Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Ας μείνουμε on topic, δεν συμφωνείτε; 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 3 hours ago, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε said: Κανείς δεν διώχνηκε. Δεν αναφέρθηκε η δίωξη κάπου, αλλά η απόσυρση. Το να αποσύρεσαι για χ,ψ λόγους είναι αυτό που διαφαίνεται διαβάζοντας όλο το στόρι πρίν το φευγιό. Οι διωξεις δεν ανακοινωνονται. Ισχυουν ομως. Οι εκδιωχθεντες φαινεται απλως οτι πηραν το καπελακι τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 31 λεπτά πριν, sultan of string είπε Οι διωξεις δεν ανακοινωνονται. Ισχυουν ομως. Οι εκδιωχθεντες φαινεται απλως οτι πηραν το καπελακι τους... Δια να είμεθα ειλικρινείς, οι σοβαροί παίχται πήραν το καπελάκι τους και έφυγαν. Κάποιοι καλαμπόρτζοι σαν εμένα διαγράφηκαν διατί τσακωνόμουν συνεχώς με άλλους καλαμπόρτζους. Προσωπικά θεωρώ πως δεν έδιωξα κάποιο σοβαρό άνθρωπα με το τρόπο μου. Δε βαριέσαι, όλοι θα πεθάνετε κάποια μέρα, μόνο η Τελεκάστερ θα μείνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 15 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Δια να είμεθα ειλικρινείς, οι σοβαροί παίχται πήραν το καπελάκι τους και έφυγαν. Κάποιοι καλαμπόρτζοι σαν εμένα διαγράφηκαν διατί τσακωνόμουν συνεχώς με άλλους καλαμπόρτζους. Προσωπικά θεωρώ πως δεν έδιωξα κάποιο σοβαρό άνθρωπα με το τρόπο μου. Δε βαριέσαι, όλοι θα πεθάνετε κάποια μέρα, μόνο η Τελεκάστερ θα μείνει Δεν αναφερθηκα σε ονοματα. Μονο σε διαδικασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες (επεξεργασμένο) Πάει και αυτό για κλείδωμα..από αλλού ξεκίνησε και αλλού πάει το θέμα.. Επεξεργασμένο πριν 55 λεπτά από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα 2 ώρες πριν, sultan of string είπε Δεν αναφερθηκα σε ονοματα. Μονο σε διαδικασιες. Accept it! No more.... more!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 59 λεπτά Share Δημοσιευμένο πριν 59 λεπτά 25 minutes ago, cos_dr said: Accept it! No more.... more!! Every day proves exactly the contrary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση