Άγιος Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Τα σουβλατζίδικα με αφορούν περισσότερο από τα μπεργκεραδικα, ότι αναφέρεται να ξέρετε ότι θα δοκιμαστεί οπότε ποσταρετε υπεύθυνα 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Πάντως αν αποφασίσετε να πιείτε για Τσίπουρα εδώ είμαι εγώ, γιατί από φαγιά δεν σας βλέπω και τόσο τσι προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Ροδόπολις (Κοσμίδης) Κερατσίνι με τη γλυκοκαυτερη σάλτσα - μυστική συνταγή από το '50... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1) Λευτέρης ο Πολίτης (Σατωβριάνδου) και μετά καφέ στη Στάνη. 2) Το σουβλάκι της Χαροκόπου (καλλιθέα). Θέλω να κάνω γευσιγνωσία εδώ https://www.gastronomos.gr/magazi/to-soyvlaki-os-idea/83111/ Αλλά δε με βλέπω σύντομα... Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη, Brothers in Law. Μετράει 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πρώτα που να πάτε: Μπιφτεκάκια και σουβλάκια στο Ψυχικό, πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής σε συνδυασμό και καλά κρέατα άλλα μέτρια σε μέγεθος. είναι καλός, αξίζει https://www.biftekakiasouvlakia.gr/menu/ Στον Αβραάμ στου Παπάγου, ποιότητα και ποσότητα, και σχετικά φτηνά για αυτό που προσφέρει. μια φορά πήγα, χόρτασα και ευχαριστήθηκα, του αξίζει διαφήμιση https://www.avraamsouvlaki.gr/ Που να μην πάτε: Στο ''Κάψα'' στο κέντρο, γύρος στα κάρβουνα και τα λοιπά, ότι πιο μέτριο και ακριβό έχω φάει 4.5 η πίτα γύρος. Και πολλά τατουάζ στην κουζίνα, υπερβολικά πολλά, αποπνέουν μια αίσθηση βρομιάς εκεί μέσα https://kapsa.gr/el/ Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από Άγιος 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πάντως αν αποφασίσετε να πιείτε για Τσίπουρα εδώ είμαι εγώ, γιατί από φαγιά δεν σας βλέπω και τόσο τσι προκοπής Για λέγε... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ever ηταν τα Wendy's στη Γλυφάδα και συγκεκριμμένα το bacon mushroom melt .Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ κάτι καλύτερο .Μόνο που το σκέφτομαι , πείνασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, hampis είπε Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ever ηταν τα Wendy's στη Γλυφάδα και συγκεκριμμένα το bacon mushroom melt .Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ κάτι καλύτερο .Μόνο που το σκέφτομαι , πείνασα Και πατάτες με τσένταρ και μπέικον συνοδευτικά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kwstas79 είπε Για λέγε... Συμφώνως των γούστων μου 1. Τζάνερος στη Λήμνο, έχει κατάστημα στη Μύρινα με δικά του κρασιά και Τσίπουρο. Το τσίπουρο δεν τον εμφιαλώνει το στέλενει με μεταφορική σε γυάλινες φυάλες του λίτρου. Από Αλεξανδρινό (λευκό) μοσχάτο Λήμνου, αιθέρας. Διαθέτει επίσης και κάποιο τυρί ντόπιο το οποίο διαθέτει ΜΟΝΟ για φίλους και συγγενείς, δεν το εμπορεύεται. Ημπορείς να τον βρεις και στο ίντερνετ το Αριστείδη, υπέροχος ΄τυπος. Έχω χρόνια να πάω Λήμνο, αλλά διατηρώ επαφή και καταναλώνω κατά καιρούς τσιπούρ 2. Μπάμπης. Αδριανή Δράμας. Πωλεί εις την χονδρική εκτός από περιπτώσεις συγχωριανών. Όποτε βρίσκομαι εις του χωρίον αγοράζω 3. Κάποτε που πήγαινα Πάρο έβρισκα μια υπέροχη σούμα, με την έδινε ένας φίλος και πελάτης γεωπόνος 4.απ τα εμφιαλωμένα του εμπορίου Αγιονέρι και Ηδωνικό, δεν κακός και ο Μπαμπατζίμ Δεν μπορώ τα Θεσσαλικά καθώς και τα Δ. Μακεδονίας και τη πλειονότητα των τσικουδιών που έχω δοκιμάσει Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση