Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Τέτοια "ξεραΐλα" δεν είχα ξαναφάει, τραγική γεύση και αίσθηση. Και εγώ έμεινα με την αίσθηση κάτι άγευστου και εντελώς αδιάφορου. Όταν γύρισα πλάκωσα τα Goody's για να ισιώσω 1 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αγαπημένο μπεργκεράδικο/ burger όλων των εποχών: Wendy's - bacon mushroom melt. Αλλά άντε βρες το... Οπότε βολεύομαι με Sin burger bar Ακόμα Wendy's τρώω στη Γλυφάδα και στην Καλλιθέα και επίσης πατάτες με τσένταρ κάι μπέικον. Έχω χρονομηχανη ρεκαι πάω όπου γουστάρω. Ζητώ η τρέλα Wendy's γιατι Γουστάρω κι εγώ!!! 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ακόμα Wendy's τρώω στη Γλυφάδα άφησαν εποχή. είχα φάει Wendy's στη Νέα Υόρκη αλλά καμία σχέση με αυτό που ξέραμε. https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ακόμα Wendy's τρώω στη Γλυφάδα και στην Καλλιθέα και επίσης πατάτες με τσένταρ κάι μπέικον. Έχω χρονομηχανη ρεκαι πάω όπου γουστάρω. Ζητώ η τρέλα Wendy's γιατι Γουστάρω κι εγώ!!! Μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα frosty για επιδόρπιο 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Slew Rate είπε άφησαν εποχή. είχα φάει Wendy's στη Νέα Υόρκη αλλά καμία σχέση με αυτό που ξέραμε. Για πες μια μεγάλη διαφορά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Five Guys, αμερικάνικη αλυσίδα και τα έχω φάει Λονδίνο και Βιέννη. Δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα frosty για επιδόρπιο Θα το παρω να το φάω κάτι μετά θα πάω να δω τη συναυλία των Rolling Stones πίσω στο 1967 στο παναθηναϊκό στάδιο. Θα σου έφερνα και εσένα αλλα δεν περναει κάτι στο χωροχρόνο . Μόνο εγώ και τα ρούχα μου. Αλήθεια λέω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Μ'αυτά και μ'αυτά, πείνασα. Αλλά άσχετα με αυτά που συζητάμε εδώ, μού ήρθε να παραγγείλω κάτι γλυκό. Και παράγγειλα λουκουμάδες με διάφορα μέσα. Συνεχίστε... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μ'αυτά και μ'αυτά, πείνασα. Αλλά άσχετα με αυτά που συζητάμε εδώ, μού ήρθε να παραγγείλω κάτι γλυκό. Και παράγγειλα λουκουμάδες με διάφορα μέσα. Συνεχίστε... Που έχουν ακριβύνει και έτσι όπως κάνεις και δεν κάνεις λίγο ρέγουλα, δεν θα φτάσουμε τον στόχο του Montage. Σήμερα πλήρωσα ΜΙΣΟ ΜΟΝΤΑGE και σε φροντιστήρια γιατί θέλουν και εφάπαξ εξόφληση της χρονιάς για να κάνουν λίγο σκόντο και δυο σουβλάκια με 10 ευρώ αλλά δεν πρόλαβα να δω το thread γιατι θα πηγαίναμε και εμείς για Burger από τη ΖΗΛΕΙΑ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Που έχουν ακριβύνει και έτσι όπως κάνεις και δεν κάνεις λίγο ρέγουλα, δεν θα φτάσουμε τον στόχο του Montage. Όλα έχουν ακριβύνει. Μόνο το Montage δεν ακριβαίνει, το έβγαλαν ακριβό απ'την αρχή και ησύχασαν. Τώρα μόνο να φτηνύνει μπορεί, αλλά χλωμό. Οπότε αργά ή γρήγορα θα το πιω το πικρό ποτήριον. Και κάτι μου λέει ότι θα το πιω πολύ σύντομα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση