Kanimothrios Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, LK είπε Εδώ διαφωνώ. Δεν μου περισσεύουν ούτε 150 ευρώ να ξαναπάρω μια soundsation. Όλες είναι αγορασμένες με προγραμματισμό και φυσικά δουλειά. Εννοώ ότι πέρα από το όποιο συναισθηματικό δέσιμο με κάποια από αυτές,δεν έχεις κάποιο χειροποίητο, discontinued,κ.λ.π. όργανο,που να μην αναπληρώνεται. Επεξεργασμένο 29 Σεπτεμβρίου από Kanimothrios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Επαέ έπεσα όξω, μάλλον είναι ο υιός της Μπον φίλιου Μαλλον ξευρει διοτι καποτες επαιζα με ενα φιλαρακι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Kanimothrios είπε Εννοώ ότι πέρα από το όποιο συναισθηματικό δέσιμο με κάποια από αυτές,δεν υπάρχει κανένα χειροποίητο, discontinued,κ.λ.π. όργανο,που να μην αναπληρώνεται. Discontinued υπάρχουν 4-5 , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Κατάλαβα πως το λες. Όμως δεν το βλέπω έτσι υπό την έννοια ότι σε όλα μου τα πράγματα είμαι, ήμουν και θα είμαι προσεκτικός. Και γιατί τα σέβομαι και γιατί δεν μου τα χάρισαν Το όλο πρότζεκτ, όπως έγραψα στην αρχή, ξεκίνησε με τα USA όργανα. 2 gibson και μια strat. Μετά βλέπω την baja και την fender Japan, δύο κιθάρες που πλέον φλερτάρουν με το 1000αρικο. .....Μετά έπιασα την μέση κατηγορία, κάτι epiphone .... και μετά κοιτώντας τις hb και τις squier , και μιας και είχαν τις θήκης τους...συμπαρασυρθηκαν . Τώρα, επειδή όλη την μέρα από χθες ασχολούμαι με αυτό το κεφάλαιο, εβγαλα το πόρισμα μου. 1ον φυσικά είναι πιο ασφαλείς στις θήκες. 2ον φυσικά δεν σκονίζονται στις θήκες. 3ον η πρόσβαση είναι εξίσου εύκολη, ένα φερμουάρ απλώς ανοίγεις και γλιστράνε έξω 4ον φυσικά και είναι πολύ πιο άσχημες μέσα στις θήκες. Τελικό αποτέλεσμα 3-1. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, sultan of string είπε Μαλλον ξευρει διοτι καποτες επαιζα με ενα φιλαρακι του Σα δε ντρέπεσαι γεροξεκούτη. Αρμόζει μια διαγραφή ακόμη για το εβριντέι μαλακία . Εκεί που φτύνεις δε γλύφεις με ψευδώνυμασ σύμφωνα με αυτά που πουστεύω εγώ Δημητράκη. Πες ότι θες,μετάνιωσες? Είναι σα να μετανιώνω εγώ που λέω πως ΔΕΝ υπάρχει κιθαρίστας στο ΝΟΙΖ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τουλάχιστον που να τον έχουμε ακούσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, sultan of string είπε Μαλλον ξευρει διοτι καποτες επαιζα με ενα φιλαρακι του Το μητσάκο τον Εμμανουήλ λες, μπλέξαμε τους Μήτσους δυστυχω΄ς ο Εμ είναι σε δύσκολη φάση, μην τον επικαλείσαι θα σε κονιορτοποιήσω κανάγια τύπου Καταρα-Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και εγώ σε βαλίτσες τις έχω, δεν έχω οπλοβαστό είναι λιγότερα τα όργανα, οι βαλίτσες με τα κλιπ - πέταλα μπορούν να ανοιγοκλείνουν επ' αόριστον, ενώ τα φερμουάρ θα τα παίξουν κάποια στιγμή ανάλογα την ποιότητα τους. Οι θήκες προστατεύουν και από την υγρασία ειδικά αν έχεις μπιλάκια μέσα, να βρεις μπιλάκια να βάλεις στις θήκες Επεξεργασμένο 29 Σεπτεμβρίου από Άγιος 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Οι θήκες προστατεύουν και από την υγρασία ειδικά αν έχεις μπιλάκια μέσα, να βρεις μπιλάκια να βάλεις στις θήκες Όλες έχουν τις σιλικόνες τους ναι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Το μητσάκο τον Εμμανουήλ λες, μπλέξαμε τους Μήτσους δυστυχω΄ς ο Εμ είναι σε δύσκολη φάση, μην τον επικαλείσαι θα σε κονιορτοποιήσω κανάγια τύπου Καταρα-Κ Δεν γνωριζω πλέον που βρίσκεται... Αλλα καποτε ειμασταν καρντασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε Δεν γνωριζω πλέον που βρίσκεται... Αλλα καποτε ειμασταν καρντασια... Εγώ γνωρίζω και δι αυτό μιλάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Δεν ακουτε τον Σαμη, οι κιθαρες κινδυνευουν περισσοτερο απο την ξηρασια. Κινδυνευουν φυσικα περισσοτερο τα ακουστικα οργανα. Αλλα υπαρχουν διαβαθμισεις… Λογω κατασκευης πχ η Gibson (περισσοτερες κολλησεις) ειναι ποιο ευαισθητες απο τα σκυλια Fender,(ειδικα αυτες με τα baseball μπρατσα). Φυσικα και η υγρασια δημιουργει προβληματα αλλα αναστρεψιμα που συνηθως περιοριζονται σε επιπεδο αναγκης για set up η στα ακουστικα οργανα και μουντος ηχος (προσωρινα μεχρι να επανελθει). Παρα το γεγονος οτι μενω στα προαστεια με αρκετο πρασινο γυρω μου, το καλοκαιρι η υγρασια πεφτει αρκετα χαμηλα (ακομη και γυρω στο 25%) ειδικα με τη χρηση air condition. Τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω πρισσοτερο τον υγραντηρα το καλοκαιρι απο οτι τον αφυγραντηρα τον χειμωνα. Οποτε μετραμε με υγρασιομετρα και ρυθμιζουμε οσο μπορουμε τις συνθηκες. Ειδικα για τις θηκες… https://www.musicland.gr/elegchos-ygrasias/planet-waves-humidipak-auto-humidity-control-system Μαζι με ενα μικρο υγρασιομετρο και ολα καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση