cos_dr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Είπα πριν κοιμηθώ να ρίξω ένα γρήγορο στο Montage https://www.bandlab.com/post/bd63b76b-c07a-ef11-bdfd-000d3a96c7c8 @Waterfall-K, VST POWAAAA!! Omnisphere POWA!!!!! Αθάνατος, αμίμητος, ασυναγώνιστος, ανεξίτηλος, αναντικατάστατος Vangelis Παπαθανασίου. Μετά από Αυτόν εγώ και μετά το χάος Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Ναι, το Omnisphere περιμέναμε για να ακούσουμε ήχους Vangelis. Τους καλύτερους V ήχους τους έχει μάλλον το Korg Wavestate, σε μια 3rd party sound library. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Omnisphere POWA!!!!! Όπου έχει βάλει το χέρι του ο Eric Persing. 53 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τους καλύτερους V ήχους τους έχει μάλλον το Korg Wavestate Γιατί όχι, και αυτό. Αν θες όμως να είσαι πιό κοντά σε V ήχους μέσω hardware τότε JD + JP + JV είναι πολύ καλός συνδιασμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ναι, το Omnisphere περιμέναμε για να ακούσουμε ήχους Vangelis. ΄Άσε τώρα Εγώ έπαιζα και νόμιζα ότι είμαι ο Vangelis ο ίδιος, κοίταξα για μια φάση τον καθρέφτη δίπλα μου και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου είδα το είδωλό μου έτσι σου λέω Τόσο αυθεντικά αποδίδει το Omnisphere. Είναι απίστευτο Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όπου έχει βάλει το χέρι του ο Eric Persing. Άλλαξε τις ζωές μας!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση