elavd Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 btw βρήκα με την ευκαιρία και ένα site www.foko.gr :D To site αυτό είναι δημιουργία του JAM ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 lol.... Έχει πάρει σβάρνα τα πάντα μου φαίνεται ο Jam... Σήμερα 3 site του τυχαία πέτυχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Ε, τότε μπες και στα άλλα 2 να τα έχεις δει όλα... :lol: www.intravenus.gr www.blueswire.gr www.foko.gr www.guitars.gr www.jampedals.com και όπου να'ναι, www.haigyazdjian.com :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Τελικά τα είχα δει όλα απλά δεν ήξερα πως τα έκανες εσύ :twisted: BTW των BW σκίζει 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Και εγώ έτσι πιστεύω...το blueswire.gr και το jampedals.com είναι νομίζω τα καλύτερα που έχω κάνει...βέβαια υπήρξε καταλυτική και η συμμετοχή του Ζάικου στο να το φτιάξουμε... :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση