sultan of string Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Superfunk said: δεν ξερω τι αισθηση εχεις αλλα δεν υπαρχει σοβαρος μαστορας κιθαρας που να ΜΗΝ χρησιμοποιει ναφθα (δηλ. ζιπελαιο) για καθαρισμο οργανων, ειδικα αν εχουν και nitro finish, (ενταξει οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κορυφαιοι χρησιμοποιουν φυσικα ΚΑΙ ΣΑΛΙΟ (δεν κανω πλακα) ) νομίζω ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει σωστό. Με λίγο άβα αραιωμένο, λεμον οιλ, λίγο επιφανειακό ξύσιμο, καλό τρίψιμο με πανάκια σκληρά αρχικά, μετά πιό μαλακά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο τέλος εννοείται στέγνωμα. Το ζιπο και τέτοια τα απεχθάνομαι διότι δεν καπνισα ποτέ. Και όποτε έπιανα μετά πλενόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, sultan of string said: νομίζω ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει σωστό. Φυσικά, αλλά άλλο πράγμα η γνώμη και άλλο το γεγονός. Η νάφθα χρησιμοποιείται εκτενέστατα και συνιστάται ως καθαριστικό αφού είναι αβλαβής για τα όργανα. Το AVA πάλι, τί να πω, δε θα πω τίποτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ECC803s είπε Φυσικά, αλλά άλλο πράγμα η γνώμη και άλλο το γεγονός. Η νάφθα . Το AVA πάλι, τί να πω, δε θα πω τίποτα. Το είχα πει μια φορά δικήν κοπλιμέντου σε γκόμενα. -Ωραία μαλλιά έχεις με Ava τα πλένεις; Δεν μου ξαναμίλησε. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από Nestoras 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Η νάφθα πάντως είναι και εξαιρετικός τρόπος να εντοπίσεις μικροσκοπικές ρογμές σε ακουστικά όργανα, δειτε εδω στο 7:40 (βασικά δείτε το όλο, ο Stutman είναι όπως πάντα εξαιρετικός). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sultan of string είπε Στο τέλος εννοείται στέγνωμα. Αυτό ακριβώς αποφεύγεις με τη ναφθα....έτσι και πέσει νερό στο κΣυλο χαιρετά μου τον Πλάτανο (σε finished maple ok αλλά σε rosewood,ebony not good) 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sultan of string είπε ναι, αλλά θα βρωμάει ζιπίλα Αυτό μας αρέσει. Αλλά αυτά παλιά.... τώρα υπάρχει και καινουρια φόρμουλα που ειναι σχεδον αοσμη και εξατμιζεται αμέσως. https://www.miamis.gr/product/2572/anaptires-analosima-zipelaio-125ml- Να φανταστείς ότι αναβουμε πούρα με zippo soft flame. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, Nestoras είπε Το είχα πει μια φορά δικήν κοπλιμέντο σε γκόμενο. -Ωραία μαλλιά έχεις με Ava τα πλένεις; Δεν μου ξαναμίλησε. Eγω είχα πει σε μια "ωραία παπούτσια,μόνη σου τα έφτιαξες?" Δεν μου κΣαναμιλησε και μένα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Να φανταστείς ότι αναβουμε πούρα με zippo soft flame. αΦτον που έχει ο ΑρνολδοςΜαβρονεγρος; Εγώ φοβάμαι μη μυρίσει το πούρο, ακόμα σπίρτα χρησιμοποιω www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε αΦτον που έχει ο ΑρνολδοςΜαβρονεγρος; Εγώ φοβάμαι μη μυρίσει το πούρο, ακόμα σπίρτα χρησιμοποιω Εχω καμια 60αριά zippo όλα με σκαλιστές φιγούρες απο παλιά. Ειναι μη με πιάσει εμμονή με κάτι. Στην αρχή πήρα double torch lighter replacement με βουτάνιο. Αλλά μετά βγήκε το παραπάνω υγρό και το δοκίμασα. Το soft flame είναι πιο vintage φάση και μου φερνει στο μυαλο τα παλιά. Να φανταστείς ότι το υγρο το σχεδιάσανε για τους καπνιστές πίπας, που εκεί και αν δε θέλουν να μυρίζει τίποτα το υγρο. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Μην πλένετε τις κιθάρες σας στη βρύση kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση