Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε ούτε 18 δεν ήταν ο LK τότε. 15 ήμαΝ μην με μεγαλώνεις . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Από την punk περίοδο μου, σε ένα Live καλοκαίρι του 1900 Σε έκανα πιο μικρό. Καλά κρατιέσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, LK είπε Μήπως παίζω εγώ; Γαμω παίζεις, μηχανάκι κανονικο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Λίγο που το έτρεξε ο drummer........ Εύγε, συγκινούμαι ταμάλα όταν βλέπω παλιό υλικό καλών φίλων, συμφορουμιτών, γίνομαι ακόμα πιο υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την τρελά υπέροχη ομάδα του noiz, εύγε!!!! Θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να συγχρονίσεις το video με το audio και να το ανεβάσεις κανά να σε απολαύσουμε καλύτερα!!!!!! LK POWA!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 20 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάτσω να ακούσω δύο (2) τραγούδια των Clash? Ήδη με το κομμάτι του LK και το editing που έκανα έχω ακούσει punk για τα επόμενα 32 χρόνια. Παρ'το αλλιώς, όπως και να έπαιζαν (για μένα μια χαρά έπαιζαν) μιλάμε για πιτσιρικάδες, το 1990 σου λέει ότι γράφτηκε το βίντεο, ούτε 18 δεν ήταν ο LK τότε. Άλλο αυτό κι άλλο το "κανείς punk drummer δεν παίζει '' ,όχι τίποτα άλλο γελάει ο κοΖμος με τέτοιες δηλώσεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να συγχρονίσεις το video με το audio και να το ανεβάσεις κανά να σε απολαύσουμε καλύτερα!!!!!! Το έκανε ο @Waterfall-K Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Το έκανε ο @Waterfall-K A ναι, είδα λίγο βιαστικά, δε διάβασα όλα τα post, μπράβο του!! MONTAGE Τώρα το βλέπω ξανά 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε Άλλο αυτό κι άλλο το "κανείς punk drummer δεν παίζει '' ,όχι τίποτα άλλο γελάει ο κοΖμος με τέτοιες δηλώσεις. Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας. Σέβομαι το δικαίωμα της άποψης αλλά διαφωνώ με αυτό το ποστ και μάλιστα θα έλεγα πως ένιωσα και λίγο προσβεβλημένος, εμένα μου αρέσουν αυτά αλλά και οι μουσικοί τους Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου St jims park=πάρκο Αγίου Δημητρίου; Ωραίο βίντεο εύγε για την διόρθωση άξιζε!. Πωπω και το κομμάτι δεν είχε κλείσει 10ετια τοτε. Πολύ ωραίο σύνολο, για λύκειοπαιδα σούπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση