kosthrash Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Θέλω να κάνω ειδική μνεία στο American House στον Πειραιά, όπου κατέληγα με την παλιοπαρεα στην εφηβεία και που επισκέπτομαι ακόμα και σήμερα που και που με τα παιδιά μου πλεον... Ίδιες γεύσεις όπως τότε!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, kosthrash είπε Θέλω να κάνω ειδική μνεία στο American House στον Πειραιά, όπου κατέληγα με την παλιοπαρεα στην εφηβεία και που επισκέπτομαι ακόμα και σήμερα που και που με τα παιδιά μου πλεον... Ίδιες γεύσεις όπως τότε!!! Πωωω ρε φίλε, τί μου θύμισες τώρα! Σαν φοιτητής στο ΠΑ.ΠΕΙ. τιμούσα και το American House και το Collection Barbeque! Στο δεύτερο μάλιστα, υπήρχαν εκείνα τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ κρασάτα χοιρινά παϊδάκια...! Κόλαση! Μελαγχόλησα τώρα, έχει χρόνια να με βγάλει ο δρόμος Πειραιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μιας και πιάσαμε τις αναμνήσεις από τα τότε, θυμάται / πήγαινε κανείς στο Twins στην πλατεία (Νέα Σμύρνη); Το burger έπος σε πιατέλα με τηγανητές πατάτες... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, kosthrash είπε Θέλω να κάνω ειδική μνεία στο American House στον Πειραιά, όπου κατέληγα με την παλιοπαρεα στην εφηβεία και που επισκέπτομαι ακόμα και σήμερα που και που με τα παιδιά μου πλεον... Ίδιες γεύσεις όπως τότε!!! Συμφωνω. Βεβαια υπηρχε εκει διπλα στο στενο (Υψηλαντου) το Humburger (ο ιδιοκτητης ηταν μελος των Πελόμα Μποκιού) το οποιο ηταν το καλυτερο την εποχη εκεινη, αλλα τον αγορασε (και τον εκλεισε) το goodys, γιατι επαιρνε ολο τον κοσμο. Επισης στο Quenn στη Γλυφαδα, για διπλο μπεργκερ, πατατες μαγιονεζα, και βαφλα με παγωτο μηχανης σιροπι μπανανα. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Επισης στο Quenn στη Γλυφαδα, για διπλο μπεργκερ, πατατες μαγιονεζα, και βαφλα με παγωτο μηχανης σιροπι μπανανα. Ναι ρε Σπύρο, το Queen - καλά που το θυμήθηκες, άλλο έπος all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τελικά...είστε ΤΟΣΟ νέοι που δεν αναφέρατε τον Επίκουρο στη Γλυφάδα...ή μου διέφυγε?!!!! Δεκαετία '90.... Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Αρχές 90ς, αφραγκίες, αλλά έπρεπε να αλλάξω κυλινδροπίστονο στο παπί, και ήθελα να πάρω και κιθάρα, οπότε λέω "δεν πα να βρώ καμιά δουλειά;". Η δουλειά ήταν στα Goodys στον σείριο, και χωρίς πλάκα, ήταν 3 από τους χειρότερους μήνες της ζωής μου. Μετά από αυτό ΔΕΝ ξανάφαγα ούτε σε goodys, ούτε και σε κάποιο άλλο παρόμοιο πράμα. Έτσι κι αλλιώς ήμουν, είμαι και θα είμαι πιστός της προβατίνας, οπότε τι να κλάσει και το μπιφτεκόψωμο. Αλλά συμφωνώ με τον σούπερφακ, όσο πιό απλό, τόσο πιό καλό, αν θές να φάς κρέας, και όχι προκατ ζουμιά. Φαν φάκτ: μια μέρα μου κάνει παρατήρηση ο προϊστάμενος (χαλκιδαίος...), επειδή ήμουν μαλλιάς και τρόμαζαν οι εκλεκτοί πελάται. Αφού μέτρησα τα μπικικίνια και μου έβγαιναν για την έπι και ένα ενισχυτή, του ευχήθηκα σέξ και τον πούλον... 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, kwstas79 είπε Αρχές 90ς, αφραγκίες, αλλά έπρεπε να αλλάξω κυλινδροπίστονο στο παπί, και ήθελα να πάρω και κιθάρα, οπότε λέω "δεν πα να βρώ καμιά δουλειά;". Η δουλειά ήταν στα Goodys στον σείριο, και χωρίς πλάκα, ήταν 3 από τους χειρότερους μήνες της ζωής μου. Μετά από αυτό ΔΕΝ ξανάφαγα ούτε σε goodys, ούτε και σε κάποιο άλλο παρόμοιο πράμα. Έτσι κι αλλιώς ήμουν, είμαι και θα είμαι πιστός της προβατίνας, οπότε τι να κλάσει και το μπιφτεκόψωμο. Αλλά συμφωνώ με τον σούπερφακ, όσο πιό απλό, τόσο πιό καλό, αν θές να φάς κρέας, και όχι προκατ ζουμιά. Φαν φάκτ: μια μέρα μου κάνει παρατήρηση ο προϊστάμενος (χαλκιδαίος...), επειδή ήμουν μαλλιάς και τρόμαζαν οι εκλεκτοί πελάται. Αφού μέτρησα τα μπικικίνια και μου έβγαιναν για την έπι και ένα ενισχυτή, του ευχήθηκα σέξ και τον πούλον... ...ωραίος υπάλληλος......!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, marathon είπε ...ωραίος υπάλληλος......!!!!! Ευχή του έδωσα του %$#%@$%$@& 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, kwstas79 είπε Φαν φάκτ: μια μέρα μου κάνει παρατήρηση ο προϊστάμενος (χαλκιδαίος...), επειδή ήμουν μαλλιάς και τρόμαζαν οι εκλεκτοί πελάται. Καλά σου έκανε ο συμπατριώτης μου. Που πα ρε χίππυ με 2 μέτρα μαλλί και μισό μέτρο μούσι? Βαρέθηκε ο άνθρωπος να δέχεται παράπονα για τρίχες που έβρισκαν οι εκλεκτοί πελάται μέσα στα burgers, μια, δυο, τρεις, ε, αγανάκτησε! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση