Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, MGs είπε Θα τον βρείτε στο καινούργιο φυλλάδιο προσφορών,που ξεκινάει από αύριο,παρασκευη,με - 30% έκπτωση σε όλα τα Vst's. Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος Εγώ θείο να βοηθήσω ήθελα.Ολοι εδω μέσα αποτελούμε την συνέχεια σου,όχι μόνο ο κώστας. Η επιρροή σου επάνω μας είναι εμφανή,εγώ σημερα κάλεσα στο γραφείο και απέλυσα 3! Ξέρεις τι μου είπαν? Να τελειώνω με το ξεσκόνισμα στο γραφείο του διευθυντή και να πάω μετά και απο τα δικά τους. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, MGs είπε Εγώ θείο να βοηθήσω ήθελα.Ολοι εδω μέσα αποτελούμε την συνέχεια σου,όχι μόνο ο κώστας. Η επιρροή σου επάνω μας είναι εμφανή,εγώ σημερα κάλεσα στο γραφείο και απέλυσα 3! Ξέρεις τι μου είπαν? Να τελειώνω με το ξεσκόνισμα στο γραφείο του διευθυντή και να πάω μετά και απο τα δικά τους. Τεκνό μου ταύτα γινόντουσαν το 70, τύποι σα τον Εύελπη συνταξιούχο μαμπεμπεγοζγκόνη που γυάλιζε μια μπάντα να παίξει δεκάλεπτον σόλο φλαμπούτσον με τον ενισχυτή στο 11. Δεν βοηθάς, δεν ξυρίζεσαι με σινγκ κόιλς, δεν τρώεις γίδα βραστή, βρωμάν τα πόδια σου, δεν πιστεύεις στη δύναμη των Βι ες Τι, ακούεις Πατατατανατσίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος Ούτε οι τράπερς τέτοιες απειλές. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Ρε παιδιά, θα με μάθετε να μιξάρω μπάσο? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ρε παιδιά, θα με μάθετε να μιξάρω μπάσο? οποτε θες, 1000 ευρω γιΑσΑΙνα 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ρε παιδιά, θα με μάθετε να μιξάρω μπάσο? bass synth εμεις...μην μπλέκεις με τριξίματα και σλαπιές και μπουμ μπουμ... 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μου Τζους, μη παίζεις με τα ΑΚ47 και καταλήξεις λίπασμα σε λιβάδι της ποσειδωνίας της λεβεντογένας Κρήτσης λαίμαι . Εκτός κι αν δε θες να βγεις στη σύνταξη ευσταλής και εύελπης λαίμαι όλμος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, Superfunk είπε οποτε θες, 1000 ευρω γιΑσΑΙνα μου τα πήραν τα φροντιστήρια. Δεν υπάρχει σάλιο. Κανα σουβλάκι κέρασμα και καμιά μπύρα κάτι γίνεται. 30 λεπτά πριν, Costas Siachamis είπε bass synth εμεις...μην μπλέκεις με τριξίματα και σλαπιές και μπουμ μπουμ... Θέλω να έχω ολοκληρωμένες απόψης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου Να σας πω... Εκεί στην ενότητα "Clubs" έχει το κομβίον "Start a Club". Τραβάτε εκεί να δημιουργήσετε ένα club "Παιδική Χαρά", γιατί έχει καταντήσει βαρετό να γίνονται ρημάδι όλα τα threads. Παράγκα, στο παρελθόν είχες γίνει report για αναφορές σε κουμπούρια και έπεσαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ξανά μανά; Πηγαίνετε στην "υπόγα" και φτιάξτε "Παιδική Χαρά". 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση