pastelius Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Kαλησπερα Noiz_ακηδες! :D Θελω να κανω αυτο και (να παιζω απο πανω δηλ.!) Τι μηχανημα ειναι αυτο?Loop player λεγεται?Ποσο κοστιζει? :D Ευχαριστω πολυ! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Δεν έχω γρήγορο δίκτυο αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να δω τα video στα links αλλά μήπως ψάχνεις κάτι τέτοιο? http://www.thomann.de/gr/digitech_jamman_looper.htm http://www.thomann.de/gr/boss_rc20_xl.htm Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astakoume Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 O Pastorius πρέπει να παίζει με κάτι σαν το LEXICON JAM MAN fr.audiofanzine.com/produits/avis/index,idproduit,10614,mao,lexicon_jam_man.html. Εκείνη την εποχή μόνο με Delay και το feedback στο τέρμα έκανες λούπες. Σ το δεύτερο βιντεακι, που είναι και πιο σύγχρονο, παίζει μάλλον με κάποιο από τα RC 20 , AKAI HEADRUSH , DIGITECH JAM MAN που γράφει και ο harilatron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Τόσο μικρή λούπα (μέχρι 4sec) σαν του Pastorius μπορείς να την κάνεις και με το καλό/φτηνό Digidelay ;) Αλλιώς θα πρότεινα κάποιο από τα 3 loop stations της Boss... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..Αυτο που δεν εχω καταλαβει στην ουσια ειναι το πως γινεται η πεταλιερα/εφφεδιερα να "αποθηκευει" το groove που παιζεις εκεινη τη στιγμη..Πως ρυθμιζεται δηλ.αυτοματα το feedback του delay και 'συγχρονιζει' . -Εκτος και αν ειναι προρυθμισμενο,οποτε μαλλον καταλαβα... :lol: :lol: :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 To timing ουσιαστικά το ορίζεις μόνος σου... Παίζεις κάτι και ξανα-πατάς/ή αφήνεις το switch (ανάλογα με τον τύπο του εφε) στο χρόνο που θεωρείς ότι η λούπα έχει ολοκληρωθεί. Δηλαδή παίζεις ας πούμε 2 νότες, και περιμένεις (κρατώντας μέσα σου το τέμπο) όσο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το μέτρο για να πατήσεις το διακόπτη. Με το που το πατάς, αμέσως ξεκινάει η λούπα. Είναι πιο εύκολο να το δεις στην πράξη παρά με τα λόγια... Νομίζω ότι τα περισσότερα loopers έχουν και λειτουργία quantize Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε ..."φώτισα"...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Δες αυτά τα video μπας και καταλάβεις καλύτερα: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Α....Εσυ εισαι Ωραιος Ηλια! THanX! :D :) :) :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Α....Εσυ εισαι Ωραιος Ηλια!THanX! :D :) :) :D Πριν ενθουσιαστείς και τρέξεις να αγοράσεις, σου προτείνω να διαβάσεις και αυτό το παλιό μου thread: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5023 :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 To κουλο ειναι οτι με την εφεδιερα μου μπορω να βαλω το feedback του dalay στο τερμα,αλλα ο,τι κι αν παιξω απο πανω θα 'μπει' μεσα στη λουπα..Ενω εγω θελω να το παιξω απο πανω οχι μαζι.Τι να κανω τωρα? Shit! :oops: :cry: ΕDIT:Το αρθρο σου με επεισε οτι ειχες το ιδιο προβλημα.. :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση