Προς το περιεχόμενο

60 χρονια ΠΑΡΑΓΚΑς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, trolley είπε

Ρούκουνα, στην Κρήτη, λέμε την γωνιά του πετρόκτιστου σπιτιού ή του πετρόκτιστου τραφου, που είναι τα ποιο γερό σημείο του κτίσματος. Από τα παλιά κτίρια, που με τον καιρό έχουν πέσει, μένει όρθια μόνο η γωνιά, δηλαδή ο ρούκουνας.

Κατάφερα να ζήσω μέχρι την ημέρα που από τη μία επιφάνεια εργασίας παίζω  battlefield 2042 και παράλληλα κάνω rendering ένα βίντεο πλούσιο σε effects και blends στο vegas pro και έχωκαι μια δεύτερη επιφάνεια εργασίας με παράθυρα firefox ανοικτα και να απαντάω και στο viber και να μεταπηδάω από το ένα πρόγραμμα στο άλλο σα να μη συμβαίνει τίποτα, και όλα αυτά με μια CPU και μια GPU δυνατά και δύο γενεές πίσω μάλιστα.

Και η CPU σε ΕCO MODE και πάλι να πετάνε, να μην καταλαβαίνουν τίποτα και να μπορώ να κάνω και άλλα.

Και είμαστε ευτυχισμένοι οι λάτρεις της τεχνολογίας.

Πόλεμοι, βια, κοινωνική ανισορροπία. Και τι μας νοιάζει εμάς. 👺

Ζούμε την απόλυτη ευτυχία. 😍

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Διάβασε και παρακάτω.

Δεν υπερασπίζομαι το Σάμη (μου έχει φάει κάτι λεφτά σε μία προκαταβολή που είχα δώσει για πλυντήριο). Απλώς είχα απορία για το τι σημαίνει η λέξη και έκανα copy-paste αυτό που βρήκα, μήπως έχει και κάποιος άλλος την ίδια απορία.

Mea Culpa

16 λεπτά πριν, trolley είπε

Δεν υπερασπίζομαι το Σάμη (μου έχει φάει κάτι λεφτά σε μία προκαταβολή που είχα δώσει για πλυντήριο). Απλώς είχα απορία για το τι σημαίνει η λέξη και έκανα copy-paste αυτό που βρήκα, μήπως έχει και κάποιος άλλος την ίδια απορία.

Έπρεπε να κάνεις copy τα Νο 2 & 3:🤣

image.png.b2cd0a5bf557cb2be98ddeef159cd0b2.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 ώρες πριν, trolley είπε

Δεν υπερασπίζομαι το Σάμη (μου έχει φάει κάτι λεφτά σε μία προκαταβολή που είχα δώσει για πλυντήριο).

Είναι αυτό που λέει, εκεί που μας χρωστούσανε μας φάγαν και τη κορασίδα. Εγώ κύριε το πλυντήριο θα το έφερνα, μα μόλις διαπίστωσα πως έλειπε η κορασίς που θα ανέβαζα πάνω, πήρα το πλυντήριο και έφυγα.

Και ένα απόσπασμα απ την επερχόμενη ταινία, αμοντάριστα πλάνα ...

• Ευχαριστώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου