Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με πιο απλά λόγια, "όταν εγώ ερχόμουν (απ'τα πανηγύρια) εσύ πήγαινες". Θρασύτατο πανκιό... Όταν εσύ ήσουν ακόμα αυγό κάμπια και υπόμενες να γίνεις και πεταλούδα της νύστας, εγώ ήμουν ολοκληρωμένος μουζίκος που έπαιζε ΚΑΙ πανκ. Σύρε αρθρόποδο έντομο τώρα να αλλάξεις τα νερά αυθάδικη κάμπια, μελανόμορφη σουπιά της Κανήθου , τεχνητέ ύφαλε με τσιμεντοπέδιλα του Ευρίπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε εγώ ήμουν ολοκληρωμένος μουζίκος Μη με κάνεις και γελάω γιατί έχω ανοιχτά παράθυρα και οι γείτονες αναρωτιούνται. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μη με κάνεις και γελάω γιατί έχω ανοιχτά παράθυρα και οι γείτονες αναρωτιούνται. Δευτέρα-Τρίτη που ήμανε Κάνηθο, έλειπες και τα πατζούρια κλειστά, η μπουγάδα μαζεμένη, ο λουκουματζής που φώναξες δεν σε βρήκε. Ημπορείς να γελάς, όσο...απ το Μορφέα που μένω ούτε η Μοσάντ δεν θα προλάβει να σε ειδοποιήσει πως έφυγε η σφαίρα κανάγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου ΕΓΩ είμαι ολοκληρωμένος μουσικός. Απλά παίζω μόνο ένα όργανο, αλλά το παίζω καλά, με κάθε ευκαιρία το παίζω και του δίνω και καταλαβαίνει. Και το πλένω επιμελώς να μην πιάνει μάκα. Το παίζω μπροστά σε φίλους, πόσες φορές έρχονται στο σπίτι και το βλέπουν και μου λένε, θα μας το παίξεις λίγο? Και γίνεται πανηγύρι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε με κάθε ευκαιρία το παίζω και του δίνω και καταλαβαίνει. Και το πλένω επιμελώς να μην πιάνει μάκα. Το παίζω μπροστά σε φίλους, πόσες φορές έρχονται στο σπίτι και το βλέπουν και μου λένε, θα μας το παίξεις λίγο? Μερακλής!Πές τα ρε Κώστα που μπήκε μια φορά η άλλη απότομα και μου έλεγε,τι κάνεις εκεί και τι κάνεις εκεί και μου φυγε η έμπνευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Voice 074.m4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Tι έγινε ρε Σουλτάνε, έχεις πάρει στο κατόπι όλα τα πανηγύρια της περιοχής? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Γαμος ρε... Υποφέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Κι άλλος γάμος? Σε δύο γάμους έχεις πάει μέσα σε τρεις μέρες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση