sultan of string Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Μιλαω και για τα δυο Μάνο. Το Yamaha εχει μι εως μι. Και ειναι 73.. Το 61αρι μου sk2 ντο με ντο. Το roland πιανο μου δεν ξερω δεν είμαι σπιτι. Μονο το m32 ειναι controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Μιλαω και για τα δυο Μάνο. Το Yamaha εχει μι εως μι. Και ειναι 73.. Το 61αρι μου sk2 ντο με ντο. Το roland πιανο μου δεν ξερω δεν είμαι σπιτι. Μονο το m32 ειναι controller Ξεκινάνε από ντο γιατι έτσι βολεύει στα 61 να έχεις εύρος με 2 χέρια στα στα σύγχρονα τραγούδια και στα μοτίβα τους και τα σόλο τους που να δουλεύει το Σπλιτ στην πληθώρα των κομματιών για τη μουσική πρόοδο, τουλάχιστο στον αρχικό συγκερασμό, χωρίς transpose, μηπως? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Αφου ξεκαθαρισαμε οτι δεν υπαρχει καποιος μουσικος- θεωρητικος περιορισμος, παμε σε πρακτικα ζητηματα των κατασκευαστων. Ο καθε κατασκευαστης εχει τη δικη του λογικη, τους δικους του στοχους αλλα και τους δικους του περιορισμους. Αν ας πουμε η τεδε εταιρια προμηθευεται π.χ. κλαβιε FATAR, και η FATAR βγαζει 73αρια απο Μι, ε τοτε και το keyboard της θα ειναι απο Μι, και τελειωσε το ζητημα και αμα σου αρεσει, αλλιως παιρνεις απο αλλου. Ο γκουρου σε αυτα τα ζητηματα ειναι φυσικα ο κ. Χναρακης, και εμενα μου ειχε λυσει αποριες πανω σε αυτες τις επιλογες των κατασκευαστων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 1 minute ago, manosx said: Αφου ξεκαθαρισαμε οτι δεν υπαρχει καποιος μουσικος- θεωρητικος περιορισμος, παμε σε πρακτικα ζητηματα των κατασκευαστων. Ο καθε κατασκευαστης εχει τη δικη του λογικη, τους δικους του στοχους αλλα και τους δικους του περιορισμους. Αν ας πουμε η τεδε εταιρια προμηθευεται π.χ. κλαβιε FATAR, και η FATAR βγαζει 73αρια απο Μι, ε τοτε και το keyboard της θα ειναι απο Μι, και τελειωσε το ζητημα και αμα σου αρεσει, αλλιως παιρνεις απο αλλου. Ο γκουρου σε αυτα τα ζητηματα ειναι φυσικα ο κ. Χναρακης, και εμενα μου ειχε λυσει αποριες πανω σε αυτες τις επιλογες των κατασκευαστων. Εγκυκλοπαιδικα ρώτησα και ρωταω. Για το αλλο ...γενικα ο χώρος εχει την ιδιορυθμια να χάνει αξιολογα μελη, να τα διωχνει ή να αποχωρούν. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Αστα να πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 6 λεπτά πριν, manosx είπε Ο γκουρου σε αυτα τα ζητηματα ειναι φυσικα ο κ. Χναρακης, και εμενα μου ειχε λυσει αποριες πανω σε αυτες τις επιλογες των κατασκευαστων. ποιος είναι αυτός? Παίζει σε κανα μαγαζί να πάμε να σπάσουμε καμια χιλιαδίτσα πιάτα εκεί. Χιούμορ, χιούμορ καλέ! Συνεχίστε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 5 λεπτά πριν, sultan of string είπε .γενικα ο χώρος εχει την ιδιορυθμια να χάνει αξιολογα μελη, να τα διωχνει ή να αποχωρούν. Συμβαίνει αλλά πρέπει και εμείς να μη φεύγουμε ή να δείχνουμε και λίγη κατανόηση και ο χώρος δείχνει εν γένει και ανοχή και ανεκτικότητα, όχι ΝΑΤΑΛΑΙΜΑΙΚΙΑΥΤΑ ΝΟΙΖ παιδιά, μην ξεχνιόμαστε, δε φεύγουμε κατ αρχήν και όλα λύνονται. Δεν είναι μόνο τι μου λέει αλλά και ποιος μου τα λέει. Το έλεγε και ο αείμνηστος φίλος του λαού, ο Αντρέας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τους λόγους αποχώρησης αυτών των παλιών μελών γιατί δεν αναφέρθηκαν οι λόγοι, και το διαβάζω το φόρουμ, χωρίς να ξέρω τους λόγους δεν μπορώ να πάρω κανενός το μέρος από μισόλογα. Η δική μου εμπειρία είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης ήθελε τα σχόλια να είναι λίγο παραπάνω on topic και να μην γίνεται κατάχρηση στα emogi και τη σαχλαμάρα, κάποια σωστά πράγματα δηλαδή. Προσωπικά δεν με έδιωξε κανείς ως βασικό και θεμελιώδες μέλος που είμαι... Και δεν είδα να διώχνουν κανέναν Επεξεργασμένο πριν 5 ώρες από Άγιος 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 38 minutes ago, Άγιος said: Δεν ξέρω τους λόγους αποχώρησης αυτών των παλιών μελών γιατί δεν αναφέρθηκαν οι λόγοι, και το διαβάζω το φόρουμ, χωρίς να ξέρω τους λόγους δεν μπορώ να πάρω κανενός το μέρος από μισόλογα. Η δική μου εμπειρία είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης ήθελε τα σχόλια να είναι λίγο παραπάνω on topic και να μην γίνεται κατάχρηση στα emogi και τη σαχλαμάρα, κάποια σωστά πράγματα δηλαδή. Προσωπικά δεν με έδιωξε κανείς ως βασικό και θεμελιώδες μέλος που είμαι... Και δεν είδα να διώχνουν κανέναν Ως βασικό μελος....πυλώνας λεμε και βαλε...ποσο λιγα ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 55 λεπτά πριν, Άγιος είπε Δεν ξέρω τους λόγους αποχώρησης αυτών των παλιών μελών γιατί δεν αναφέρθηκαν οι λόγοι, και το διαβάζω το φόρουμ, χωρίς να ξέρω τους λόγους δεν μπορώ να πάρω κανενός το μέρος από μισόλογα. Η δική μου εμπειρία είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης ήθελε τα σχόλια να είναι λίγο παραπάνω on topic και να μην γίνεται κατάχρηση στα emogi και τη σαχλαμάρα, κάποια σωστά πράγματα δηλαδή. Προσωπικά δεν με έδιωξε κανείς ως βασικό και θεμελιώδες μέλος που είμαι... Και δεν είδα να διώχνουν κανέναν Κανείς δεν διώχνηκε. Δεν αναφέρθηκε η δίωξη κάπου, αλλά η απόσυρση. Το να αποσύρεσαι για χ,ψ λόγους είναι αυτό που διαφαίνεται διαβάζοντας όλο το στόρι πρίν το φευγιό. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση