Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες στο στούντιο και OCD.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Μόλις τώρα, Nekkon είπε

Μου αρέσει το burst, δε με χαλάει, αλλά θέλω ρε φίλε η κιθάρα να είναι natural, να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μακρινό απόγονο της κλασικής κιθάρας, ότι είναι ξύλινο όργανο. Δες την εξής διαφορά σε ακριβή και φθηνή Les Paul 

Η ακριβή 

GibsonMrphLabUltHvyAged59LPlemonbrst-922733_29.thumb.jpg.4b1c0e72c47ff52fc7fed93234a6eb7f.jpg

Και η φθηνή

11613_Body_3.thumb.jpg.e0cef07d2db34940db1d450c98cb061c.jpg

Είναι όμορφη και η Epiphone. Αλλά...

Η gibson έχει με διαφορά ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ finish,  από όλες τις κιθάρες του κόσμου. 

Είναι μια κατηγορία μόνη της, και γι αυτό και είναι τόσο ακριβές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
14 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Επισης προσοχή καποιες βασεις εχουν κατι μαυρα συνθετικα λαστιχα που με τα νιτρα αντιδρούν 

Το γράφουν κιόλας αυτές.

• Guru

Αλλη καλη λυση ειναι να τις εχεις σε multistand, αλλα σκεπασμενες με ενα μεγαλο πανι, εγω το εκανα για χρονια ετσι. Γενικα οι θηκες θελουν προσοχη στον αερισμο, το εξω στην υγρασια.

1 ώρα πριν, Alter είπε

Αλλη καλη λυση ειναι να τις εχεις σε multistand, αλλα σκεπασμενες με ενα μεγαλο πανι, εγω το εκανα για χρονια ετσι. Γενικα οι θηκες θελουν προσοχη στον αερισμο, το εξω στην υγρασια.

Στην Αθήνα η υγρασία είναι ανύπαρκτη πλην τπτ υπογείων και συνοικιών με δένδρα και πάρκα και το πρόβλημα σε μένα φάνηκε πέρσι και φέτος το καλοκαίρι με τις πολλές ζέστες και την ΑΠΟΛΥΤΗ ξηρασία. Πλην της γριας όλα τα υπόλοιπα  όργανα λάλησαν και συνήρθαν τώρα που δρόσισε

• Guru

Εγω καλλιθεα περιπου 1.5 χιλιομετρο απο θαλασσα στον πεμπτο εχω 70-85 % πολυ συχνα το χειμωνα. Το δε καλοκαιρι πεφτει 20-30 % που ειναι ισως και περισσοτερο επιζημιο.

Το θεμα ειναι οτι μπορει και να μη συνελθουν τα οργανα, μπορει να ανοιξουν η να σκεβρωσουν ειδικα οι ακουστικες με solid ξυλα.

Επεξεργασμένο από Alter

• Moderator

Πάντως έβλεπα τη συλλογή του Dave Amato, που τις είχε όχι μόνο σε hard case, αλλά και ανά 5αδα, τις hard cases , μέσα σε flight cases.

Πολλές δε από αυτές έλεγε ότι δεν τις έπαιξε ποτέ. 

24 λεπτά πριν, Alter είπε

Εγω καλλιθεα περιπου 1.5 χιλιομετρο απο θαλασσα στον πεμπτο εχω 70-85 % πολυ συχνα το χειμωνα. Το δε καλοκαιρι πεφτει 20-30 % που ειναι ισως και περισσοτερο επιζημιο.

Το θεμα ειναι οτι μπορει και να μη συνελθουν τα οργανα, μπορει να ανοιξουν η να σκεβρωσουν ειδικα οι ακουστικες με solid ξυλα.

2 χρόνια που έμενα μόνιμα δίπλα στο Νέστο και είχα ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάνω απο 70% υγρασία, δεν άνοιξε ρουθούνι. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια έπαθα ζημιές στο Παγκράτι λόγο ζέστης και έλλειψης υγρασίας. Η ακουστική είναι φρέσκια 2-3 ετών, πέρσι ξεκόλλησε η ταστιέρα, φέτος πέταξε τα τάστα. Αλλιώς μας τα μαθαίνανε κάποτε για το πως η υγρασία καταστρέφει τα ξύλα

• Συμφωνώ 1

25 minutes ago, LK said:

Πάντως έβλεπα τη συλλογή του Dave Amato, που τις είχε όχι μόνο σε hard case, αλλά και ανά 5αδα, τις hard cases , μέσα σε flight cases.

Πολλές δε από αυτές έλεγε ότι δεν τις έπαιξε ποτέ. 

φαντάσου οτι αυτός είναι κιθαρίστας

Αρα εμείς πρέπει να τις θάψουμε σε μπούνκερ

• Moderator
2 λεπτά πριν, sultan of string είπε

φαντάσου οτι αυτός είναι κιθαρίστας

Αρα εμείς πρέπει να τις θάψουμε σε μπούνκερ

Το είπε ότι τις περισσότερες τις πήρε για τη συλλογή 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου