giannis1dim Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Κατάλαβα, ευχαριστώ. Για τα έως σκέφτομαι ίσως με κάποιο πετάλι βάθους, reverb, μετά το μικρόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, giannis1dim είπε Κατάλαβα, ευχαριστώ. Για τα έως σκέφτομαι ίσως με κάποιο πετάλι βάθους, reverb, μετά το μικρόφωνο. Γιατί να πάρεις σόνει και ντε πετάλι reverb, και να το κάνεις όλο με direct monitoring? Πού θα το βάλεις το reverb? Πολύ πολύπλοκο χωρίς λόγο. Το ιδανικό και σίγουρα πιο εύκολο σενάριο είναι, φτιάχνεις ένα απλό project σε ένα free DAW πρόγραμμα (πχ Reaper ή Cakewalk), βάζεις ένα απλό EQ, έναν χαλαρό κομπρέσορα και ένα Reverb, βάζεις και ένα limiter για να μην κάψεις τίποτα (αν το σηκώνει), και είσαι έτοιμος. Ενεργοποιείς το track monitoring, και τραγουδάς ότι θες. Άμα γουστάρεις το ηχογραφείς κιόλας. Όλο αυτό θα σου βγει τσάμπα, και θα σου πάρει το πολύ 30 λεπτά να το σετάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis1dim Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Ναι, σίγουρα είναι η καλύτερη ιδέα και θα το δοκιμάσω απλά για να δω αν θα λειτουργήσει, κυρίως ως προς την καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Τη φοβάσαι πολύ την καθυστέρηση λες και θα κατέβεις σε αγώνες Counter Strike. Η δική μου κάρτα ήχου (Focusrite Scarlet 2i2 Gen2) αυτή τη στιγμή μου βγάζει με Buffer 64, 8ms καθυστέρηση, και στα 128 είναι 15ms. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς κάποια καθυστέρηση - εκτός αν κάνεις κάτι λάθος. Πριν πάρεις το πετάλι, δοκίμασε τη software εκδοχή. Τσάμπα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis1dim Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Τη φοβάσαι πολύ την καθυστέρηση λες και θα κατέβεις σε αγώνες Counter Strike. Η δική μου κάρτα ήχου (Focusrite Scarlet 2i2 Gen2) αυτή τη στιγμή μου βγάζει με Buffer 64, 8ms καθυστέρηση, και στα 128 είναι 15ms. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς κάποια καθυστέρηση - εκτός αν κάνεις κάτι λάθος. Πριν πάρεις το πετάλι, δοκίμασε τη software εκδοχή. Τσάμπα είναι. Χαχα! Ιδιοτροπίες.. Ναι φυσικά και θα τη δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, giannis1dim είπε Κατάλαβα, ευχαριστώ. Για τα έως σκέφτομαι ίσως με κάποιο πετάλι βάθους, reverb, μετά το μικρόφωνο. Το καλύτερο για αυτήν την δουλειά είναι ένας μικρός μικτης με εφέ.Ετσι δεν χρειάζεσαι υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis1dim Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Τελικά η καθυστέρηση είναι αισθητή με την audient. Με το buffet size στα 16 μόνο γίνεται, άντε και στα 32. Στο πρώτο όμως υπάρχει αλλοίωση ποιότητας και παράσιτα. Έχω μόνο ρεβερμπ και eq που δεν επηρεάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 6 hours ago, giannis1dim said: Τελικά η καθυστέρηση είναι αισθητή με την audient. Με το buffet size στα 16 μόνο γίνεται, άντε και στα 32. Στο πρώτο όμως υπάρχει αλλοίωση ποιότητας και παράσιτα. Έχω μόνο ρεβερμπ και eq που δεν επηρεάζει. δεν επιτρέπεται μάλλον έχεις πολύ αδύναμο υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis1dim Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μπορεί, είναι λάπτοπ asus zenbook και output latency περίπου 3.5. στο chase al 13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου asus zenbook απο μόνο του δεν λεει κάτι. επεξεργαστής μνήμη λειτουργικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση