Προς το περιεχόμενο

Gibson Les Paul Classic 2019 honeyburst- Η Προτελευταία μου κιθάρα.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

56 λεπτά πριν, LK είπε

Είναι πρόκληση να βγάλεις αποτέλεσμα σε μια φθηνή κιθάρα. 

Για να βγάλεις αποτέλεσμα πρέπει να σε  εμπνεει και να σε κάνεις να γουστάρεις κατά τη διάρκεια του παιξίματος. Να ειναι τόσο καλοφτιαγμένη ώστε να μην σε αποδιοργανώνει και αποσπά την προσοχή, για να μπορείς να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο παίξιμο. Να έχει τόσο καλο ήχο, ώστε να σε «σπρώξει» σε άλλους δρόμους και νότες. Να κλείνεις τα μάτια και να νιώθεις το όργανο Ένα με το σώμα σου. Αυτή είναι μια καλή κιθάρα, ασχέτως τιμής (και εξωτερικής εμφάνισης). Όσο ανεβαίνει η τιμή, βέβαια, είναι πιο εύκολο να βρεις καλο όργανο. 

Με όργανο των 100-200 ευρώ, κατά το παίξιμο πιο πολύ θα ασχολείται κάποιος με τους περιορισμούς που έχει, παρά με το παίξιμο του. Αρα καλά λες ότι θα ήταν πρόκληση να βγάλεις αποτέλεσμα.

Επεξεργασμένο από gkourmoul1
  • Like 1
  • Συμφωνώ 4

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά συγχαρητήρια κ. Συνήγορε για την εξαιρετική αγορά! Να την χαίρεσαι με καλή υγεία, για πολλά χρόνια! 

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είναι μεγάλος μερακλής, και για την κατάσταση στην οποία την είχε αλλά και για τους Bareknuckle. Μιλάμε για ΚΟΡΥΦΑΙΟ σετ μαγνητών. Και το βάρος της έχει νόημα μόνο για κάποιον που παίζει live τακτικά, για εσένα είναι non-issue. 

Περισσότερες φωτογραφίες δεν θα μας χάλαγαν, πάντως… 

Επεξεργασμένο από Έκτορας
  • Like 1
  • Ευχαριστώ 1

13 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Καλορίζικη, αν την πήρες και σε καλή τιμή είναι και μια καλή επένδυση, άμα θες πες

10000 / √144 x 6/2 - 30² +100

• Χαχα 1

• Moderator
22 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Καλορίζικη, αν την πήρες και σε καλή τιμή είναι και μια καλή επένδυση, άμα θες πες

Δεν είναι μυστικό.

Η Αγγελία υπήρχε και στο Noiζ.

1700 ευρώ ήταν

Οι bare knuckle-mule από μόνοι τους έχουν 433 ευρώ, η brown case 205, και μου δωσε και το παιδί δερμάτινο gibson strap κάνα 50 αρικο 60 euro πες....άρα στο  1000 αρικο βγηκε η κιθάρα 😆.

Να σημειωθεί ότι η τρέχουσα classic έχει 2.444,00 € , που σημαίνει ότι αν δεν είχες Gibson ή αν δεν πάρεις τώρα used σε καλή τιμή......μετά δύσκολα (τουλάχιστον γι εμένα- γι αυτο και ηθελα τωρα)

23 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Περισσότερες φωτογραφίες δεν θα μας χάλαγαν, πάντως… 

Θα ασχοληθω το επόμενο ΠΣΚ ....that's a promise 😁

• Like 2

Καλορίζικη και καλοπαιχτη! 

Θυμάμαι η απόκτηση της πρώτης, "κανονικής" LP (παρότι είχα και εγώ ήδη μια lp studio) ήταν η πιο anticipated αγορά κιθάρας μου, ακόμα θυμάμαι την ημερομηνία (26/5/17) που την παρέλαβα στα χέρια μου. 

H honey burst από πίσω είναι κόκκινη ή καφέ? Κούκλα όπως και να χει, και με μαγνηταρες. 

• Ευχαριστώ 1

• Moderator
2 ώρες πριν, John Goumis είπε

H honey burst από πίσω είναι κόκκινη ή καφέ? 

Καφέ. 

• Moderator

Οι φώτος δεν είναι δικές μου, αλλά του παιδιού -πωλητή.

Το λέω για θέμα copyright 😁

01.jpg

02.jpg

03.jpg

07jpg.jpg

• Like 4

• Moderator

Υ.Γ του έκανα πλάκα που έσβησε το "classic" (ευτυχώς το πήρε καλά και γέλασε) από το truss rod cover.

Του λέω μου θύμησες κάτι τύπους που έβγαζαν το 316 badge από τις BMW για να περνιούνται για 330 😄

• Χαχα 2

• Moderator

H πρώτη καλή Les Paul που έπιασα στα χέρια μου συγκαταλέγεται ακόμη στις κορυφαίες αναμνήσεις που έχω.

Κάποιες κιθάρες έχουν ψυχή.

• Συμφωνώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου