Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ολόκληρο το live με διάρκεια 34 λεπτά. Ντέμης Ρούσσος - vocals & bass Βαγγέλης Παπαθανασίου - Hammond B3, Clavinet, kazoo, back vocals Λουκάς Σιδεράς - drums, percussion, back vocals Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου από Waterfall-K 6 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Εγώ να πω την... "αμαρτία" μου - βασικά απορία είναι και μάλιστα ετών. Αυτό το JB του Ρούσσου που να έχει καταλήξει; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ να πω την... "αμαρτία" μου - βασικά απορία είναι και μάλιστα ετών. Αυτό το JB του Ρούσσου που να έχει καταλήξει; Who knows? Μπορεί να έμεινε στη συλλογή του, μπορεί να πουλήθηκε, πολλά μπορεί. Το Β3 του Βαγγέλη πάντως πρέπει να υπάρχει ακόμα στα υπόγεια του Παπ., μια και γενικά δεν πούλαγε σχεδόν ποτέ gear. Το συγκεκριμένο Β3 πρέπει να είναι το ίδιο που χρησιμοποιούσε και στους Forminx και αργότερα στο Nemo studio του στο Λονδίνο (1975 - 1987). Τον custom μίκτη πάντως που φαίνεται στα αριστερά του τον χρησιμοποιούσε και στους Forminx, και ήταν κατασκευασμένος από έναν Έλληνα τεχνικό ραδιοφώνου. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Who knows? Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι είναι κρίμα που δεν έχουμε κάτι σαν Hard Rock Cafe και να βλέπεις εκεί μέσα το μπάσο του Ρούσσου, μια strat του Σπάθα, ένα πλήκτρο του Βαγγέλη, ένα μπάσο του Τουρκογιώργη κλπ... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι είναι κρίμα που δεν έχουμε κάτι σαν Hard Rock Cafe και να βλέπεις εκεί μέσα το μπάσο του Ρούσσου, μια strat του Σπάθα, ένα πλήκτρο του Βαγγέλη, ένα μπάσο του Τουρκογιώργη κλπ... Hard Rock Cafe? Kάνα 'Entehno Cafe' και πολύ μας είναι... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Λίγο πιο μεγάλη η γραμματοσειρά των συντελεστών παρακαλώ στα ποστ, έλάχιστα λιγο πιο μεγάλη, όχι ίδια με τη default βέβαια, αλλά λίγο πιο μεγάλη. Ευχαριστούμε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε ... μια και γενικά δεν πούλαγε σχεδόν ποτέ gear... Καλά, μην παίρνεις κι όρκο. 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τον custom μίκτη πάντως που φαίνεται στα αριστερά του τον χρησιμοποιούσε και στους Forminx, και ήταν κατασκευασμένος από έναν Έλληνα τεχνικό ραδιοφώνου. Με Volume - Bass - Treble - Echo (echo input), και μάρκα ή μοντέλο Fominx !!! 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Καλά, μην παίρνεις κι όρκο Είπα, "γενικά δεν πούλαγε σχεδόν ποτέ gear". 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Με Volume - Bass - Treble - Echo (echo input), και μάρκα ή μοντέλο Fominx !!! Ε, αφού για τους Forminx φτιάχτηκε, πως θες να λέγεται, Oasis? Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου από Waterfall-K 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Έτυχε να είμαι καθισμένος στο home studio πριν δω το πόστ και έβαλα να τρέχει το βίντεο και καθηλώθηκα, έβαλα την καρέκλα σε μέση ανάκλιση και το ευχαριστήθηκα, εκστασιάστηκα. Το άκουσα και ευχαριστήθηκα πραγματικά και τους παρατηρούσα προσεκτικά και πραγματικά αγαλλίασε η ψυχή μου και αναπτερώθηκε από το μεγαλείο τους, αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. Μεγάλοι καλλιτέχνες, ασυναγώνιστοι ερμηνευτές. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είπα, "γενικά δεν πούλαγε σχεδόν ποτέ gear". Σωστά είπες. 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ε, αφού για τους Forminx φτιάχτηκε, πως θες να λέγεται, Oasis? Ε, έστω και αυτό σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση