Προς το περιεχόμενο

Πόσες ηλ. κιθάρες είχατε στην κατοχή σας μέχρι σήμερα; (Τέστ μνήμης)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε

Νομίζω έκανε την εμφάνιση του στα αρχικά ποστ. Λιτός και ουσιαστικός, όπως πάντα. 😁

Έλα τώρα... Που να τον καταλάβω με αυτή την φωτό (Α) και (Β)  με αυτή την "ανύπαρκτη" λίστα; 😄 

Είναι δυνατόν; 

Βέβαια, αυτό εξηγεί πολλά 😉 😄

• Συμφωνώ 1

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Περίμενε γιατί ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ο @Nestoras και ο @LK... Εκεί να δεις γλέντια 😄

Που να θυμάμαι τι και πως. Θυμάμαι τη 1η ακουστική ΕΚΟ, τη 1η ηλεκτρική Maya strat, τη 1η καλή ηλεκτρική Gibson Custom L5, τη 1η Strat (anniversary '79) και τη τελευταία (Fender strat 1973). Tη τελευταία που αγόρασα προτιμώ να μη τη θυμάμαι λογω ατυχούς κατάληξης.

• Like 1

InfluenSir!

• Moderator
3 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Που να θυμάμαι τι και πως. Θυμάμαι τη 1η ακουστική ΕΚΟ, τη 1η ηλεκτρική Maya strat, τη 1η καλή ηλεκτρική Gibson Custom L5, τη 1η Strat (anniversary '79) και τη τελευταία (Fender strat 1973). Tη τελευταία που αγόρασα προτιμώ να μη τη θυμάμαι λογω ατυχούς κατάληξης.

Τι είναι αφτό; Από τα χέρια σου έχουν περάσει κατεβατά...

Νομίζω ότι κόπηκες από το τεστ μνήμης γέροντα 😄

• Χαχα 2

Μια άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος είναι το ΓΙΑΤΙ.

Γιατί έφυγαν αυτές που έφυγαν (εκτός από το οικονομικό, υπάρχουν λόγοι αν το σκεφτούμε) και κυρίως γιατί έμειναν αυτές που έμειναν!

Προσωπικά, και επειδή έχω τη μικρότερη λίστα και θα τελειώνω και γρήγορα ασούμε 😅, λέω ότι η Strat έφυγε επειδή συνειδητοποίησα ότι με έκανε να παίζω σαν Strat player και έβαζα blues licks ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα κ αν δεν κολλούσε. Επίσης, δε μου άρεζε ΤΙΠΟΤΑ εκτός από τον neck μαγνήτη τον οποίο λάτρευα και έχω πετύχει μερικά από τα καλύτερα ηχογραφημένα ηχοχρώματα και ίσως είναι το μόνο που μου λείπει. Θεωρώ τον πενταθέσιο επιλογέα στα όρια του option paralysis και δε μου αρέσουν 4/5 ήχους. 

Έμειναν οι Gretsch και η Telecaster γιατί ...LOOKS, και μην πείτε ότι δε μετράει, και επίσης η Gretsch έχει το βολικότερο μανίκι που έχω δει ποτέ σε κιθάρα, ενώ η Telecaster έμεινε γιατί είναι η κιθάρα που βρίσκω τον ήχο μου σε δευτερόλεπτα και δε θα αλλάξει αυτό. 

Δεν έχω (ακόμα) Les Paul για τον ίδιο λόγο, δεν έχω βρει βολικό μανίκι ούτε σε standard, για το χέρι μου πάντα...

• Like 1

Never give up! 

23 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Τι είναι αφτό; Από τα χέρια σου έχουν περάσει κατεβατά...

Νομίζω ότι κόπηκες από το τεστ μνήμης γέροντα 😄

Θυμάμαι όμως αυτή που έχω πάρει πιο πολλές φορές στα live.

385104_10150437295463917_1094463048_n.jpg

323411_10150431833604140_698129726_o.jpg

• Like 6

InfluenSir!

• Moderator

@Nekkon Γενικά το topic έτσι όπως εξελίσσεται θέτει αρκετά ερωτήματα για το τί και πώς και πού και γιατί. Αλλά θα πρότεινα να το αφήσουμε λίγο ακόμη στο αρχικό του ερώτημα, μπας κι εμφανιστούν κι άλλες ωραίες λίστες και προκύψουν κι άλλα topics για συζήτηση.

• Συμφωνώ 1

H πρώτη μου μιά Washburn x series black tremolo του 1990,κιθάρα για αρχάριους,φτηνή,πηγαινα όλο το γυμνάσιο με τα πόδια στο σχολείο για να την πάρω,η δεύτερη μιά Epiphon Custom μαύρη του 1999,μεσαία κιθάρα,μια χαρά είναι με λίγο πείραγμα,απλά πίσω απο την κιθάρα το επίπεδο εώς και σήμερα παραμένει στο αρχάριος.

Το 90 κατα προσέγγιση.

Επεξεργασμένο από MGs
  • Like 3

• Moderator
9 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Θυμάμαι όμως αυτή που έχω πάρει πιο πολλές φορές στα live.

Εσύ, εγώ, ο Γκαρτζ και ο Gregg; Που παίζουμε, πότε και κυρίως τι; Δεν θυμάμαι τίποτα... 🙄 😄

• Λυπάμαι 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου