sultan of string Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, LK said: Oλοκληρωθηκε το πρότζεκτ.. Εκτός θήκης έμειναν οι soundstion, οι Harley Benton και οι squire., και οι κλασική, η resonator και η ηλεκτροκλασσικη. Εσχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε Σε τι? Στις ΑΠΟΛΥΤΕΣ συνθηκες καθαριοτητας, θερμοκρασιας και υγρασιας που ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εχεις στο παλατι σου? 1.Σκόνη. 2. Πιθανό μελλοντικο σφάλμα καθαρίστριας . 3. Πιθανό μελλοντικό σφάλμα δικό μου. 4. Παρατήρησα μια γρηγορότερα οξείδωση των χορδών όταν είναι εκτός θήκης. Φυσικά είναι πιο ωραίες έξω, αλλά έτσι κοιμάμαι πιο ήσυχος. Αν τις βαρεθώ έτσι, τις ξαναβάζω. 14 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εσχος Ομοίως με ανώτερο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, LK said: 1.Σκόνη. 2. Πιθανό μελλοντικο σφάλμα καθαρίστριας . 3. Πιθανό μελλοντικό σφάλμα δικό μου. 4. Παρατήρησα μια γρηγορότερα οξείδωση των χορδών όταν είναι εκτός θήκης. Φυσικά είναι πιο ωραίες έξω, αλλά έτσι κοιμάμαι πιο ήσυχος. Αν τις βαρεθώ έτσι, τις ξαναβάζω. Ομοίως με ανώτερο. 1. Ξεσκονοπανο 2. Δεν υπάρχει 3. Με σφαλματα μαθαινεις 4. Δεν με ενοχλει Εχω δυο μονιμως σε θηκες. Η μια εχει να παιξει 14 μηνες. Η αλλη είναι καινούργιο κοσκινακι ακομα... Καθε φορα που λεω να ανοιξω θηκη να παιξω μια λεω ασε θα παρω μια απο τις εξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Εγώ σε καταλαβαίνω @LK. Σαφέστατα και οι χορδές οξειδώνονται γρηγορότερα όταν οι κιθάρες είναι εκτεθειμένες σε σκόνη και υγρασία. Και έχεις και… ουκ ολίγες, άρα η επιλογή ήταν μονόδρομος για εσένα. Έχω και εγώ συνθήκες αρκετής σκόνης και υγρασίας εδώ κάτω, άρα έπρεπε να βρω και εγώ μια λύση. Αυτό είναι ένα από τα δυο έπιπλα που παραγγείλαμε, στο σαλόνι, για τον κιθαριστικό μου εξοπλισμό. Ένα για τις κιθάρες και ένα για όλα τα υπόλοιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Εγώ σε καταλαβαίνω @LK. Σαφέστατα και οι χορδές οξειδώνονται γρηγορότερα όταν οι κιθάρες είναι εκτεθειμένες σε σκόνη και υγρασία. Και έχεις και… ουκ ολίγες, άρα η επιλογή ήταν μονόδρομος για εσένα. Έχω και εγώ συνθήκες αρκετής σκόνης και υγρασίας εδώ κάτω, άρα έπρεπε να βρω και εγώ μια λύση. Αυτό είναι ένα από τα δυο έπιπλα που παραγγείλαμε, στο σαλόνι, για τον κιθαριστικό μου εξοπλισμό. Ένα για τις κιθάρες και ένα για όλα τα υπόλοιπα. Μία από τα ίδια. Εγώ την έκανα 2 μέτρα και κάτι ψιλά. Τέρμα κάτω η κεφαλή δίπλα της το μεγάφωνο,άλλα δύο ράφια για εργαλεία περαλιερα και πιο πάνω οι κιθάρες. Στη πόρτα έβαλα ένα διπλό γάντζο (αυτόν που βάζουν για τα μπουφάν) και κρεμάω τα καλώδια. 5 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sultan of string είπε Καθε φορα που λεω να ανοιξω θηκη να παιξω μια λεω ασε θα παρω μια απο τις εξω Τέτοια θέματα δεν έχω. Το αντίθετο θα έλεγα. Όσες πιο λίγες βλέπω τόσο λιγότερο μου αποσπάται η προσοχή και επικεντρώνομσι σε αυτή που χρησιμοποιώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Υποψιν οτι αν εχεις πολλες κιθαρες και αφησεις καποια σε κλειστη θηκη για μηνες, μπορει να συμβει καποιο gassing με τα πλαστικα απο pickguard κτλ και να παθει ιστορια η κιθαρα, το εχω παθει εγω σε μια Gibson και τρομαξα να το διορθωσω, μαγνητες ταστα και κατι αλλα μεταλικα ειχαν γινει σαν Green Goblin...! Οποτε ανα μερικους μηνες καλο αερισμα! Επεξεργασμένο 28 Σεπτεμβρίου από Alter 1 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Alter είπε Υποψιν οτι αν εχεις πολλες κιθαρες και αφησεις καποια σε κλειστη θηκη για μηνες, μπορει να συμβει καποιο gassing με τα πλαστικα απο pickguard κτλ και να παθει ιστορια η κιθαρα, το εχω παθει εγω σε μια Gibson και τρομαξα να το διορθωσω...! Οποτε ανα μερικους μηνες καλο αερισμα! Είσαι υπέρ ή κατά της θήκης γενικά. Για το studio όχι για το προφανές για μεταφορά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Last update. Τελικά....το τερμάτισα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα εμφανισιακα .......χαλια. Πως το αντεχεις; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση