dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 παιδια μου ειπανε πως τα plugins της Kjaerhus golden δεν τρωνε cpu και ειναι πολυ καλα.τα δουλευει κανενας να μου πει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Ειναι τέλεια. Ακόμα και επαγγελματίες τα χρησιμοποιούνε. Παντως να ξέρεις ότι από εμπορικά κορυφή θεωρούνται τα URS και τα WAVES. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 τα WAVES τα εχω... τι ειναι URS ????:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 αααα... οκ τα βρηκα τα URS να σου πω δεν ξερω αλλα το ντιζαιν ειναι καπως οχι και πολυ πλουσιο...η εμενα ετσι φανικε δεν ξερω:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 tugito sorry ειδα URS Classic εχει και καλιτερη εκδοση???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 http://www.ursplugins.com/ Εδώ θα τα βρεις όλα, ειναι εκπληκτικά. Βασικά πάρε κάποιο bundle και είσαι κομπλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση