Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Shelter είπε Ρε φιλος εδώ κανουμε κρα να βρούμε ενα κοντοσουβλι σωστο the traditional way. Αυτά όταν μας βγάλει ο δρόμος προς το χωριό και εάν και εφόσον πέσουμε πάνω του. Εναλλακτικά αν κάποιος θειούλης - έχουμε τρεις και είναι καλοί ψήστες- έχει κέφια και βάλει καμιά σούβλα... Τώρα καθότι θα είναι μέσα σε... μπούργκερ, ε θα κριθεί με επιείκεια. Πάντως στην Αθήνα πανσπανίως έχω φάει/ παραγγείλει κοντοσούβλι. Αυτά εκτός, εις την ένδοξο επαρχία που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν έπος. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δοκιμασα, μαυρα χαλια..... Αν ψαχνεις γυρο/ντονερ στα καρβουνα ,οπως εχουν πολλά ντονερτζιδικα στην Πολη, πηγαινε στο DONER.TZH στη Ν.Σμυρνη (καθημερινη να πας γιατι απο...σερβις δεν το εχουν καθολου και ΠΣΚ γινεται πολεμος) το ντονερ ομως ειναι ισαξιο των ΚΑΛΩΝ στην Πολη (οχι αυτα που ειναι στην Ιστικλαλ φυσικα αλλα πΓιο μεσα εκει που θα σε παει ντοπιος, με πηγαινε η γιαγια μου που εφυγε απο εκει 20 ετων και ΚΣΕΡΟ απο ντονερ ) Δεκτό αλλά Ν.Σμύρνη για να παω και ειδικά καθημερινή, πρέπει να ειναι δευτερη πανσεληνος μέσα στον ίδιο μήνα. Θα το εχω υποψιν παντως. Του Πέσκια ήταν ενα πολύ μέτριο σουβλάκι, σαν αυτά που παλιά τρώγαμε σε κάθε γειτονιά. Το τζατζικι άθλιο και η και καλα καυτερη σαλτσα, ανυπαρκτη. Η πιτα close but no cigar και το μονο θετικο ήταν ο γύρος που όντως ηταν χειροποιητος (ειχε καθαρο ψαχνο) αλλά λίγο στεγνος και υπερβολικα μπαχαρωμενος. Πιο πολυ με ενοχλησε η διαφημιση του στα hipster σαιτ οτι θα ερθει ο σεφ να σας ανοιξει τα μάτια κλπ. Δεν ακουμπησε. Όλοι εχουμε φάει και καλυτερα σουβλάκια. Το signature με το αβοκαντο, το έχω αφορισει. 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτά όταν μας βγάλει ο δρόμος προς το χωριό και εάν και εφόσον πέσουμε πάνω του. Εναλλακτικά αν κάποιος θειούλης - έχουμε τρεις και είναι καλοί ψήστες- έχει κέφια και βάλει καμιά σούβλα... Τώρα καθότι θα είναι μέσα σε... μπούργκερ, ε θα κριθεί με επιείκεια. Πάντως στην Αθήνα πανσπανίως έχω φάει/ παραγγείλει κοντοσούβλι. Αυτά εκτός, εις την ένδοξο επαρχία που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν έπος. Εισαι και μακριά παναθεμά σε, αλλιώς θα σε έστελνα συστημένο. Παρεμπιπτοντως οπως ειπα, το καρκινικό gastro θα το δοκιμάσω. Αλλά όχι στο κοντοσούβλι και το σκουμπρι. Στα άλλα. Πάντα δινω μια ευκαιρία. Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, Shelter είπε Ρε φιλος εδώ κανουμε κρα να βρούμε ενα κοντοσουβλι σωστο the traditional way. ΜΑΝΔΡΑΚΗΣ στην ΚαισαρΓιανη για Αθηνα, εγγυηση. 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Κοντοσούβλι, αρνάκι και χοιρινό, κάνω μόνος μου 3-4 φορές τον χρόνο που θα έχουμε τραπέζι σπίτι (και θα έχουμε κόσμο). Δεν μου πέρασε ούτε από το μυαλό να το βάλω σε burger buns, δεν ξέρω, θα μπορούσα, φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Καταρχάς τα Μπέργκερς πλέον, σε αντίθεση με τα old school, goody's-mackdonald, δεν μπορούν να δαγκωθουν. Είναι τεράστια. Πιο πολύ ως τρόπος σερβιρίσματος μοιάζει, παρά ως πρόταση φαγητού.- σάντουιτς. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, LK είπε Είναι τεράστια. Η αλήθεια είναι ότι όπως σχεδόν στα πάντα, έτσι και εδώ το θέμα "ξεχείλωσε". Και τα burgers έγιναν (και εδώ) "βασίλειο υπερβολής" (φωτό από γνωστό μπεργκεράδικο- έχουμε και στη Ν. Σμύρνη) 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Η αλήθεια είναι ότι όπως σχεδόν στα πάντα, έτσι και εδώ το θέμα "ξεχείλωσε". Και τα burgers έγιναν (και εδώ) "βασίλειο υπερβολής" (φωτό από γνωστό μπεργκεράδικο- έχουμε και στη Ν. Σμύρνη) Πάει πακέτο μαζί με τη γνωστη και δημοφιλή τάση για υπερμεγέθεις μερίδες εστιατορίων, ανεξάρτητα από την ποιότητα. Στις κριτικές εστιατορίων διαβάζεις συνεχώς σε πολύ καλά μαγαζιά, γκρίνιες για μικρές μερίδες. Και αυτό τη στιγμή που οι μερίδες στα εστιατόρια είναι τουλάχιστον διπλές από τη διατροφικά συνιστώμενη ποσότητα. Και οι υπερβολές τραβιουνται πολύ στο τικ τοκ και το ινστα. Άρα... Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Shelter είπε . Στις κριτικές εστιατορίων διαβάζεις συνεχώς σε πολύ καλά μαγαζιά, γκρίνιες για μικρές μερίδες. . Ίσως γιατί έχουν παρεξήγηση την έξοδο για φαγητό. Όταν βγαίνουμε ή μάλλον όταν βγαίνουν για φαγητό, η λογική θα έπρεπε να είναι ότι πάμε κάπου να δοκιμάσουμε κάτι ξεχωριστό που ούτε να το κάνουμε μπορούμε ούτε το τρώμε κάθε ημέρα. Δεν πάμε ούτε να φάμε να σκάσουμε ούτε να χορτάσουμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LK είπε Ίσως γιατί έχουν παρεξήγηση την έξοδο για φαγητό. Όταν βγαίνουμε ή μάλλον όταν βγαίνουν για φαγητό, η λογική θα έπρεπε να είναι ότι πάμε κάπου να δοκιμάσουμε κάτι ξεχωριστό που ούτε να το κάνουμε μπορούμε ούτε το τρώμε κάθε ημέρα. Δεν πάμε ούτε να φάμε να σκάσουμε ούτε να χορτάσουμε. Μπορούμε μια χαρά να χορτάσουμε και με πολύ μικρότερες μερίδες από αυτές που βρίσκουμε στα εστιατόρια. 90γρ μοσχάρι μαζί με λίγους υδατάνθρακες και λαχανικά είναι υπέρ αρκετά. Απλά για τη συντριπτική πλειοψηφία, αν τους δείξεις πόσο είναι 90γρ κρέας, θα νομίζουν ότι τους έβαλες υποδιπλασια ποσότητα. Το να σκάσουμε καλό είναι να μη συμβαίνει γενικά. Συμφωνώ φυσικά ότι καλό είναι όταν βγαίνουμε για φαγητό, να τρώμε κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Ή δε συμφέρει. Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση