Shelter Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 Ιουλίου του 2010 εγραφε το κοντερ Προσπαθώ να βρω το παλιό νήμα της αναγγελίας του γεγονότος. Και μόλις βρήκα την αφίσα Όλα τα καλά παιδια ήταν εκει. @gregg, @Evilnye, @Come_Clarity, Ο @Yannis Methenitis, ο Κώστας ο Παπαπάνος, ο Μίλτος ο Μπουμής (ξεχνάω nick. φανερώσου) , ο @blue, ο @SpyrosCh, o Δημήτρης ο Dkall, ο Αλεχάνδρο και πολλοί που μάλλον ξεχνάω. Τότε που μαζευόμασταν καμια φορά, πίναμε τις μπυρες μας και ρίχναμε και καμια πενιά. Φοβερό πως πετάξανε 14 χρόνια... Επεξεργασμένο 23 Σεπτεμβρίου από Shelter 10 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ήμασταν νιοι και γεράσαμε!! Αν δεν κάνω λάθος, ήτανε και ο αείμνηστος ο audiokostas...ή ήτανε άλλη βραδιά αυτή; Edit: τώρα είδα ότι τον ανέφερες! Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου από SpyrosCh 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου Ψυρρή ε; Για τον μη Αθηναίο μοιάζει με ένα μέρος που φεύγεις από Ομόνοια βράδυ με τα πόδια, περπατάς ανάμεσα σε σκοτεινά σοκάκια που λες ρε συ μήπως χάθηκα θα φάω καμία μαχαιριά, μαθαίνεις 2-3 ξένες γλώσσες στην πορεία, και ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα μέρος με καταπληκτικά γλυκά και παγωτό τα οποία όμως τα χρυσοπληρώνεις αφού έχεις φάει 20 λεπτά αναμονή. 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Πωωωω, συγκίνηση! Ευχαριστούμε που μας το θύμησες Αργύρη. Ωραίες παρέες και ωραία μουσική (όχι η δικιά μου) Θυμάμαι ότι κανονίστηκε τελευταία στιγμή απ τον Αλέξανδρο για τα γενέθλια της Εύης. Δυστυχώς δεν έτυχε να ξαναπαίξουμε με κανένα απ τα παιδιά που ήταν εκείνο το βράδυ. Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες, δεν τις είχα. 1 φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, WrTsXxx είπε Πωωωω, συγκίνηση! Ευχαριστούμε που μας το θύμησες Αργύρη. Ωραίες παρέες και ωραία μουσική (όχι η δικιά μου) Θυμάμαι ότι κανονίστηκε τελευταία στιγμή απ τον Αλέξανδρο για τα γενέθλια της Εύης. Δυστυχώς δεν έτυχε να ξαναπαίξουμε με κανένα απ τα παιδιά που ήταν εκείνο το βράδυ. Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες, δεν τις είχα. Βλέπεις τι σου ειναι η συλλογική μνήμη.... Εγώ δεν θυμόμουν την αφορμή. Ήταν όντως αυθορμητο και ωραιο. Και εγώ βρήκα την αφίσα τυχαια και θυμήθηκα ότι ειχα και φωτογραφίες. Μάλλον ο Αλέξανδρος τράβηξε μαζί με κάποιον φίλο. Θυμάμαι ένα ηλεκτρικο ζειμπεκικο που είχε γράψει και παιξατε. Γαμώ ήταν η μουσική σου. Οριτζιναλ τραγουδοποιός. Και τον αείμνηστο τον Dkall που με το μένος γνήσιου audiophile μου ούρλιαζε "καλα να πάθεις... αφου ακούς τον SF που σου λέει ότι τα GeorgeL είναι καλά καλώδια" όταν το καλώδιο μου έπαθε έμφραγμα στη μέση κομματιού. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, Shelter είπε Και τον αείμνηστο τον Dkall που με το μένος γνήσιου audiophile μου ούρλιαζε "καλα να πάθεις... αφου ακούς τον SF που σου λέει ότι τα GeorgeL είναι καλά καλώδια" όταν το καλώδιο μου έπαθε έμφραγμα στη μέση κομματιού. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση