Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω πώς να το θέσω. Η γενιά μου, η πόλη μου ίσως, η κοινωνική μας θέση...., τι να πω...είχαμε κυρίως πρόσβαση σε ,strat Έπιασα πολλές, μην παρεξηγηθώ, λατρεύω τις strat, και αν δήλωνα κάτι, strat guy θα ήταν Μεγάλωσα με strat. Αυτό που έπαθα με την LP ήταν πρωτόγνωρο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, LK είπε Αυτό που έπαθα με την LP ήταν πρωτόγνωρο. Και φαντάσου ότι είχες άλλες τρεις... Άρα το κούτσουρο έχει να πει. Αλλά έτσι κ. συνήγορε... Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό που είπες ότι με οτιδήποτε μπορούμε να παίξουμε και ήχο να έχουμε. Τα χέρια μας είναι ο ήχος. Όμως ένα όργανο που θα μας κλείσει το μάτι, που θα μας "φτιάξει" από το πρώτο touch, που θα μας μαγέψει, είναι αυτό που θα μας απογειώσει. Όλα καλά παίζουν (φτηνά, ακριβά όργανα), είναι καλοφτιαγμένα, αλλά κάποια έχουν αυτό το "κάτι" και αυτό είναι πλέον το ζητούμενο μας σε μια αγορά. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Όμως ένα όργανο που θα μας κλείσει το μάτι, που θα μας "φτιάξει" από το πρώτο touch, που θα μας μαγέψει, είναι αυτό που θα μας απογειώσει. Όλα καλά παίζουν (φτηνά, ακριβά όργανα), είναι καλοφτιαγμένα, αλλά κάποια έχουν αυτό το "κάτι" και αυτό είναι πλέον το ζητούμενο μας σε μια αγορά. Το θέμα όμως με ένα τέτοιο όργανο ξέρεις ποιο είναι? Δεν θέλω να παίζω, θέλω να το βάλω σε μια βιτρίνα να το κοιτάω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και φαντάσου ότι είχες άλλες τρεις... Άρα το κούτσουρο έχει να πει. Κοίτα. Δεν είναι το ίδιο. Και ξέρεις ότι εγώ δεν ψσρωνω με μάρκες. Δεν έχει καμία σχέση. Η epiphone είναι εξαιρετικό όργανο.....και τη συγκρίνω με αυτή γιατί έχει τα ίδια specs. Είναι εντελώς άλλο πράγμα. Η studio, επίσης εξαιρετικό όργανο, αλλά πάλι άλλο πράμα. Καλά η "melody maker style" epiphone , είναι κιθάρα των 135 ευρώ. Μια χαρά είναι, αλλά μην συγκρίνουμε εντελώς μη όμοια πράγματα. Δεν ξέρω αν είναι Η συγκεκριμένη lp , η αν όντως η πιο ακριβές gibson είναι όντως αλλη κατηγορία από μόνες τους. Πάντως η epi tobacco burst μου, μου αρέσει πολύ παραπάνω από τη studio μου...και ας είναι Gilson η τελευταία. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε 10000 / √144 x 6/2 - 30² +100 =1700 14 ώρες πριν, LK είπε 1700 ευρώ ήταν Σύμπτωσις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου @LK το φινίρισμα είναι για μένα φοβερά σημαντικό στο όργανο... Με ένα καλό φινίρισμα μια ηλεκτρική κιθάρα σου φαίνεται στο πιάσιμο ως η φυσική συνέχεια των ακουστικών οργάνων, νιώθεις και βλέπεις το ξύλο και όλο αυτό σε κάνει να θες να παίξεις και αρχίζει μια ανάδραση μετά: όσο πιο πολύ την κρατάς, τόσο καλύτερα τη μαθαίνεις, τόσο περισσότερο παίζεις με τον τρόπο που θέλει να παιχτεί το οργανο κι έτσι σου περνάει σιγά σιγά την ταυτότητά του και πριν το καταλάβεις γίνεσαι εσύ δικός του, γίνεσαι Les Paul player (όπου Les Paul ας βάλει ο καθένας το μοντέλο της αρεσκείας του). Με ένα φθηνό παχύ φινίρισμα οι ηλεκτρικές μοιάζουν με πλαστικά παιχνίδια. Ας είναι και νίτρο το φινίρισμα, αν είναι στο επίπεδο μιας Les Paul Studio ή μιας Highway Strat τί να το κάνεις. Και για ολους εμάς τους τυχερούς που έχουμε πιάσει στα χέρια μας κιθάρες με φινίρισμα Κακανιάρη φυσικά, there is no turning back... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Αντε να την ακούσουμε και λίγο 9 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, LK είπε Αντε να την ακούσουμε και λίγο Εύγε! Σε Les Paul classic που έχουν αλλαχτεί οι μαγνήτες και έχουν μπει άλλοι με pickup covers και έχει φύγει το truss rod cover που μαρτυράει, υπάρχει άλλος τρόπος να καταλάβουμε ότι δεν είναι standard; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου Όχι... πες μου τώρα: Αν είχες πάρει την SOUNDSATION Rider Standard S Fiesta Red, θα καθόσουν να γράψεις βίντεο μες την καλή χάρα; Ε... ε; ΥΓ: Μήπως στο έχω ξανά ρωτήσει; Γιατί η μνήμη μου τώρα τελευταία δεν πάει και πολύ καλά all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Nekkon είπε υπάρχει άλλος τρόπος να καταλάβουμε ότι δεν είναι standard; Το υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμού..... 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Όχι... πες μου τώρα: Αν είχες πάρει την SOUNDSATION Rider Standard S Fiesta Red, θα καθόσουν να γράψεις βίντεο μες την καλή χάρα; Ε... ε; ΥΓ: Μήπως στο έχω ξανά ρωτήσει; Γιατί η μνήμη μου τώρα τελευταία δεν πάει και πολύ καλά Λύσσαξες 1 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση