Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Ο χώρος τι είναι, αν επιτρέπεται. Ένα κλαμπάκι στο Μοσχάτο. Level 69 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ένα κλαμπάκι στο Μοσχάτο. Level 69 Ωραίο φαίνεται. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Ωραίο φαίνεται. Είναι κατά βάση live σκηνή που κάνει jam nights 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω? Επίσης γιατί τα τύμπανα μου ακούγονται σαν pads και τα πιάτα, ενώ, αν βλέπω καλά (που δεν βλεπω) , μου φαίνονται φυσικά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Νομίζω ότι δεν χρειάζεται σχόλιο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Και όπως είπα στον αγαπητό @LK μετά από αυτό η κιθάρα δεν θα ξεκολλάει από τα χέρια του. Δείτε τον sir για να μάθετε πώς γίνεται A true artist ΥΓ: Απολαύστε υπεύθυνα SAGAPO.mp4 Καλό αλλά για να ήταν τελειο ο μπασίστας θα χρειαζόταν ένα πολύ μακρύ μαλλί για να το γυρνάει γύρω γύρω 6 ώρες πριν, Nestoras είπε Πιστεύω να δει αυτό το βιντεο ο Μιχάλης Ρακιτζής και ν' αναθεωρήσει όσον αφορά τη live μπάντα του και να μας απορροφήσει. Άμα έχει τον Μάνο δίπλα του που είναι ένας παγκοσμίου κλάσης κιθαρίστας, κανένας από την Ελλάδα δεν έχει τέτοια πιθανότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω? Επίσης γιατί τα τύμπανα μου ακούγονται σαν pads και τα πιάτα, ενώ, αν βλέπω καλά (που δεν βλεπω) , μου φαίνονται φυσικά. @Terry RoscoeBeck5 δεν ξεύρω αν το κατάλαβες, αλλά προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες προκειμένου να στηρίξει τη κατηγορία περί μπόουλινγκ που υπέστη ο εύελπις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, LK είπε Δεν υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να πάρετε ήχο από την κονσόλα για το video ή πολλά ζητάω? Κοίτα είχαμε κλείσει τον Ted Templeman για αυτή τη δουλειά, αλλά άργησε η πτήση του και δεν πρόλαβε να έρθει Το μαγαζί λοιπόν ανεβάζει ένα βίντεο με τα πάντα όλα από το gig και από αυτό "έκοψα" το σχετικό τεμάχιο. That's it and that's all. 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Για τους φίλους που ρωτάνε : Το event γίνεται κάθε Παρασκευή στο Level 69 στο μοσχάτο όπου παίζονται κομμάτια μετά από συνενόηση μέσω FB ,απροβάριστα πάντα ! Γίνεται κάποιο stream όπου μπορεί να κατεβάσει μετά όποιος θέλει όλο το event .Ο ήχος όπως εγγράφεται από την κονσόλα στο stream δεν είναι ο καλύτερος και συνήθως έχω τα κομμάτια από κινητό .Στο συγκεκριμμένο όμως δεν πρόλαβα να γράψω από κινητό διότι με έφαγε η συγκίνηση 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Το live είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη. Όταν είδα live τον Steve Vai ,μου φάνηκε σαν σχολική μπάντα σε φεστιβάλ στο Άργος Παραθέτω δε και το κάτωθι , προς γνωσιν και για τις νόμιμες συνέπειες https://www.facebook.com/share/v/qqz5trNKpZmkUGnC/ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, LK είπε Το live είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη. Όταν είδα live τον Steve Vai ,μου φάνηκε σαν σχολική μπάντα σε φεστιβάλ στο Άργος Παραθέτω δε και το κάτωθι , προς γνωσιν και για τις νόμιμες συνέπειες https://www.facebook.com/share/v/qqz5trNKpZmkUGnC/ Έτσι, στήσε βήμα βήμα το κατηγορητήριο, εκμαίευσε τα στοιχεία ώστε να διαφανεί η αλήθεια, υπομένουμε τη συνέχεια στήσε τους στο τοίχο αργά και βασανιστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση