Προς το περιεχόμενο

Νέα Roland JUNO-D (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι έχεις δίκιο στα models expansions εννοώ αλλά είδα δεν το έχει στην λίστα το όργανο αυτό έχει όμως το Fantom 0 που με ενδιαφέρει 😎

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Ηρεμότατος είμαι. Στην επόμενη μαλακία που θα γράψει θα φάει πάλι μπλοκ, όπως έφαγε και πριν μερικές μέρες και δεν πήρε χαμπάρι.image.gif.4a919dbb6b256455971af2043a12c569.gif

Έχω σταμπάρει στα στενά του Ευβοικού, εκεί στη Κάνηθο, ένα υπέροχο λιβάδι Ποσειδωνίας  αλλά δεν με αφήνει ο Κοζ Δρ να σε κάνω λίπασμα με τσιμεντοπέδιλα παλιοκανάγια. Είναι μεγάλη καρδιά ο Κοζ, λυπάται τις αντίκες σα και του λόγου σου.

Αν ξαναπειράξεις το Κοζ θα σε κάμνω Πλοκ και θα σε φουντάρω, στο λέγω και αμαρτίαν ουκ έχω ΤΑΙΛΩΣ

• Χαχα 3

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Έχω σταμπάρει στα στενά του Ευβοικού, εκεί στη Κάνηθο, ένα υπέροχο λιβάδι Ποσειδωνίας  αλλά δεν με αφήνει ο Κοζ Δρ να σε κάνω λίπασμα με τσιμεντοπέδιλα παλιοκανάγια. Είναι μεγάλη καρδιά ο Κοζ, λυπάται τις αντίκες σα και του λόγου σου.

Αν ξαναπειράξεις το Κοζ θα σε κάμνω Πλοκ και θα σε φουντάρω, στο λέγω και αμαρτίαν ουκ έχω ΤΑΙΛΩΣ

Εσυ ψοφάς για off topic. 🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

49 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Εσυ ψοφάς για off topic. 🤣

Δεν κατάλαβα, ούτως διατί μπάινει στα κιθαροθέματα και πουστέρν για πρωκτικά λιπαντικά?

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δεν κατάλαβα, ούτως διατί μπάινει στα κιθαροθέματα και πουστέρν για πρωκτικά λιπαντικά?

Δεν ξέρω, εγώ σπάνια ανακατεύομαι με τα κιθαριστικά.

Εγώ τώρα είμαι Vangelis. Καταλαβαίνεις πως δεν έχω να αποδείξω τίποτα, εσύ το ξέρεις καλά αυτό.

Επεξεργασμένο από cos_dr
  • Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Guru
2 ώρες πριν, foxxx είπε

Ναι έχεις δίκιο στα models expansions εννοώ αλλά είδα δεν το έχει στην λίστα το όργανο αυτό έχει όμως το Fantom 0 που με ενδιαφέρει 😎

Δεν θα είχε νόημα να είχει βάλει στο JUNO-D δυνατότητα expansion models, τουλάχιτον τώρα, διότι τότε δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του Fantom-0.

• Like 2

22 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Δεν θα είχε νόημα να είχει βάλει στο JUNO-D δυνατότητα expansion models, τουλάχιτον τώρα, διότι τότε δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του Fantom-0.

Πολύ σωστό 

• Like 2

12 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Φορτώνει EXZ sound expansions, μέχρι δύο, κι αυτό αν δεν έχεις φορτώσει τίποτα απολύτως (user samples πχ) στη user memory, η οποία είναι...64ΜΒ.😵‍💫  Ε ρε 80ντίλα που έχει πέσει...😆 Απ'την άλλη μπορεί να κάνει streaming από USB drive χωρίς κάποιο όριο στη διάρκεια ενός τραγουδιού.

H πολυφωνία παίζει ανάλογα με το πως είναι φτιαγμένος ένας ήχος, δεν έχει δηλαδή fix πολυφωνία. Πχ, ένα single partial που αποτελείται από μία μόνο sine wave έχει περίπου 90-voice πολυφωνία, κάποια organ presets έχουν περίπου 60-voice πολυφωνία κλπ.

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

USB COMPUTER port: USB Type-C(R) (Class Compliant for Audio and MIDI/ Roland driver for Audio and MIDI)

Μπορεί να διαχειριστεί (+- volume) το κανάλι της εξωτερικής πηγής όπως στο Fantom; 

Στο Juno DS αν και είχε input για εξωτερική πηγή, δεν μπορούσες να διαχειριστείς το volume της.

Επεξεργασμένο από Costas Siachamis

www.sonicspace.gr

• Guru
11 λεπτά πριν, Costas Siachamis είπε

Μπορεί να διαχειριστεί (+- volume) το κανάλι της εξωτερικής πηγής όπως στο Fantom; 

Αν εννοείς το usb audio input level, λογικά ναι.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου