Άγιος Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Θέλω να επεξεργαστώ (μαστεραρω) τον ήχο ενός βίντεο και από ότι διαβάζω το Ardour μπορεί να το κάνει αυτό, μπορώ να εισάγω το βίντεο και να το παίξω αλλά δεν έχω ήχο, όλα νεκρά kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Πάρε Mac… η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! 3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Το Linux φαίνεται να είναι η πιο ασφαλής επιλογή στους πονηρούς καιρούς που ζούμε, αλλά είναι ακατέργαστο και αυτό το ίδιο αλλά και τα προγράμματα που προορίζονται για αυτό... Είναι σαν αυτοί που το φτιάχνουνε να βαριούνται ή πιο σωστά είναι σαν να μην υπάρχει κανείς από πάνω να τους τρέχει... και αυτό φαίνεται. Δεν μπορεί κάνεις να τα έχει όλα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου When you import the video, make sure to select the option to extract the audio. Go to Session > OpenVideo, and in the import dialog, ensure that the audio extraction option is enabled. Το έχεις κάνει αυτό; 14 ώρες πριν, Άγιος είπε Το Linux φαίνεται να είναι η πιο ασφαλής επιλογή στους πονηρούς καιρούς που ζούμε Δεν είμαι κατάσκοπος, πολυεκατομμυριούχος ή εγκληματίας. Δε βρίσκω λόγω να με παρακολουθεί προσωπικά κάποιος. Αν το κάνει, τον λυπάμαι. Θα έχει πεθάνει απ' τη βαρεμάρα Οπότε γιατί να παιδεύεται κάποιος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Πάντως, το Ardour τρέχει και στις τρεις πλατφόρμες, μάλιστα (αν και έχω καιρό να το κάνω αυτό) θυμάμαι ότι έτρεχε στον Mac καλύτερα από τις άλλες δύο. Λογικό είναι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, kpeyos είπε When you import the video, make sure to select the option to extract the audio. Go to Session > OpenVideo, and in the import dialog, ensure that the audio extraction option is enabled. Το έχεις κάνει αυτό; Δεν είμαι κατάσκοπος, πολυεκατομμυριούχος ή εγκληματίας. Δε βρίσκω λόγω να με παρακολουθεί προσωπικά κάποιος. Αν το κάνει, τον λυπάμαι. Θα έχει πεθάνει απ' τη βαρεμάρα Οπότε γιατί να παιδεύεται κάποιος; Δεν έκανα αυτό: ''ensure that the audio extraction option is enabled.'' με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο... Τώρα έχω Ευχαριστώ Υποτιμάς πολύ την αξία των δεδομένων σου, αλλά το σέβομαι σαν επιλογή, εγώ προσωπικά δεν γυρίζω πίσω 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, trolley είπε Πάντως, το Ardour τρέχει και στις τρεις πλατφόρμες, μάλιστα (αν και έχω καιρό να το κάνω αυτό) θυμάμαι ότι έτρεχε στον Mac καλύτερα από τις άλλες δύο. Λογικό είναι. έτσι από περιέργεια...γιατί κάποιος (στα Mac) θα κετέβαζε το Ardour? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, marathon είπε έτσι από περιέργεια...γιατί κάποιος (στα Mac) θα κετέβαζε το Ardour? Για να βρέξει τα πόδια του στις πολυκαναλικές ηχογραφήσεις, χωρίς να κλειδωθεί στο οικοσύστημα της Apple. Όπως εσύ δηλαδή θέλησες κάποτε να ξεκινήσεις με το Garageband, μόνο που εσύ δεν είχες τέτοιο πρόβλημα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, trolley είπε Για να βρέξει τα πόδια του στις πολυκαναλικές ηχογραφήσεις, χωρίς να κλειδωθεί στο οικοσύστημα της Apple. Όπως εσύ δηλαδή θέλησες κάποτε να ξεκινήσεις με το Garageband, μόνο που εσύ δεν είχες τέτοιο πρόβλημα. Η συνάντηση με το Garageband...ήταν καρμική!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση