες; Να κρατάει κούρδισμα, να σε βολεύει το μανίκι, να είναι όμορφη και να παίζει τη μουσική που θες. Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Μια και καλή. Αν μιλάμε για "χρειάζομαι". Αν μιλάμε για "θέλω", τότε έρχονται και οι άλλες. Βασικά τι θες; Να κρατάει κούρδισμα, να σε βολεύει το μανίκι, να είναι όμορφη και να παίζει τη μουσική που θες. Ο καθένας απαντάει για τον εαυτό του. Εσύ τι θες; Εγώ ξέρω τι θέλω. Τι θέλετε εσείς ρωτάω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, LK είπε Σωστό και αυτό, ειδικά υπό την έννοια ότι η κατοχή κιθάρας δεν είναι sprint αλλά μαραθώνιος έχοντας μεγάλη χρονική διάρκεια. Μπορεί κάποιος να πήρε σε νεαρή ηλικία π.χ. 2-3 "φθηνές" , να μάζεψε και άλλα λεφτά και πλέον να θέλει να ξεφορτωθεί τις 3 και να προσθέσει και το ποσό που συγκέντρωσε και να πάρει μια "ακριβή΄" . Πόσες θα είναι διατεθειμένος να πουλήσει? Να δώσει τρεις και να πάρει μια του χιλιάρικου ή σιγά σιγά να πουλήσει όλο τον στόλο και να πάρει μια καλή αμερικανική? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Πόσες θα είναι διατεθειμένος να πουλήσει? Να δώσει τρεις και να πάρει μια του χιλιάρικου ή σιγά σιγά να πουλήσει όλο τον στόλο και να πάρει μια καλή αμερικανική? Και αυτό σαν ερώτημα μέσα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Να σου πω τώρα... Αυτά τα νήματα εκ μέρους σου κ. συνήγορε είναι "λαγοί" Λέγε, ξεφούρνισε το... Τι έχεις βάλει στο μάτι (ή μάλλον πόσες) και μας το φέρνεις λάου - λάου; 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, LK είπε Ο καθένας απαντάει για τον εαυτό του. Εσύ τι θες; Εγώ ξέρω τι θέλω. Τι θέλετε εσείς ρωτάω. Το κακό με τις φτηνές είναι ότι χαλάνε πιο γρήγορα και δεν έχουν ισάξια παικτικη εμπειρία με την ακριβή. Μια και να είναι for life 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Κάποιες σκόρπιες σκέψεις στο θέμα και θα σας πω πού καταλήγω. Όντας καθαρά ερασιτέχνης και μη ηχογραφώντας, δεν χρειάζομαι πολλές κιθάρες. Βεβαίως, χρειάζομαι παραπάνω από 1-2 γιατί η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής. Αντιλαμβάνομαι ότι μουσικός που παίζει live και ηχογραφεί, χρειάζεται ακόμα περισσότερες από εμένα. Για να παίζεις live βέβαια στα κλαμπάκια και τα καταγώγια, δεν χρειάζεσαι και καμία ακριβή κιθάρα. Οι Epiphone και οι Squier είναι παραπάνω από ικανοποιητικές για την δουλειά. Το οποίο με φέρνει στο επόμενο σημείο, οι σημερινές φθηνές κιθάρες (μέχρι 500 ευρώ ας πούμε) είναι πολύ καλά όργανα. Στο επόμενο επίπεδο, μεσαίας κατηγορίας τιμής (έως 1000-κατι ευρώ), βρίσκουμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ όργανα, μερικά εκ των οποίων δεν θέλουν αναβάθμιση και μπορούν να μας συντροφέψουν για μια ζωή. Από εκεί και πέρα, ισχύει ο νόμος των diminishing returns που λένε. Δηλαδή πληρώνεις όλο και περισσότερο για πολύ μικρές βελτιώσεις είτε στο playability του οργάνου, είτε στο φινίρισμα, στο βάρος των ξύλων, στην ποιότητα ενδεχομένως του hardware κλπ. Δεν λέω ότι είναι κατι που δεν αξίζει αλλά σίγουρα θα πω ότι δεν είναι κατι απαραίτητο να κάνει κάποιος. Εάν έχει τα χρήματα βεβαίως… γιατί όχι? Για εμένα τώρα: πιστεύω ότι το κυριότερο value for money το παίρνω στην intermediate κατηγορία τιμής. Υπάρχουν ΚΑΠΟΙΑ μοντέλα όπως η Gibson Les Paul, για τα οποία δέχομαι να πληρώσω υπεραξία για να πάρω την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κυρίως το κορυφαίο φινίρισμα και αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν κιθάρες κατασκευής bolt-on neck, χωρίς binding,,χωρίς maple top τις τις οποίες δεν θα δεχόμουν ουδέποτε να πληρώσω τις made in USA τιμές. Μέχρι Mexico δηλαδή, για να δώσω μια ιδέα. Άρα σε μια μικρή συλλογή 5-6 κιθαρών, που είναι ένα νούμερο που με ικανοποιεί, μπορεί να καταλήξω να έσω ένα-δυο πολύ ακριβά όργανα και τα υπόλοιπα να είναι intermediate τιμής, με ένα-δυο low cost fillers, αν μου έρθει. Απολογούμαι για το «σεντόνι». 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να σου πω τώρα... Αυτά τα νήματα εκ μέρους σου κ. συνήγορε είναι "λαγοί" Λέγε, ξεφούρνισε το... Τι έχεις βάλει στο μάτι (ή μάλλον πόσες) και μας το φέρνεις λάου - λάου; Όχι όχι, το νήμα είναι πραγματικά γενικού ενδιαφέροντος και δεν αφορά εμένα. Εγώ δήλωσα ότι η επόμενη "ακριβή" κιθάρα που θα πάρω (ακριβή για εμένα , όχι για τον Λάτση ) θα είναι SG standard (δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι standard ή standard 61). Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο " ακριβό". Αν μου τη δώσει κάποια στιγμή για κάτι φθηνό , μέχρι 200 ευρώ...μπορεί. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση