kosthrash Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ακούω γνώμες και προτάσεις (θα ποστάρω αργότερα τα δικα μου αγαπημενα... ) Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου από kosthrash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου juicy burger ψηφιζω... 1 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, noe13 είπε juicy burger ψηφιζω... Χολαργό ε; Με διαφορά Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Αγαπημένο μπεργκεράδικο/ burger όλων των εποχών: Wendy's - bacon mushroom melt. Αλλά άντε βρες το... Οπότε βολεύομαι με Sin burger bar 1 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Με διαφορά Juicy Grill (μόνο κέντρο έχω φάει). Όταν πρωτοέφαγα, έπαθα πλάκα, και εγώ και ο κολλητός μου. Κυριολεκτικά μόλις φάγαμε μια μπουκιά, κάναμε μια μικρή παύση, κοιταχτήκαμε και είπαμε, τι τρώμε ρε? Για μένα, με διαφορά το καλύτερο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Donald Pank τιτανομέγιστη εμπειρία, κατ' εμέ. Προχτές έφαγα από το σχετικά νέο μαγαζί, το Hanky Panky στα Πετράλωνα. Ήταν πολύ καλό, αλλά "άλλη" κατηγορία, πιο "βρώμικο". Το Juicy Grill είναι να το φας με μαχαιροπίρουνο που λέει ο λόγος, ενώ το άλλο το τρως με τα πόδια. Χαρτί, λάδια, σως που ξεχιλίζει, κτλ. Αλλά πολύ νόστιμο σίγουρα - αν και η σχέση τιμής/ποσότητας ήταν θεωρώ κακή. Ένα άλλο αντίστοιχο μικρό και όχι πολύ γνωστό, είναι το Guerilla Chef Burgers στα Εξάρχεια. Ένα μικρό γωνιακό μέρος που κάνει μόνο 2 burgers και μπύρες-αναψυκτικά. Ούτε καν πατάτες. Έχω φάει 3 φορές και ήταν εξαιρετικά νόστιμο. Τώρα όλοι μου λένε για το burger του Ekiben, ότι είναι εμπειρία, αλλά δεν το χω δοκιμάσει ακόμα. Έχω φάει και από Tarantino, Raw, Μπάρμπεκιου, δεν τρελάθηκα όσο το Juicy Grill, αλλά είναι και αυτά πολύ καλά. Ειδικά το Μπάρμπεκιου νομίζω έχει φάει hate τελευταία χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Καλή ποιότητα, τεράστια ποσότητα και πολλές συνταγές. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου από Alex Raptakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, noe13 είπε juicy burger ψηφιζω... Juicy Grill. Και εγώ εδώ ψηφίζω για έτοιμο burger και μάλιστα έχω ελαφρά προτίμηση σε αυτό του χολαργου εναντι αυτου στη Σκουλενίου. Δεύτερη επιλογή Serial Grillers 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Λοιπόν από τις αλυσίδες μ' αρέσει πολύ το Simply burgers, αλλά τα καλύτερα μέχρι στιγμής που έχω δοκιμάσει είναι στο BBC Barbeque burger corner... Τα παραπάνω που ποσταρατε δεν τα έχω δοκιμάσει (εκτός του Μπάρμπεκιου στον Πειραιά) και ανυπομονώ να σχηματίσω προσωπική γνώμη... Κορυφαία τα Wendys Γλυφάδας με το τετράγωνο μπιφτέκι από την εφηβεία μου... Νοσταλγία!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Το μόνο πράγμα που δεν τρώω απέξω είναι το μπεργκερ. Ειδικά όταν έφαγα πριν από 30 χρόνια Wendy's. Ήταν η τελευταία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, kosthrash είπε Κορυφαία τα Wendys Γλυφάδας με το τετράγωνο μπιφτέκι από την εφηβεία μου... Νοσταλγία!!! Εννοείται... Η πλάκα είναι ότι εντελώς πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τα Wendy's να επιστρέφουν στην Ελλάδα - το τελευταίο έκλεισε το 2002. Αλλά δυστυχώς μείναμε με τη χαρά, διότι η εταιρεία το διέψευσε all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τα Wendy's να επιστρέφουν στην Ελλάδα - το τελευταίο έκλεισε το 2002. Γιατί είχαν φύγει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση