Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Δεν πάμε ούτε να φάμε να σκάσουμε ούτε να χορτάσουμε. Ε... κάποιες φορές το κάνουμε. Όχι συχνά φυσικά, αλλά που και που το κάνουμε 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου @LK Για να μη παρεξηγηθώ... Αυτές τις κάποιες (λίγες) φορές που μπορεί να τύχει, δεν είναι ότι ξεκινάει επί τούτου. Απλά το ένα (πιάτο) φέρνει το άλλο και κάπως έτσι γίνονται οι καταστροφές. Αρχίζει ο ένας: Να πάρουμε και ένα... Να πάρουμε. Αρχίζει μετά ο άλλος κ.ο.κ... Μετά όμως... Ωραίο το έτσι, δεν παίρνουμε ένα ακόμα; Ας πάρουμε... Και κάπως έτσι διολισθαίνουμε στον βούρκο, μέχρι τελικής... πανσέτας. Αδυναμίες χαρακτήρος... 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε . Απλά το ένα (πιάτο) φέρνει το άλλο και κάπως έτσι γίνονται οι καταστροφές. Αρχίζει ο ένας: Να πάρουμε και ένα... Να πάρουμε. Αρχίζει μετά ο άλλος κ.ο.κ... Μετά όμως... Ωραίο το έτσι, δεν παίρνουμε ένα ακόμα; Ας πάρουμε... Και κάπως έτσι .... ....και κάπως έτσι, φαγατε μια harley benton 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Shelter είπε Μηχανή κιμά έχεις? Όχι αλλά αν χρειάζεται θα πάρω. Ξέρω ότι τα Nuggets φτιάχνονται με τα περιττά σημεία της κότας, αλλά μάλλον είναι τα μπαχαρικά στο πανάρισμα αυτό που ψάχνω. Είχα φάει μια αντίστοιχη γεύση και σε κεφτέδες, και σε κοτόπουλο φούρνου. Κάποιο μπαχαρικό είναι, αλλά δεν το χω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Για να δουμε Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Όχι αλλά αν χρειάζεται θα πάρω. Ξέρω ότι τα Nuggets φτιάχνονται με τα περιττά σημεία της κότας, αλλά μάλλον είναι τα μπαχαρικά στο πανάρισμα αυτό που ψάχνω. Είχα φάει μια αντίστοιχη γεύση και σε κεφτέδες, και σε κοτόπουλο φούρνου. Κάποιο μπαχαρικό είναι, αλλά δεν το χω βρει. Δεν εχω φαει ποτέ nuggets απο Goodys. Θα με κανεις να παρω για να το ερευνήσω. Πάω στοίχημα οτι εχουν πολτοποιήσει μπουτια μαζι με ξεφτια απο το φιλεταρισμα, τα σφιξανε στο ψυγειο, τα πανάρανε με αλεύρι και φρυγανια και τα τηγανίσανε. Αλάτι αρκετο, σκόρδο σκόνη, πάπρικα και κάτι για τη μυρωδια (κύμινο ή κάρυ). Δε χρειάζεται να παρεις μηχανη κιμά, απλά να παραγγείλεις τον κιμά κοτοπουλου στο κρεοπωλειο σου να το κανουν στο δικο τους χρόνο γιατι μετά πρεπει να πλυθει πολυ καλα με βραστο νερο η μηχανή εξονυχιστικά. Εγω συνηθως τους λεω την Πεμπτη, να μου τον έχουν ετοιμο Σαββατο μεσημερι. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Shelter είπε ... τα πανάρανε με αλεύρι και φρυγανια και τα τηγανίσανε. Αλάτι αρκετο, σκόρδο σκόνη, πάπρικα και κάτι για τη μυρωδια (κύμινο ή κάρυ)... Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο αυτά. Το συνδυασμό πάπρικα - κύμινο - κάρυ - σκόνη σκόρδου τον χρησιμοποιώ κυριολεκτικά καθημερινά. Είναι κάτι άλλο, σίγουρα. Μια περίοδο έπαιρνα ένα-ένα τα μπαχαρικά του supermarket που δε γνώριζα, και τα δοκίμαζα. Τζίφος. 6 λεπτά πριν, Shelter είπε Δεν εχω φαει ποτέ nuggets απο Goodys. Θα με κανεις να παρω για να το ερευνήσω. Για μένα είναι αδιανόητα καλά, και εξαιρετικά υποτιμημένα. Πλέον είναι αρκετά μικρά σε μέγεθος βέβαια, και ακριβά για την ποσότητα που σου βάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν.... To Ορτσαγκ: Πήρα για γευσιγνωσία 4 burger. 1) Double Smashed 2) Kontosouvli 3) chicken 4) Sweetbread Κατ αρχην απο μεγεθος, οκ 1) Το double smashed είχε πολυ εντονη γεύση μοσχαριού, φρέσκος ο κιμάς αλλά βιαστικά ψημένος. Πολλές σαλτσες και η μαγιονέζα κομμένη έτρεχε σα νερο απο το μπεργκερ. Εντάξει μπορεί και απο τη θερμοκρασία του μπιφτεκιού μεχρι να φτασει. Εκει ισως να μην ηταν ετσι. 2) Κοντοσούβλι Σόρρυ μαγκες... ΔΕΝ. Για τα γούστα μου, καθολου. Το παράτησα. Δεν ηταν τόσο το κοντοσούβλι το ίδιο το πρόβλημα όσο η τυροκαυτερη. Εκτός ότι δεν μου ταίριαξε καθολου γευστικά, δεν ειχε και καλή γεύση. Και είχε και πολύ. 3) Chicken. Αυτό ήταν οκ και ίσως το μονο που θα ξαναεπαιρνα ευχαρίστως, αλλά έχω φάει και σε άλλα μαγαζιά που έχουν αναφερθεί εδώ αντίστοιχης ποιότητας. Καλό πάντως. Απλά υπ όψιν οτι εχει flakes παρμεζανας το οποιο δεν αναφέρεται στον καταλογο. Μεγάλο φάουλ κατα τη γνωμη μου. Καποιος μπορει να θέλει να μην τρωει τυριά για διάφορους λόγους. 4) Sweetbread burger. Αυτό ήταν πραγματικα περιεργο... το κονσεπτ ειναι οτι ειναι μοσχαρι στιφαδο σε μπεργκερ. Ο κατάλογος λέει: "Χειροποίητο brioche πατάτας γεμιστό με μοσχαρίσια γλυκάδια, πανέ σε μείγμα δημητριακών, σάλτσα στιφάδο και μαγιονέζα τρούφα-κάστανο" Εχουν κανει το μορχαρι κυβους, το εχουν παναρει και το εχουν τηγανισει (καλά). Αλλά τιγκα στις σαλτσες που σίγουρα έχει ζάχαρη, εσαλότ σβησμενα με κρασι, λιγο πελτέ, ζωμό μοσχαριού και τη μαγιονεζα τρούφα-κάστανο. Το συνολικο αποτελεσμα ήταν υπερβολικά γλυκερο σε σημειο που να εχεις την εντυπωση ότι τρως κατι σαν burger-τσουρεκι. Δεν ηταν τεχνικα κακό, αλλά πάλι για τα γούστα μου στα όρια με το γλυκο... Περιπου 10 ευρώ εκαστο τεμάχιο. Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από Shelter 3 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Shelter είπε Περιπου 10 ευρώ εκαστο τεμάχιο. Έδωσες €40 για 4 χάμπουργκερ-νάνους (10cm?)? Πως φτάσαμε σ'αυτή τη χώρα να πληρώνουμε ένα χάμπουργκερ σε τιμή κοσμήματος ποτέ δεν κατάλαβα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έδωσες €40 για 4 χάμπουργκερ-νάνους (10cm?)? Πως φτάσαμε σ'αυτή τη χώρα να πληρώνουμε ένα χάμπουργκερ σε τιμή κοσμήματος ποτέ δεν κατάλαβα.... Ετσι ειναι η υψηλή γαστρονομια του street food. Εννοειται οτι δεν ξαναπαιρνω. Με 40 ευρώ πόσα σουβλάκια παίρνεις (ακομα και απο τον Πέσκια)? Ή πόσο κοντοσούβλι μεριδα παίρνεις? Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση