Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτό από μέλος του forum το βλέπω πρώτη φορά... Άξιος Προτείνω μόνιμο ban του μέλους, είναι αυτό που θα έλεγε η μάνα μου "έμπλεξες με κακές παρέες και σε παρασύρουν ". 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, LK είπε Προτείνω μόνιμο ban του μέλους, είναι αυτό που θα έλεγε η μάνα μου "έμπλεξες με κακές παρέες και σε παρασύρουν ". Δες το σαν μια πρόκληση να τον πείσεις να πάρει καμια 10αριά strat, μισάνοιχτη είναι η πόρτα. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου @Den B Runway άξιος για το gibsonικό! Eχω απορία για το nickname σου απο επαγγελματική στρέβλωση. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Πιστεύω οτι δεν τον έφταναν τα mb (πολλες οι les Paul!) στο πρώτο ποστ και ποστάρει σε 2ο ποστ τη φωτό με τις fender. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Όλη μέρα συζητάτε για Telecasters και τελικά το Noiz έχει περισσότερες Les Pauls κι απ' το forum της Gibson. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, kpeyos είπε Όλη μέρα συζητάτε για Telecasters και τελικά το Noiz έχει περισσότερες Les Pauls κι απ' το forum της Gibson. Επίτηδες το κάνουν οι αλήτες, για να συγχίζουν τον @Superfunk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Λοιπόν να ανοίξω το χρονοντούλαπο μου Κατά καιρούς είχα τις παρακάτω : 2 x Squier Classic Vibe 60's Stratocaster (η μία φόραγε Tonerider Classic Blues, η άλλη πάλι Tonerider αλλά δεν ξέρω ποιούς ακριβώς). Αμφότερες πολύ ποιοτικές 2 HB που έφυγαν γρήγορα γιατί τότε το 2016 ήθελαν πολύ δουλειά για να στρώσουν ΗΒ ST62 Strat & HB Tele ΤΕ-52 Squier Affinity Stratocaster Epiphone Les Paul Ultra 1 με μαγνήτες Gibson 498/500Τ Epiphone SG Special Τώρα έχω μείνει με τις εξής δύο γιατί είμαι λίγο άμπαλος και τεμπέλης : Fender Highway One Stratocaster 2007 Squier Classic Vibe Tele 70's (απο σπόντα έμαθα πως ήταν πρώην του gkourmoul1) 4 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Επίτηδες το κάνουν οι αλήτες, για να συγχίζουν τον @Superfunk Άσε, κι εγώ που τον είχα για influencer... Τζάμπα τα 108.979.864.973 posts για Telecaster τα τελευταία 20 χρόνια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, kpeyos είπε Άσε, κι εγώ που τον είχα για influencer... Τζάμπα τα 108.979.864.973 posts για Telecaster τα τελευταία 20 χρόνια Κοίτα να δεις τι μου θύμισες με αυτό... Ένας φίλος μου - που ψιλοπαίζει κιθάρα και παρακολουθεί το τίμιο forum μας (δεν είναι όμως μέλος)- είχε πάει πρόσφατα στην Κίνα. Μου έστειλε μια φωτογραφία... Και μου λέει: Αυτή την αεροπορική εταιρεία την δημιούργησε ένας Ευρωπαίος που έκανε περιουσία ως influencer και επένδυσε στις αερομεταφορές 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, bathan είπε Squier Classic Vibe Tele 70's (απο σπόντα έμαθα πως ήταν πρώην του gkourmoul1) παναλαφρη, ωραίος ήχος, σούπερ μανικι.Να τη χαίρεσαι! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση