sultan of string Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 42 minutes ago, LK said: Είπαμε ποίος . ναι αλλά αυτός είναι μβασίστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Τι μου θύμισες ... Είχα μία ΗΒ Tele TE-52 Vintage Series Natural High-gloss Πολύ τίμια κιθάρα η οποία βρέθηκε στα χέρια μου από ανταλλαγή νομίζω το 2017 Υπέρ : Καλή ποιότητα, φινίρισμα, καλοί μαγνήτες Roswell Κατά : Μεγάλο βάρος (5 κιλά) Ηθελαν αλλαγή τα ηλεκτρικά Κάποια τάστα ψιλο μπάζαραν ειδικά μετά το 12ο τάστο, ήθελε fret polish και leveling Σίγουρα σαν φτηνή κιθάρα είναι μια καλή βάση για μετατροπές 1 1 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, bathan είπε Τι μου θύμισες ... Είχα μία ΗΒ Tele TE-52 Vintage Series Natural High-gloss Πολύ τίμια κιθάρα η οποία βρέθηκε στα χέρια μου από ανταλλαγή νομίζω το 2017 Υπέρ : Καλή ποιότητα, φινίρισμα, καλοί μαγνήτες Roswell Κατά : Μεγάλο βάρος (5 κιλά) Ηθελαν αλλαγή τα ηλεκτρικά Κάποια τάστα ψιλο μπάζαραν ειδικά μετά το 12ο τάστο, ήθελε fret polish και leveling Σίγουρα σαν φτηνή κιθάρα είναι μια καλή βάση για μετατροπές Φαντάζομαι ότι αύτα θα έχουν διορθωθεί....εκτός από το βαρος Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Για να μην κρατάω τον @Terry RoscoeBeck5 σε αγωνία. Η κιθάρα είναι super ευκαιρία. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα χτυπάω το κεφάλι μου μόλις γίνει discontinued . Αλλά.....αλλά ιεραρχώντας της ανάγκες μου. Πρέπει να επικεντρωθώ στην αγροά Gibson SG cherry....standard. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, LK είπε Πρέπει να επικεντρωθώ στην αγροά Gibson SG cherry....standard. Με τις ευλογίες μου. Δεν έχω κρύψει ποτέ την τεράστια συμπάθια μου στις SG, για το ανύπαρκτο βάρος τους και το σούπερ βολικό μπράτσο τους all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με τις ευλογίες μου. Δεν έχω κρύψει ποτέ την τεράστια συμπάθια μου στις SG, για το ανύπαρκτο βάρος τους και το σούπερ βολικό μπράτσο τους Η Sg είναι ανάμεσα στις 4 κιθάρες που πρέπει να έχει ο σύγχρονος άντρας. Σε γνήσιο μοντέλο. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση