Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένο σας μπεργκεραδικο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
7 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Μ'αυτά και μ'αυτά, πείνασα. Αλλά άσχετα με αυτά που συζητάμε εδώ, μού ήρθε να παραγγείλω κάτι γλυκό. Και παράγγειλα λουκουμάδες με διάφορα μέσα.

image.png.32ab9ad6c840cdd165595064276d8f44.png

Συνεχίστε...

Δεν είναι καθόλου άσχετο.

Το μπιφτέκι από το μπέργκερ έχει ΖΑΧΑΡΗ.

Το ψωμάκι φυσικά έχει ΖΑΧΑΡΗ.

Το κέτσαπ....έχει ΖΑΧΑΡΗ .

Οπότε μάλλον αυτό που παρήγγειλες  και σχετικό είναι και καλλιτερη επιλογή.

Εγώ αντι για μπέργκερ θα έτρωγα ένα γαλακτομπόυρεκο .....να μου μείνει και η γλύκα. ?

• Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Το μόνο πράγμα που δεν τρώω απέξω είναι το μπεργκερ. Ειδικά όταν έφαγα πριν από 30 χρόνια Wendy's. Ήταν η τελευταία. 

Ενταξει σέβομαι και τα γούστα και τις αποφάσεις, αλλά έχεις υπ όψιν οτι η κατάσταση πλέον δεν έχει καμια σχέση με τότε έτσι? 

Βασικά αυτά τα αφρολεξ και τα πλαστικά που πουλάνε οι αλυσίδες δεν εχουν καμια σχέση με κάποια μαγαζιά που έχουν αναφερθει πιο πάνω που εχουν ανοιξει τα τελευταια χρόνια. 

Εξακολουθει να υπάρχει σαβούρα φουλ, αλλά πλέον υπάρχουν και καλά εως πολύ καλά και σε διάφορες περιοχές.

--------

Επι του αρχικού, μόλις θυμήθηκα ότι στο Περιστέρι, το Brisket Bro Burgers & Buns μου άρεσε αρκετά.

Επεξεργασμένο από Shelter
  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

12 ώρες πριν, Έκτορας είπε

Five Guys, αμερικάνικη αλυσίδα και τα έχω φάει Λονδίνο και Βιέννη. Δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. 

Αν μιλας για αλυσιδα ναι ειναι ομως υπαρχουν ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαφορες ανα χωρα, στο Λονδινο (οπως και οτιδηποτε φας στο Λονδινο ?) ειναι για τον πεΟυλα, στο Βερολινο ΟΚ, στη Μαδριτη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (εχει να κανει και με την πρωτη υλη), στην Αμερικη ΤΕΛΕΙΑ, αν ανοιξουν και εδω θα ειναι σιγουρα εξαιρετικα. Οι ΠΑΤΑΤΕΣ του ομως ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ με τιποτα (για αλυσιδα οκ? μη τρελλαθουμε κι ολας)  

Το καλυτερο burger που εχω φαει στη ζωη μου ηταν (και σιγουρα ειναι ακομα) αΦτο, οσο πιο ΑΠΛΟ τοσο πιο καλο  

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ευτυχώς, ο γιατρός μου απαγόρευσε αυστηρά τα burger 

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

@Terry RoscoeBeck5 λοιπόν εντόπισα μπεργκεραδικο που φτιάχνει bacon mushroom melt burger, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Όποιος έχει, ας μας πει γνώμη!!!

https://talkingbreads.gr/menou/

• Like 2

• Moderator
2 λεπτά πριν, kosthrash είπε

@Terry RoscoeBeck5 λοιπόν εντόπισα μπεργκεραδικο που φτιάχνει bacon mushroom melt burger, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Όποιος έχει, ας μας πει γνώμη!!!

https://talkingbreads.gr/menou/

Α, έχει ένα στην πλατεία (Εξάρχεια). Αν με βγάλει ο  δρόμος θα κάνω μια επίσκεψη έτσι από περιέργεια.... 

ΥΓ: Thanx for the tip

• Like 1

all this has happened before and will happen again

• Moderator
18 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ευτυχώς, ο γιατρός μου απαγόρευσε αυστηρά τα burger 

Και μπράβο του. Σου έγραψε αυστηρά δίαιτα με... γουρουνοπούλα;

Είναι ο @Nestoras τώρα στα πατρώα εδάφη (που ως γνωστό έχουν την top of the tops γουρουνοπούλα), να του πω να σου φέρει ένα ταπεράκι ?

• Ευχαριστώ 1

8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Σου έγραψε αυστηρά δίαιτα με... γουρουνοπούλα;

Δεν υπαρχει καλυτερη διαιτα τιγκα στα ωμεγα 3 ειναι και φυσικα ΔΕΝ παχαινει (οι λακακιες που τρως ΜΑΖΙ με το γουρουνοπΛο π.χ. πατατες,ψωμουκλες και λοιπες μπουρδες παχαινουν...να τα λεΜε και αΦτα) εγω χτυπαΩ συχνα γουρνοΠοΥλο, εχουμε εναν αξιοπρεπεστατο στη γειτονια, και η χοληΣτερινΑ μου ειναι στα ταρταρα οπως και τα τριΓλυκεριΔγια, ενω βεβαια παραμεω ΕΠΙΠΕΔΟΣ ?  βεβαια την συνοδευω με σαλατουλα μονο και φυσικα 1-2 μπυριΤσες (αυτες δεν κοβονται) 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 4

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator
5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Δεν υπαρχει καλυτερη διαιτα τιγκα στα ωμεγα 3 ειναι και φυσικα ΔΕΝ παχαινει

Γι' αυτό και ρώτησα τον Κωστάκη μας... Του έγραψε τη σωστή δίαιτα; ?

5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

ΜΑΖΙ με το γουρουνοπΛο π.χ. πατατες,ψωμουκλες και λοιπες μπουρδες παχαινουν...να τα λεΜε και αΦτα)

Όταν ανηφορίζω προς το χωριό και έχω όρεξη δια μπριτζόλα μεγέθους παντόφλας νο62, ποτέ, μα ποτέ δεν αγγίζω τίποτα από τα προαναφερθέντα.

ΥΓ: Τι σταδιάλα είναι τούτο... Κάθε, μα κάθε φορά που ανοίγουν ανάλογες συζητήσεις αρχίζω να πεινάω... ?

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου