Προς το περιεχόμενο

60 χρονια ΠΑΡΑΓΚΑς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, MGs είπε

θείο να ζήσεις μέχρι τα 200 να σε ακούμε!

Βάλε μια τάξη βέβαια στο στούντιο και στις ηχογραφήσεις γιατί,δέν είναι άντε πάμε,μπείτε βαράτε και όπου βγεί,θέλει μιά οργάνωση το πράγμα.

Απο κάτω σου βάζω ένα παράδειγμα,του πώς μπορεί να γίνει,με το συμπάθειο κιόλας,απλά να πάρεις μια ιδέα.

Τεκνό μου δεν ημπορώ να βρω κιθαρίστα είναι όλοι της ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνής, χώρια που όπως θα έχεις καταλάβει δεν υπάρχει χρόνος για σταθερό σχήμα και πρόβες. Συνήθως λοιπόν ισχύει το ''πάμε κι όπου βγει'' . Για τη συναυλία έχω σκεφτεί να γίνουν γύρω στις 10 πρόβες, δεν είναι αρκετές, αλλά φαντάζομαι πως επειδή μιλάμε για παίχτηδες ολκής θα τα καταφέρουμε

• Like 1
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Τεκνό μου δεν ημπορώ να βρω κιθαρίστα είναι όλοι της ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνής, χώρια που όπως θα έχεις καταλάβει δεν υπάρχει χρόνος για σταθερό σχήμα και πρόβες. Συνήθως λοιπόν ισχύει το ''πάμε κι όπου βγει'' . Για τη συναυλία έχω σκεφτεί να γίνουν γύρω στις 10 πρόβες, δεν είναι αρκετές, αλλά φαντάζομαι πως επειδή μιλάμε για παίχτηδες ολκής θα τα καταφέρουμε

Πάρε PC της προκοπής και γράψε τα μόνος σου.😡 Όλα👺

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε

για συναυλία μιλάμε

Για συναυλία μιλάω και εγώ. Κάνε αυτό που σου λέω και μετά φώναξε φίλους στο σπίτι να την ακούσουν και εσύ να κάθεσαι αραχτός. Μάθετε να ζείτε ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ. 🤣

• Συμφωνώ 1

Μόλις τώρα, Nestoras είπε

Βγες καραόκε. 

Εξαιρετική ιδέα θα έλεγα. Θα γράψει στο PC και θα έρθουμε όλοι να τον ακούσουμε να τραγουδάει από πάνω.

• Χαχα 2

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Εξαιρετική ιδέα θα έλεγα. Θα γράψει στο PC και θα έρθουμε όλοι να τον ακούσουμε να τραγουδάει από πάνω.

Και καυλά ο ''ΕΥΕΛΠΙς'', αλλά κι εσύ τεκνό Βρούτε?

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Και καυλά ο ''ΕΥΕΛΠΙς'', αλλά κι εσύ τεκνό Βρούτε?

Εγώ θέλω να σε κάνω αποκλειστικά χομστουντιάκια σαν εμένα.

2 ώρες πριν, cos_dr είπε

Εγώ θέλω να σε κάνω αποκλειστικά χομστουντιάκια σαν εμένα.

Την άλλη βδομάδα θα πάω να κοζάρω χώρους γιατί έχω χρόνια να κυκλοφορήσω και πλην Κύτταρου-Αν-Γκαγκάριν δεν γνωρίζω τπτ.

Εσύ ημπορείς να θες οτιδήποτε, ημπορεί να κρυφογουστέρνς και Ντου Που, αλλά εγώ δεν θα σε πιω τι και γιατί πρέπει να κάμνεις στο κρεβάτι σου, πόσο μάλλον στη καρέκλα του χομστουνδίου σου.

Δεν είναι νδροπής να γουστέρνς Ντου Που ενδροπία είναι να το επιδεικνύεις σα τον ξεδιάντροπο το Κατάρ-Κ  λες και είναι και για κατόρθωμα το να είσαι άμουσος

34 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Την άλλη βδομάδα θα πάω να κοζάρω χώρους γιατί έχω χρόνια να κυκλοφορήσω και πλην Κύτταρου-Αν-Γκαγκάριν δεν γνωρίζω τπτ.

Εσύ ημπορείς να θες οτιδήποτε, ημπορεί να κρυφογουστέρνς και Ντου Που, αλλά εγώ δεν θα σε πιω τι και γιατί πρέπει να κάμνεις στο κρεβάτι σου, πόσο μάλλον στη καρέκλα του χομστουνδίου σου.

Δεν είναι νδροπής να γουστέρνς Ντου Που ενδροπία είναι να το επιδεικνύεις σα τον ξεδιάντροπο το Κατάρ-Κ  λες και είναι και για κατόρθωμα το να είσαι άμουσος

Εγώ είμαι μεγάλος μουσικαράς συνθεσαϊζεριάρης και πιανιστα, ιδιαίτερα άμα μελετάω. Τώρα τα γράφω λίγο λίγο, τα μουρμουράω και μετά τα γράφω. Και άμα κάμω λάθος το διορθώνω midi με το μολύβι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου