Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Τι κομψοτέχνημα είναι αυτό; Είναι ήδη 9:15 και εγώ πίνω τον τρίτο καφέ. Παράλληλα με αυτά που κάνω χαζεύω ΑΥΤΗ την κιθάρα. Τι ξύλο (ASH) ,τι vintage specs....., ακόμα και το Headstock είναι ωραίο.... Και ό,τι video είδα.....κελαηδάει. Βλέπω επίσης ότι σιγά σιγα η vitage σειρά της HB αποσύρεται. Επί παραδείγματι η DC-600 VI Vintage Series Μήπως χρειάζομαι μια 4η tele? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Τι κομψοτέχνημα είναι αυτό; Χμμμ... Αν εντελώς συμπτωματικά σου περισσεύει καμία άδεια θήκη... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Χμμμ... Αν εντελώς συμπτωματικά σου περισσεύει καμία άδεια θήκη... Δύο (2) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Δύο (2) Στη μια θα πάει η fiesta red Αλλά εδώ λέει: The product Harley Benton DC-600 VI Vintage Series is regretfully no longer available. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Έτσι είναι το ταβάνι στο σπίτι στην Σαλαμίνα..μέχρι κι εκεί χάρλεϊ μπέντον.... 1 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αλλά εδώ λέει: The product Harley Benton DC-600 VI Vintage Series is regretfully no longer available. Αυτη την έχουμε. Αλλά είδες, και τότε γκρίνιαζες....ευτυχώς την πήρα 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Εγώ ζαχαρώνω αυτή : https://www.thomann.de/gr/harley_benton_dc_junior_ltd_pelham_blue.htm Τρομαχτικό VFM. Και χωρίς ηλεκτρικά και hardware να την πουλούσαν, μόνο το φινιρισμένο σώμα, πάλι θα ήταν τρομαχτικό VFM. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Εγώ ζαχαρώνω αυτή : https://www.thomann.de/gr/harley_benton_dc_junior_ltd_pelham_blue.htm Τρομαχτικό VFM. Και χωρίς ηλεκτρικά και hardware να την πουλούσαν, μόνο το φινιρισμένο σώμα, πάλι θα ήταν τρομαχτικό VFM. Κοίτα. Έχω ήδη 4 HB, και παραγματικά είναι απίστευτες κιθάρες. ΑΝ θα άλλαζα κάτι (Not a deal breaker) γιατι το έκανα, είναι ότι έρχονται με 10 αρες και εγώ προτιμώ τις 9αρες....αλλά ακόμα και με 10 πάιζουν πολύ εύκολα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Κοίτα. Έχω ήδη 4 HB, και παραγματικά είναι απίστευτες κιθάρες. ΑΝ θα άλλαζα κάτι (Not a deal breaker) γιατι το έκανα, είναι ότι έρχονται με 10 αρες και εγώ προτιμώ τις 9αρες....αλλά ακόμα και με 10 πάιζουν πολύ εύκολα. Λοιπόν, αγαπητέ κ. συνήγορε με έχετε μπλέξει λιγάκι... Πάμε για νέα αγορά ή δεν πάμε; Πες κάτι γιατί δεν μπορώ τόση αγωνία 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λοιπόν, αγαπητέ κ. συνήγορε με έχετε μπλέξει λιγάκι... Πάμε για νέα αγορά ή δεν πάμε; Πες κάτι γιατί δεν μπορώ τόση αγωνία Δεν ξέρω. Είμαι πολύ μπερδεμένος 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση