Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Ρε Cos, είναι τόσο δύσκολο να μην πετάγεσαι σε θέματα που ΔΕΝ ξέρεις και να σχολιάζεις? Απ'ότι φαίνεται, είναι. 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε Καλά, συγνώμη που σε κουράζουμε. Αφού καταλαβαίνεις πως είναι για τα πσνηγυρια ότι έχει λίγη ram, να μη σε κουράζουμε. Για τα πανηγύρια είναι η -γελοία- λίγη user ram που έχει (256ΜΒ), όχι το ίδιο το όργανο. Πρόσεχε τι διαβάζεις, σε απλά Ελληνικά γράφω. 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μια χαρά είναι το όργανο και η ZEN Εγώ το ξέρω, εσύ πάλι όχι. Άνοιξε κάνα manual να μάθεις 5-6 βασικά ρημαδοπράγματα γι αυτά και μετά σχολιάζεις. Σταμάτα να τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι με Zen core μου αρέσει που παίρνει και ήχους άρα δεν είναι κακό ας το δούμε και στην συνέχεια. Ερώτηση παίρνει τα analog preset του system 1 & 8? Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Ερώτηση παίρνει τα analog preset του system 1 & 8? Κάτσε να σου απαντήσει ο Zen/AWM2/FM-X Guru, Cos_dr Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάτσε να σου απαντήσει ο Zen/AWM2/FM-X Guru, Cos_dr Εσύ ηρέμησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Εσύ ηρέμησε Ηρεμότατος είμαι. Στην επόμενη μαλακία που θα γράψει θα φάει πάλι μπλοκ, όπως έφαγε και πριν μερικές μέρες και δεν πήρε χαμπάρι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Τώρα αυτά δεν χρειάζονται και είναι ακρότητες χαλαρά κουβέντα και απόψεις λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου @Slew Rate Πάντως, όταν κάποιος μπλοκάρει κάποιον, το σύστημα θα έπρεπε να φροντίζει να είναι αμοιβαίος ο αποκλεισμός, δηλαδή "δεν με διαβάζεις" (δικαιωμά σου), αλλά ας το ξέρω για να μην χάνω χρόνο να σου απευθύνομαι και επίσης ας αποκρύπτονται και τα δικά σου μηνύματα (όπως στο Facebook). Το παραπάνω ήθελα εδώ και καιρό να το προτείνω, δεν έχει σχέση με το περιστατικό που αναφέρθηκε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ηρεμότατος είμαι. Στην επόμενη μαλακία που θα γράψει θα φάει πάλι μπλοκ, όπως έφαγε και πριν μερικές μέρες και δεν πήρε χαμπάρι. Και εγώ ήρεμος είμαι. Είπα αυτά που ήθελα και σε ευχαριστώ που μου έδωσες για άλλη μια φορά την αφορμή να τοποθετηθώ στο θέμα, νηφάλια και εμπεριστατωμένα. Γι αυτό με αποκαλούν όλοι, τέρας πληροφορίας και πληροφόρησης και είμαι και σπουδαίο μουσικό ταλέντο. Φαντάσου, αφού παρόλο που τα έχω παρατήσει, κάθε μήνα γίνομαι καλύτερος. Είμαι ανεξάντλητη πηγή μουσικής παραγωγής και η επιτομή της μουσικοτεχνολογικής αντίληψης. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Πραγματικά, είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. 26 λεπτά πριν, trolley είπε @Slew Rate Πάντως, όταν κάποιος μπλοκάρει κάποιον, το σύστημα θα έπρεπε να φροντίζει να είναι αμοιβαίος ο αποκλεισμός, δηλαδή "δεν με διαβάζεις" (δικαιωμά σου), αλλά ας το ξέρω για να μην χάνω χρόνο να σου απευθύνομαι και επίσης ας αποκρύπτονται και τα δικά σου μηνύματα (όπως στο Facebook). Το παραπάνω ήθελα εδώ και καιρό να το προτείνω, δεν έχει σχέση με το περιστατικό που αναφέρθηκε. αυτό θα με βοηθούσε και εμένα γιατί καμιά φορά διαβάζω και θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Ξέρεις, αν διαβάζεις πολλές ανακρίβειες και λάθη ή γενικά γράφονται απόψεις με τρόπο θα έλεγα φονταμελιστικό αυτό σε μπερδεύει και αν μη τι άλλο σε κουράζει. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι εφικτό να μη βλέπω τα μηνύματά του αν με μπλοκάρει κάποιος και να του καεί η RAM και να κάνει και άλλη ζημιά στη μητρική του υπολογιστή του. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, foxxx είπε Μια χαρά είναι με Zen core μου αρέσει που παίρνει και ήχους άρα δεν είναι κακό ας το δούμε και στην συνέχεια. Ερώτηση παίρνει τα analog preset του system 1 & 8? από το να μαλώνετε εδώ απάντηση θα δώσει κάποιος???? είδα ότι κάποια models expansion zen core δέχονται ήχους από Roland cloud manager όπως και το fandom σειρά 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, foxxx είπε Ερώτηση παίρνει τα analog preset του system 1 & 8? Δεν αναφέρει κάτι. Αν εννοείς τα model expansions, δεν το νομίζω. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου από Μανώλης Χναράκης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση