takis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 μετα απο καιρο εκανα μια ηχογραφηση για να ..ξεσκουριασω λιγο κατω απο ενα κομματι του satriani..το love thing... επαιξα με bridge της gibson les paul classic εναν WCR goodwood-->RMC WIZARD WAH-->maxon sd9 distortion-->greenback celestion-->germino club 40 mic:shure beta 57 καρτα:m-audio firewire 410 mic preamp:focusrite trackmaster pro delay απο waves το supertap2... τα αρκετα λαθακια τα εχω αφησει γιατι βαριομουν να ηχογραφω για πολυ ωρα και λεω μπαμ και εξω.. :lol: πιο πολυ ακουστε το ..gear παρα το πως..χαιδευω τις χορδες μου... :) http://www.soundclick.com/bluesman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Μπράβο takis ωραία πάει. :wink: Τα υπόλοιπα όργανα πως τα πέρασες? Ειναι backing track ή τα προγραμμάτισες? Υ.Γ. Σιγά τα λαθάκια.... Καταλαβαίνω τις λες. Κι εγώ τις περισσότερες φορές βαριέμαι θανάσιμα να ξαναπεράσω σημεία που δεν μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Υ.Γ. Σιγά τα λαθάκια.... Καταλαβαίνω τις λες. Κι εγώ τις περισσότερες φορές βαριέμαι θανάσιμα να ξαναπεράσω σημεία που δεν μου αρέσουν. ευχαριστω που το ακουσες ρε φιλε! :wink: οσο για τα λαθακια εν μερη καταλαβες.. :wink: ..αλλα...εκτος των αλλων τετοια κομματια ειναι ..αποπειρες αυτοκτονιας :) για οσους προσπαθουν να τα ηχογραφησουν αφου ξεγυμνωνεται ο καθε κιθαριστας κατα την γνωμη μου..οπως πιστευω οτι σε εμενα σε αυτα τα κομματια φαινονται κατευτευθειαν ολες οι πολλες ατελειες μου :oops: και αυτο επειδη αυτα τα κομματια ενω φαινομενικα ακουγονται ευκολα εχουν σχεδον ολες τις.."τεχνικες" μεσα σε αυτα (bends,vibrata κτλ..),πολυ feeling,οπως και πολλα κ διαφορα ειδη μουσικης(blues,rock κτλ..)..και πας να τα ηχογραφησεις και τρως τον...λοπού αλλα οπως λεει και ο μεγαλος FREEDOM (μελος εδω στο νοιζ για οσους δεν ξερουν)..μην μου αγχωνεσαιιιιιι τακηηηη.. :) ΑΑΑ!backing track ετοιμο ηταν!ετοιμο το βρηκα! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Αγορίνα, το πρώτο πραγμα που εχει σημασία ειναι να το φχαριστιέσαι και να ξερνάς την ψυχή σου... :wink: Και απο οτι φαίνεται το φχαρίστιόσουν οταν το επαιζες... Συνεπως...ΜΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΓΧΩΩΩΩΩΝΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ... :lol: αλλα οπως λεει και ο μεγαλος _______ FREEDOM Συμπληρώστε την λεξη που λείπει και κερδίστε ενα μοναδικό relicing χορδων εντός 12 λεπτων... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Συμπληρώστε την λεξη που λείπει και κερδίστε ενα μοναδικό relicing χορδων εντός 12 λεπτων... Μεγιστος...? :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Μεγιστος...? :lol: :lol: Close...but no cigar... :D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Αγορίνα' date=' το πρώτο πραγμα που εχει σημασία ειναι να το φχαριστιέσαι και να ξερνάς την ψυχή σου... :wink: Και απο οτι φαίνεται το φχαρίστιόσουν οταν το επαιζες... Συνεπως...ΜΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΓΧΩΩΩΩΩΝΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ... :lol: αλλα οπως λεει και ο μεγαλος _______ FREEDOM Συμπληρώστε την λεξη που λείπει και κερδίστε ενα μοναδικό relicing χορδων εντός 12 λεπτων... σωστοοοοοος!!! :D :D :D οσο για την λεξη εγω θα ελεγα μηπως..παιχταρας;; :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 μήπως είναι ανυπέρβλητος; :lol: πολύ καλό το ευχαριστήθηκα το κομμάτι μπράβο takis ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 πολύ καλό το ευχαριστήθηκα το κομμάτι μπράβο takis ευχαριστω φιλαρακι... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Μπραβο Τάκη! Το άκουσα , και μου έφτιαξε την διάθεση! ακουγεται το καλό vibe πάντα τέτοια :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση