Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Τα V-Drums είναι η πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες ντράμερ. Σήμερα η Roland ανακοίνωσε νέα μοντέλα. Τα νέα ηλεκτρονικά κιτ VAD716, TD716, TD713 και ειδικότερα η νέα μονάδα ήχων V71 περιλαμβάνουν εκτός των νέων ήχων, γνωστές λειτουργίες V-Edit, φόρτωμα νέων δειγμάτων αλλά και υποστήριξη μέσω του Roland Cloud. Τα νέα κιτ θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο. Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω link. TD713 TD716 VAD716 V71 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου V-Drums 7 Series Introducing Roland V-Drums 7 Series with Butch Vig and Abe Cunningham Roland V-Drums 7 Series Kit Demos The Making of Roland V-Drums 7 Series Sounds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Από τιμές πως πάμε και στα drums? Και εδώ στα νέα μοντέλα αυξήσεις θα έχουμε. Για φραγκάτους και αυτά ? Πριν λίγες μέρες ήμουν σε ένα φίλου που έχει ένα τέτοιο της Roland Απλά είχε ένα πρόβλημα. Δεν είχε πλήκτρα για να παίξω και εγώ. Είμαι κουλός τελείως, δεν μπορώ να παίξω τίποτα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Από τιμές πως πάμε και στα drums? Και εδώ στα νέα μοντέλα αυξήσεις θα έχουμε. Για φραγκάτους και αυτά ? Όχι Κώστα, αυτά είναι για σοβαρούς παίκτες. Εδώ είναι από 6-8-9 χιλιάρικα το κάθε σετ. 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Πριν λίγες μέρες ήμουν σε ένα φίλου που έχει ένα τέτοιο της Roland Απλά είχε ένα πρόβλημα. Δεν είχε πλήκτρα για να παίξω και εγώ. Είμαι κουλός τελείως, δεν μπορώ να παίξω τίποτα Αυτό είναι για αρχικό στάδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι Κώστα, αυτά είναι για σοβαρούς παίκτες. Εδώ είναι από 6-8-9 χιλιάρικα το κάθε σετ. Αυτό είναι για αρχικό στάδιο. Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, το ίδιο και με κιθάρες και άλλα όργανα. Λίγο από πιάνα καταλαβαίνω πάνω κάτω αξία και από σύνθ και αρμόνια. Είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικά για αυτούς που ξέρουν να παίζουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Ακόμη δε με έχουν πείσει τα πιατίνια των ηλεκτρονικών. Αντιθέτως θα μπορούσα να παίζω, ακούω, μιξάρω ροκ με ηλεκτρονικά τύμπανα και φυσικά πιατίνια any day day of the week. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικά για αυτούς που ξέρουν να παίζουν. Ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Εδώ είναι από 6-8-9 χιλιάρικα το κάθε σετ. Τι είναι αυτά? Hybrid drumsets? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι είναι αυτά? Hybrid drumsets? 1. V-Drums Kits 2. V-Drums Acoustic Design 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω Θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα πιό φθηνά kit αλλά με άλλο - φθηνότερο εγκέφαλο και άλλα pad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση