Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Alder https://www.epiphone.com/en-US/p/Player-Pack/EPIMNJ943/Vintage-Sunburst Poplar https://www.musik-produktiv.com/se/epiphone-les-paul-sl-vintage-sunburst.html ΥΓ: Ούτε και αυτοί δεν πρέπει να ξέρουν τι πουλάνε 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Poplar https://www.musik-produktiv.com/se/epiphone-les-paul-sl-vintage-sunburst.html ΥΓ: Ούτε και αυτοί δεν πρέπει να ξέρουν τι πουλάνε Εγω σου έβαλα το link της ίδιας της εταιρίας. Σε δικαστηριο σε κέρδιζα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Εγω σου έβαλα το link της ίδιας της εταιρίας. Σε δικαστηριο σε κέρδιζα. Συμφωνώ... Πάντως η τιμή παραπέμπει σε poplar, αλλά ας δεχτούμε την εκδοχή της... τίμιας Gibson. Είναι πάντως ελάχιστες οι περιπτώσεις οργάνων που έχω δει σε αυτή την τιμή και να είναι alder. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Συμφωνώ... Πάντως η τιμή παραπέμπει σε poplar, αλλά ας δεχτούμε την εκδοχή της... τίμιας Gibson. Είναι πάντως ελάχιστες οι περιπτώσεις οργάνων που έχω δει σε αυτή την τιμή και να είναι alder. Και εγω. Γι αυτό την πήρα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, LK είπε Και εγω. Γι αυτό την πήρα. Αυτά (και κάτι άλλα που έχεις γράψει στο παρελθόν) μου δίνουν ελπίδες ότι έχεις μπει στον δρόμο των... ορθών κσύλων all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτά (και κάτι άλλα που έχεις γράψει στο παρελθόν) μου δίνουν ελπίδες ότι έχεις μπει στον δρόμο των... ορθών κσύλων Είχα τον καλλιτερο δάσκαλο! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 38 minutes ago, LK said: Είχα τον καλλιτερο δάσκαλο! Που ειναι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε Που ειναι...? Δεν ξέρω που είναι, αλλά ποιος είναι ξέρω. Ο @Terry RoscoeBeck5. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 hour ago, LK said: Δεν ξέρω που είναι, αλλά ποιος είναι ξέρω. Ο @Terry RoscoeBeck5. >>>ο οποίος είναι.... (λέγω κύριε συνήγορε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε >>>ο οποίος είναι.... (λέγω κύριε συνήγορε) Είπαμε ποίος . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση