Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Τι εννοείς σπάει; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες 16 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ναι για την 6η οκταβα λεω πως σπαει Δεν "σπάει" σε όλα τα 73ρια όπως έγραψα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες 2 hours ago, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε said: Τι εννοείς σπάει; Μια εξτρα οκταβα ειναι λεω. Μοιραζεται. Πανω τοσες κατω τοσες. Πιο απλα δεν μπορω να το πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 2 ώρες πριν, sultan of string είπε Μια εξτρα οκταβα ειναι λεω. Μοιραζεται. Πανω τοσες κατω τοσες. Πιο απλα δεν μπορω να το πω. Μπαίνει μια έξτρα οκτάβα απλά. Προστίθεται. Ούτε πάνω ούτε κάτω. Απλά το κεντρικό Ντο (C4) μετατίθεται. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 10 ώρες πριν, sultan of string είπε Μια εξτρα οκταβα ειναι λεω. Μοιραζεται. Πανω τοσες κατω τοσες. Πιο απλα δεν μπορω να το πω. αν κατάλαβα τι εννοείς με το "σπάει" γνωρίζω, έχω διαβάσει παλιά μια θεωρία πως κάποια keyboards λόγω της δημοφιλίας της χρήσης τους ανά είδος, ξεκινάνε την πρώτη νότα των μπάσων πλήκτρων σύμφωνα με την κατώτερη νότα που μπορεί να παράγει το μπάσο, το όργανο. Και από εκεί και πέρα το χρησιμοποιούν παραδοσιακά εταιρίες στα αντίστοιχα όργανα που παράγουν. Δεν έχω να αναφέρω πηγή της πληροφορίας, απλά το θυμάμαι πως το είχα διαβάσει κάπου Μανώλη μας λείπεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες 2 hours ago, cos_dr said: αν κατάλαβα τι εννοείς με το "σπάει" γνωρίζω, έχω διαβάσει παλιά μια θεωρία πως κάποια keyboards λόγω της δημοφιλίας της χρήσης τους ανά είδος, ξεκινάνε την πρώτη νότα των μπάσων πλήκτρων σύμφωνα με την κατώτερη νότα που μπορεί να παράγει το μπάσο, το όργανο. Και από εκεί και πέρα το χρησιμοποιούν παραδοσιακά εταιρίες στα αντίστοιχα όργανα που παράγουν. Δεν έχω να αναφέρω πηγή της πληροφορίας, απλά το θυμάμαι πως το είχα διαβάσει κάπου Μανώλη μας λείπεις. Τι λες βρε Κώστα. Δε λεμε για σαξοφωνα η βιολια. Για πιανα λεμε και σιγουρα οχι την κατωτερη αφου υπάρχουν 88ρια. Στο Yamaha cp121 ειναι απο μι σε μι 12 νοτες 61+12=73 Στο komplete m32 που εχω σε σχεση με ενα 25αρι οι εξτρα 7 ειναι απο σολ εως σι χαμηλα. Αν υπαρχει κανονας λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε Τι λες βρε Κώστα. Δε λεμε για σαξοφωνα η βιολια. Για πιανα λεμε και σιγουρα οχι την κατωτερη αφου υπάρχουν 88ρια. Στο Yamaha cp121 ειναι απο μι σε μι 12 νοτες 61+12=73 Στο komplete m32 που εχω σε σχεση με ενα 25αρι οι εξτρα 7 ειναι απο σολ εως σι χαμηλα. Αν υπαρχει κανονας λεω... είπα κάτι που είχα διαβάσει για το θέμα πως επιλέγεται η πρώτη νότα και σπάνε, έτσι κατάλαβα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας, θα χαρώ και εγώ να μάθω για να το γνωρίζω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου ως καθηγητής γιουροβιζιονολογίας να την λέω στους φανταστικούς φοιτητές μου. Απλά είπα κάτι που είχα ακούσει. Δεν μου φαινόταν πάντως παράλογο γι αυτό που ΄λεω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Just now, cos_dr said: Απλά είπα κάτι που είχα ακούσει. Δεν μου φαινόταν πάντως παράλογο γι αυτό που ΄λεω. Αυτο που λες ισχυει για καποια σοβαρα vst συμφωνικων οργανων που σε virtual πληκτρολογιο εχουν αποκλειστικά τη γκαμα του οργανου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 5 ώρες 37 λεπτά πριν, sultan of string είπε Αυτο που λες ισχυει για καποια σοβαρα vst συμφωνικων οργανων που σε virtual πληκτρολογιο εχουν αποκλειστικά τη γκαμα του οργανου Εμένα μου φαίνεται λογικό να ισχύει. Αν δεν ισχύει, ισχύει μόνο το VST που και αυτό λογικό μου φαίνεται. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 1 ώρα πριν, sultan of string είπε Τι λες βρε Κώστα. Δε λεμε για σαξοφωνα η βιολια. Για πιανα λεμε και σιγουρα οχι την κατωτερη αφου υπάρχουν 88ρια. Δεν μιλατε για πιανα αλλα για controller. Αλλα και για πιανα να μιλουσατε, τα πιανα δεν ειχαν παντα την εκταση που εχουν τωρα, εξελιχθηκαν, οπως εξελιχθηκαν και τα εργα που γραφτηκαν για αυτα. Δεν ειναι δηλαδη τα 88 πληκτρα καποιο θεσφατο, η εξελιξη του οργανου το εφερε εκει, και τα ορια της ανθρωπινης ακοης ειναι ταυτοχρονα τα ορια που εκαναν τα 88 πληκτρα να ειναι μια διαχρονικη λυση, δεν ειναι καποιος κανονας, αλλωστε υπαρχουν πιανα με χαμηλοτερες μπασες νοτες απο το Λα του 88ριου. Γενικα η εκταση ενος κλαβιε ειναι πρακτικο ζητημα, θα πρεπει να "χωραει" την εκταση που απαιτει ο εκτελεστης και το κομματι. Το τονικο υψος αλλωστε δεν ταυτιζεται με την εκταση, αφου μεσω midi μπορουμε να εχουμε αλλη αντιστοιχια. Αλλα αν θελουμε να παιξουμε ταυτοχρονα πολυ χαμηλα μπασα και πολυ υψηλες νοτες δεν το γλυτωνουμε το 88αρι. Το αν ο ταδε κατασκευαστης εκανε τη χαμηλη του νοτα Μι για να φτανει το Μι του μπασου η οχι, δεν εχει καμια πρακτικη σημασια για μας, παρα μονο αν θελουμε και εμεις να φτανουμε τη Μι του μπασου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τις υψηλες οκταβες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση