sultan of string Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 28 minutes ago, LK said: Αυτά τα πατνζουρια, για να βρώ αυτό το "πράσινο" έκανα περισσότερο από ό,τι ο Van Gogh για να βρει το κίτρινο ειλικρινά τώρα.... χαλάει τη συμμετρία της εικόνας αριστερά γερνει στο γκριν σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε ειλικρινά τώρα.... χαλάει τη συμμετρία της εικόνας αριστερά γερνει στο γκριν σοβαρά Γούστα είναι αυτά. Αυτό το παντζούρι το έχω σε 6 κουφώματα , και κάποια είναι διπλάσια από αυτό. Δεν έχω σε κανένα κουρτίνες , πρώτον γιατί δεν μου αρέσουν (με αξάιρεση κάτι μουσταρδί - χοντρες αλά Eames) για κυρίως για να τα βλέπω. Ειδικά όταν χτυπάει το φώς του ήλιου πάνω τους και εισέρχεται μέσα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου αν εχει θεμα η οικοδομή οκ Αλλά εγώ θα έβαφα το μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Αυτά τα πατνζουρια, για να βρώ αυτό το "πράσινο" έκανα περισσότερο από ό,τι ο Van Gogh για να βρει το κίτρινο Κύριε συνήγορε άκου εδώ ΤΗΝ ιδέα... Τα βάφεις σε fiesta red και: Α) ικανοποιείς την ανάγκη που νιώθεις να αποκτήσεις το συγκεκριμένο χρώμα. Β) Δεν δαπανάς χρήμα σε αγορά μιας ακόμη κιθάρας! Πώς σου φαίνεται η ιδέα; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πώς σου φαίνεται η ιδέα; Πιο φθηνά θα μου βγει η κιθάρα. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Σήμερα ήρθε η οικονόμος μου στο σπίτι. Είδε τις κιθάρες στη θήκη κσι επικράτησε την κίνηση. Πολύ καλά έκανες μου είπε. Και δεν το είπε από συμφέρον, μιας και της είχα πει ότι τις κιθάρες θα τις ξεσκονίζω εγώ, και δεν ασχολήθηκε ποτέ. Όμως χαίρομαι που η επαγγελματίας έχει την ίδια άποψη μαζί μου 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Σήμερα ήρθε η οικονόμος μου στο σπίτι. Φανταζομαι θα της ανοικΣε ο ΜΠΑΤΛΕΡ βεβαιως, βεβαιως 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε Φανταζομαι θα της ανοικΣε ο ΜΠΑΤΛΕΡ βεβαιως, βεβαιως Ναι Δηλαδή εγώ, αλλά με κινήσεις μπάτλερ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε αλλά με κινήσεις μπάτλερ. ηΜαΝΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, LK είπε Δηλαδή εγώ, αλλά με κινήσεις μπάτλερ. Gerard (Butler); 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση