Nestoras Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Υπάρχει γενικώς μια υποβόσκουσα σχέση αγάπης - μίσους με το πετάλι. Εμένα μ' αρέσει (τώρα ποιό περισσότερο απ' τα 3, μάλλον το 3ο). Εσάς; 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Εξαρτάται από την χρήση. Μόνο του και σε καθαρό ενισχυτή, απολύτως κανένα τους. Τώρα για να push-άρουν είτε "βρώμικο" κανάλι ενισχυτή, είτε κάποιο άλλο overdrive ή και fuzz, όλα τα TS-ειδή πετάλια, την κάνουν την δουλειά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Μόνο του και σε καθαρό ενισχυτή, απολύτως κανένα τους ΕκΣαρτατε Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Δεν έχω δοκιμάσει το 3. Αλλά απο τα δύο πρώτα προτιμω το 808. Αλλά το ειχα 10 χρόνια μόνιμα ανοιχτό. Σιχάθηκα πια. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Shelter είπε Δεν έχω δοκιμάσει το 3. Αλλά απο τα δύο πρώτα προτιμω το 808. Αλλά το ειχα 10 χρόνια μόνιμα ανοιχτό. Σιχάθηκα πια. Δίπλα είμαστε, πέρνα μια μέρα να το ακούσεις. Θα εκπλαγείς ευχάριστα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Δεν έχω ποτέ δοκιμάσει/ παίξει με TS . Είχα όμως σε ένα live το 1990 δανεικό αυτό, το Ibanez UE300. Έχει καμία σχέση; Απλά έγραφε tube screamer. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, LK είπε Έχει καμία σχέση; Απολύτως www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Superfunk είπε Απολύτως Και αυτό, mild overdrive ήταν πάντως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Υπάρχει γενικώς μια υποβόσκουσα σχέση αγάπης - μίσους με το πετάλι. Εμένα μ' αρέσει (τώρα ποιό περισσότερο απ' τα 3, μάλλον το 3ο). Εσάς; TS 10 αγάπη . Μόνιμα μαζί χρόνια πολλά μέχρι που κάηκε. Δεν το έψαξα ξανά, ήδη είχα το damage control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου Παίζοντας με το ts-10 ενός φίλου, αποφάσισα να αγοράσω το αρκετά φθηνότερο Digitech bad monkey - νομίζω ότι κόστιζε μόλις 25 ευρώ τότε. Εξαιρετικό, είτε σε καθαρό κανάλι ως overdrive, είτε ως booster σε high-gain ήχους. Ibanez δεν απέκτησα πότε μιας και τα τελευταία χρόνια παίζω αποκλειστικά με ψηφιακές πεταλιέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση