sultan of string Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μιλαω και για τα δυο Μάνο. Το Yamaha εχει μι εως μι. Και ειναι 73.. Το 61αρι μου sk2 ντο με ντο. Το roland πιανο μου δεν ξερω δεν είμαι σπιτι. Μονο το m32 ειναι controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Μιλαω και για τα δυο Μάνο. Το Yamaha εχει μι εως μι. Και ειναι 73.. Το 61αρι μου sk2 ντο με ντο. Το roland πιανο μου δεν ξερω δεν είμαι σπιτι. Μονο το m32 ειναι controller Ξεκινάνε από ντο γιατι έτσι βολεύει στα 61 να έχεις εύρος με 2 χέρια στα στα σύγχρονα τραγούδια και στα μοτίβα τους και τα σόλο τους που να δουλεύει το Σπλιτ στην πληθώρα των κομματιών για τη μουσική πρόοδο, τουλάχιστο στον αρχικό συγκερασμό, χωρίς transpose, μηπως? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Αφου ξεκαθαρισαμε οτι δεν υπαρχει καποιος μουσικος- θεωρητικος περιορισμος, παμε σε πρακτικα ζητηματα των κατασκευαστων. Ο καθε κατασκευαστης εχει τη δικη του λογικη, τους δικους του στοχους αλλα και τους δικους του περιορισμους. Αν ας πουμε η τεδε εταιρια προμηθευεται π.χ. κλαβιε FATAR, και η FATAR βγαζει 73αρια απο Μι, ε τοτε και το keyboard της θα ειναι απο Μι, και τελειωσε το ζητημα και αμα σου αρεσει, αλλιως παιρνεις απο αλλου. Ο γκουρου σε αυτα τα ζητηματα ειναι φυσικα ο κ. Χναρακης, και εμενα μου ειχε λυσει αποριες πανω σε αυτες τις επιλογες των κατασκευαστων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση