Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες στο στούντιο και OCD.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
1 λεπτό πριν, Χάρης Ο είπε

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα εμφανισιακα .......χαλια.

Πως το αντεχεις;?

Είναι όντως. 

Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

• Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
12 λεπτά πριν, sultan of string είπε

τουλάχιστον άλλαξε αυτή την μπλε ρε φίλε...

Αυτή η μπλε είναι πολύ βολική. 

Φιλοξενεί αυτή την κιθάρα,  που ίσως είναι η πιο αγαπημένη μου, και της οποίας η "κανονική θηκη" δεν χωράει πουθενά. 

Ειρήσθω εν παρόδω,  οι hollow body ήταν αυτές που με έβαλαν κυρίως στη λογική της θήκης, μιας και τα f holes τους, είναι μαγνήτες για τη σκόνη. 

Αν δεν θες λοιπόν να ακούς χρατς χρουτς από τα ποντεσιόμετρα σε μερικά χρόνια..   η θήκη είναι μονόδρομος. 

instasize_240929111043.jpg

• Moderator
4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αι κιθάραι οφείλουν και πρέπει να είναι έτοιμαι, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αι θήκαι είναι για τους νεκρούς

Πιο γρήγορα βγαίνουν από τις θήκες,  γλιστράνε. 

• Moderator
4 λεπτά πριν, sultan of string είπε

ποια είναι 

Aria JEG -1050 Archtop

27 λεπτά πριν, LK είπε

Αυτή η μπλε είναι πολύ βολική. 

Φιλοξενεί αυτή την κιθάρα,  που ίσως είναι η πιο αγαπημένη μου, και της οποίας η "κανονική θηκη" δεν χωράει πουθενά. 

Ειρήσθω εν παρόδω,  οι hollow body ήταν αυτές που με έβαλαν κυρίως στη λογική της θήκης, μιας και τα f holes τους, είναι μαγνήτες για τη σκόνη. 

Αν δεν θες λοιπόν να ακούς χρατς χρουτς από τα ποντεσιόμετρα σε μερικά χρόνια..   η θήκη είναι μονόδρομος. 

instasize_240929111043.jpg

Κούκλα. Άσχετα με τον τύπο της κιθάρας, το χρώμα η τον κατασκευαστή, το πιο ΟΜΟΡΦΟ πράγμα είναι το ξύλο. Γι'αυτό οι πιο όμορφες Tele είναι αυτές με το swamp ash ξύλο, και η πιο άσχημη Strat είναι η Silver Sky (η αρχική, όχι η dead spec). Άσχετα με το headstock. Δε φαίνεται καθολου ότι η κιθάρα έχει ξύλινο σώμα, έχει θαφτεί κάτω από το finish 

• Συμφωνώ 1

Never give up! 

• Moderator
Μόλις τώρα, Nekkon είπε

Κούκλα. Άσχετα με τον τύπο της κιθάρας, το χρώμα η τον κατασκευαστή, το πιο ΟΜΟΡΦΟ πράγμα είναι το ξύλο. Γι'αυτό οι πιο όμορφες Tele είναι αυτές με το swamp ash ξύλο, και η πιο άσχημη Strat είναι η Silver Sky (η αρχική, όχι η dead spec). Άσχετα με το headstock. Δε φαίνεται καθολου ότι η κιθάρα έχει ξύλινο σώμα, έχει θαφτεί κάτω από το finish 

Οι περισσότερες κιθάρες μου είναι burst.

• Like 1

1 λεπτό πριν, LK είπε

Οι περισσότερες κιθάρες μου είναι burst.

Μου αρέσει το burst, δε με χαλάει, αλλά θέλω ρε φίλε η κιθάρα να είναι natural, να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μακρινό απόγονο της κλασικής κιθάρας, ότι είναι ξύλινο όργανο. Δες την εξής διαφορά σε ακριβή και φθηνή Les Paul 

Η ακριβή 

GibsonMrphLabUltHvyAged59LPlemonbrst-922733_29.thumb.jpg.4b1c0e72c47ff52fc7fed93234a6eb7f.jpg

Και η φθηνή

11613_Body_3.thumb.jpg.e0cef07d2db34940db1d450c98cb061c.jpg

Είναι όμορφη και η Epiphone. Αλλά...

Never give up! 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου