Egem Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Σαν αρχάριος και για χρήση στο σπίτι και χωρίς την διάθεση να ξοδέψω σοβαρά λεφτά σε πετάλια θέλοντας να βγάλω καινούριους ήχους και όχι τους ίδιους και τους ίδιους που έχει ο μικρός ενισχυτής μου βρίσκω την αγορά ενός multi effect πολύ δελεαστική. Ποια είναι η άποψη σας? Αξίζει μια τέτοια αγορά? Τα μοντέλα που έχω βρει είναι κοντά και κυρίως κάτω από τα 100€ : Sonicake matribox 140 Mooer ge100 Mooer gwf4 M-Vave Tank G Όλες οι απόψεις δεκτές και οι συμβουλές πολύτιμες, ότι προτάσεις νομίζετε ότι θα βοηθήσουν κάντε τες απλά το Budget είναι κάπου εκεί είτε σε καινούργιο είτε σε μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Egem είπε Αξίζει μια τέτοια αγορά? Egem καλωσόρισες. Το να αποκτήσεις επαφή με μια "παλέτα" ηχοχρωμάτων μέσω modulation effects, delay και εγώ δεν ξέρω τι άλλο έχουν αυτά multi effect, η απάντηση είναι απλή: Ναι, αξίζει. Θα πειραματιστείς με ήχους, θα διευρύνεις το παίξιμο σου, θα το προσαρμόσεις πάνω σε αυτούς τους ήχους κ.ο.κ.- γενικότερα θα σου ανοίξουν "πόρτες". Και σίγουρα θα βρεις πράγματα στον ήχο πιο ενδιαφέροντα από το να παίζεις με έναν καθαρό και έναν "βρώμικο" ήχο από τον ενισχυτή (δεν ξέρω τι ενισχυτή έχεις και τι build in effects μπορεί να έχει). Για τα τεχνικά θέματα αναφορικά με τα μηχανήματα που παρέθεσες θα στα πούνε οι κιθαρίστες και πιθανώς να σου δώσουν και άλλες ιδέες. 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paris K Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Οι δύο πρώτες που ανέφερες, έχουν έτοιμα πρεσετς δλδ ολόκληρη αλυσιδα με εφφε και το θα σε μπερδεψει στο να καταλάβεις τι κάνει το κάθε εφφέ . Aυτή ήταν τουλάχιστον η δική μου εμπειρία οταν πρωτοασχολήθηκα. Από αυτά τα δύο πάντως αν έπρεπε να διαλέξω , θα πήγαινα στο mooer. Στο χαμηλό αυτό μπάτζετ να σου προτείνω αλλη μια να δεις, επειδή την άκουσα και ηχητικά τουλάχιστον είναι πολύ καλή : Nux Mg 300. Το τρίτο Mooer gwf4 δεν είναι εφφέ αλλά διακόπτης για εφφέ, ενώ το 4ο τουλάχιστον είναι κάπως στο στυλ πεταλίων οπότε για να μάθεις τι κάνει κάποιο εφφε, θα σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδεα. Aν είσαι ικανοποιημένος με τον γενικό ήχο του ενισχυτή σου και θες απλά να προσθέσεις κάποια βασικά εφφε, είναι καλή λύση , στα χαρτιά. Τα άλλα δύο θα παίζουν καλύτερα χωρίς ενισχυτή γιατί κάνουν προσομόιωση και καμπίνας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Καλημέρα @Egem και καλωσόρισες. Επειδή το budget σου είναι λίγο περιορισμένο, ίσως κοίταζα κάτι σε μεταχειρισμένο. Το θες μόνο για FX ή και για προσωμειώσεις ενισχυτών; Θα παίζεις με αυτό μόνο κουμπώνοντάς το στον ενισχυτή σού ή θες να το βάζεις να παίζεις και κατευθείαν σε κάποιον υπολογιστή; Yπάρχει ένα Hotone Ampero αυτή τη στιγμή στα μεταχειρισμένα που είναι πάρα πολύ καλό και κάνει τα πάντα. Εγώ θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Egem Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, kpeyos είπε Το θες μόνο για FX ή και για προσωμειώσεις ενισχυτών Πολύ σωστά, κατά κύριο λόγο το πρώτο αλλά και η προσομοίωση ενισχυτών είναι στα +. Ο ενισχυτής μου είναι ο κλασικός stagg που έχουν όλα τα starter packs, δεν το μετάνιωσα γιατί σαν αγορά ήταν όλα πακέτο μεταχειρισμένο και βγήκε σε πολύ καλή τιμή οπότε έχω περιθώριο να πάρω κάποιο "πετάλι" και μακροπρόθεσμα να αλλάξω και ενισχυτή αλλά προτεραιότητα μου έτσι όπως το βλέπω είναι ένα multi effect πετάλι. Ευχαριστώ και τα παραπάνω παιδιά που απάντησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Egem said: Ποια είναι η άποψη σας? Αξίζει μια τέτοια αγορά? Ξεκάθαρα ναι, ως προς τη λογική με την οποία προσεγγίζεις το ζήτημα. Δεν έχω άποψη για τα μοντέλα που παραθέτεις αλλά λίγο θα πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Για μένα το αγοράζεις, το ξεζουμίζεις, αγγίζεις και μαθαίνεις σε στυλ Playskool. Όταν με το καλό το ξεπεράσεις, πάει αυτό στις αγγελίες και εσύ παρακάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου @Egem Πολύ σωστό και ώριμο σκεπτικό. Δες κατ' αρχάς κατά πόσο σου αρέσει το άθλημα και μετά αναβαθμίζεις. Η μόνη συμβουλή μου είναι να γλυτώσεις όσο μπορείς τα πολλά "ενδιάμεσα" στάδια γιατί σε βάθος χρόνου κοστίζουν πανάκριβα. Γι αυτό άλλωστε σου πρότεινα τη συγκεκριμένη αγγελία. Είναι σε ένα επίπεδο που και θα σε καλύψει για αρκετό χρόνο και δεν πρόκειται να χάσεις λεφτά. Αν δε σου κάνει όταν το ξαναπουλήσεις το βάζεις 20€ φθηνότερα και φεύγει τάχιστα (απορώ βασικά πως δεν έχει φύγει ήδη το συγκεκριμένο σε αυτή την τιμή). Επίσης αν έχεις υπολογιστή το Hotone γίνεται κάρτα ήχου και συνδέεται απευθείας ενώ μπορείς να παίζεις και με τα ακουστικά σου με ότι ήχο θέλεις. Πολλά μέλη που είναι έμπειροι μουσικοί χρησιμοποιούν πεταλιέρες αυτού του επιπέδου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Egem Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Την είδα την αγγελία και την έχω στα υπόψιν! Το μόνο μείον είναι η τοποθεσία του πωλητή (Ιονιο - Ζάκυνθος) οπότε δεν μπορεί να γίνει έλεγχος και θα υπάρξουν φαντάζομαι και αρκετά μεταφορικά. Την έχω "παρκάρει" βέβαια και θα παρακολουθείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Egem είπε Την είδα την αγγελία και την έχω στα υπόψιν! Το μόνο μείον είναι η τοποθεσία του πωλητή (Ιονιο - Ζάκυνθος) οπότε δεν μπορεί να γίνει έλεγχος και θα υπάρξουν φαντάζομαι και αρκετά μεταφορικά. Την έχω "παρκάρει" βέβαια και θα παρακολουθείτε! Είμαστε στην εποχή της βιντεοκλήσης και των Box αποστολών. Και έλεγχος μπορεί να γίνει απομακρυσμένα και πολύ φθηνά μεταφορικά να έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Egem Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου Χαζεύοντας - αχ ρε μάτι αχόρταγο - αγγελίες και βίντεο για πετάλια είδα πολλά μεταχειρισμένα zoom G3xn, μερικά μάλιστα σε κοντινές περιοχές. Αξίζει σαν προϊόν? Συγκρίνεται με το mooer ge100? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση