Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Αν δεν κάνω λάθος ο καθαρισμός και το λάδωμα της ταστιέρας πρέπει να γίνεται ανά 4 μήνες τουλάχιστον, όχι πιο συχνά. Μιλάω για RW , οπότε ξεκινάω με το Dunlop 01 που καθαρίζει τις βρωμιές, αλλά επειδή είναι πολύ δυνατό καθαρίζουμε αμέσως μετά την ταστιέρα με ένα πανί. Συνεχίζω με το λαδάκι της Gibson με το οποίο αφήνουμε μια μικρή σταγόνα ανά τάστο και μετά με το δάχτυλο το αλείφουμε σε ολόκληρο το τάστο. Το αφήνουμε κάμποση ώρα και καθαρίζουμε με πανί. Για το τέλος καθαρίζω την κιθάρα με το Guitar Polish της Ernie Ball. Αυτό το βήμα μπορεί να γίνει και σε άσχετο χρόνο όποτε θέλουμε αλλά το έβαλα κι εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Τι? Παίζουν κιθάρα και οι γυναίκες? Ναι, η γυναικα του φιλου μου Ωχ λαλακια εκανα, ανεβασα telecaster…και μαλιστα signature… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Superfunk είπε αΦτον που έχει ο ΑρνολδοςΜαβρονεγρος; Εγώ φοβάμαι μη μυρίσει το πούρο, ακόμα σπίρτα χρησιμοποιω Και γω τα ιδια, μαλλον ειναι φοβιες της γενιας μας… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και για να ειμαι εντος θεματος, χρησιμοποιω τα ακολουθα και φτιαχνω τις δικες μου signature… Για να μην εχουμε παρεξηγησεις, η κιθαρα βρισκεται στο τραπεζι για το decal…true oil και 0000. αλλα στην εργαλειοθηκη ειχα ζιπελαιο για maple λουστραρισμενο. true oil για rosewood επισης 0000 για τα ταστα. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από nklshp Διορθωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Σαν να μπηκα σε φορουμ για κιθάρες ενα πράμα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, nklshp είπε Ναι, η γυναικα του φιλου μου Έχεις φίλο τον Derek Trucks? Να μας τον γνωρίσεις μια μέρα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Καθάρισμα με μωρομαντηλα και λάδωμα με ελαιόλαδο η λαδι καρύδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Έχεις φίλο τον Derek Trucks? Να μας τον γνωρίσεις μια μέρα. Σχημα λογου, απλα ειναι απο τους αγαπημενους μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Άγιος είπε Μην πλένετε τις κιθάρες σας στη βρύση Όχι βέβαια. Στην αυλή με το λάστιχο γίνεται η σωστή δουλίτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Έκτορας είπε Όχι βέβαια. Στην αυλή με το λάστιχο γίνεται η σωστή δουλίτσα. Custom shop , relicing? 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση