cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εννοεί πως επειδή στη σύνθεση δεν το έχεις όπως εγώ, δοκίμασε τη τύχη σου στη παραγωγή Α , αυτό εννοεί. Και να κατεβάσω multritracks συμφωνικών και άλλων μπαντών να τα μιξάρω εγώ για να κάνω δουλίτσα.. Αυτό μου λείπει για το τέλειο. Άμα το κάνω μια εβδομάδα, έκλεισα. Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Α , αυτό εννοεί. Όχι δεν εννοώ αυτό, ούτε έχω κρυφή συννενόηση με τον Σάμη. 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley Σε έπιασε πάλι το γλυκύ σου; Ας περιμένουμε να σου πουν άλλοι που ασχολούνται με την ηχοληψία και την μίξη, πόσα θα μπορούσαμε να μάθουμε από την διαδικασία που πρότεινα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε Α , αυτό εννοεί. Και να κατεβάσω multritracks συμφωνικών και άλλων μπαντών να τα μιξάρω εγώ για να κάνω δουλίτσα.. Αυτό μου λείπει για το τέλειο. Άμα το κάνω μια εβδομάδα, έκλεισα. Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley Ημπορείς να γίνεις και καυλήτερος, όπως κρυφίως λέγαμε με τον Τρόλευ στα μνμ που ανταλλάσσουμε μέσω watsapp 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Ημπορείς να γίνεις και καυλήτερος, όπως κρυφίως λέγαμε με τον Τρόλευ στα μνμ που ανταλλάσσουμε μέσω watsapp Μαζί και με γδυτά κουρίτσια. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, trolley είπε Μαζί και με γδυτά κουρίτσια. Στα πλυντήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Όχι δεν εννοώ αυτό, ούτε έχω κρυφή συννενόηση με τον Σάμη. Σε έπιασε πάλι το γλυκύ σου; Ας περιμένουμε να σου πουν άλλοι που ασχολούνται με την ηχοληψία και την μίξη, πόσα θα μπορούσαμε να μάθουμε από την διαδικασία που πρότεινα. Εσύ γιατί δεν το εξηγείς ? Άσε τους άλλους. Άμα θέλουν θα τοποθετηθούν. Συγκεκριμένα πες εσύ. Ρίξε το άρθρο που διάβασες να δω τι λέει ακριβώς. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Ρίξε το άρθρο που διάβασες να δω τι λέει ακριβώς. Δεν διάβασα κανένα άρθρο, εκτός αν είχα διαβάσει κάποιο πριν χρόνια και δεν το θυμάμαι πλέον. Αλλά είναι αυτό που λέμε well-known-fact ότι όλοι οι δημιουργοί είναι πολύ δύσκολο (κάποιοι λένε "ακατόρθωτο") να σταθούν αμερόληπτα απέναντι στο ίδιο τους το υλικό, ειδικά όταν συνθέτουν και μιξάρουν ταυτόχρονα όπως κάνουν όλοι οι πληκτράδες στα home studio τους. Αλλά όπως είπα, Mea Culpa (δίκηο είχε ο Καταρράκτης, θα το κάνω υπογραφή μου θαρρώ, αρέσει και στο Σάμη, δηλαδή όλοι ευχαριστημένοι, αλλά μπορεί να θεωρηθώ ΠΑΘΟΚ). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Δεν διάβασα κανένα άρθρο, εκτός αν είχα διαβάσει κάποιο πριν χρόνια και δεν το θυμάμαι πλέον. Αλλά είναι αυτό που λέμε well-known-fact ότι όλοι οι δημιουργοί είναι πολύ δύσκολο (κάποιοι λένε "ακατόρθωτο") να σταθούν αμερόληπτα απέναντι στο ίδιο τους το υλικό, ειδικά όταν συνθέτουν και μιξάρουν ταυτόχρονα όπως κάνουν όλοι οι πληκτράδες στα home studio τους. Αλλά όπως είπα, Mea Culpa (δίκηο είχε ο Καταρράκτης, θα το κάνω υπογραφή μου θαρρώ, αρέσει και στο Σάμη, δηλαδή όλοι ευχαριστημένοι, αλλά μπορεί να θεωρηθώ ΠΑΘΟΚ). https://producelikeapro.com/blog/free-multitracks-hone-mixing-skills/ Αυτό εννοείς. Δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωσή μου. Δεν παίζω μόνος μου. 40 χρόνια παίζω με άλλους, έπαιξα με μπάντες, με άλλους μουσικούς, έγραψα, μίξαρα, κάναμε τα ντέμο μας, παίξαμε έξω, βγάλαμε χαρτζηλίκι,. Δεν μου λείπει λοιπόν αυτό που λες για να μάθω να μιξάρω προσωπικά καλύτερα. Έχω δουλέψει με υλικό άλλων. Αυτή η συμβουλή λοιπόν που έδωσες ειναι generic. Είναι σαν να μου είπες για να μάθεις τέλειο πιάνο, πηγαινε σε ωδείο, διάβασε θεωρία και παίξε πολύ. Χαίρω πολύ. Δεν ήταν χρήσιμη συμβουλή για τις ανάγκες και το επίπεδό μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν ήταν χρήσιμη συμβουλή για τις ανάγκες και το επίπεδό μου. Ημείς όλμος (εγώ με τον Τρόλευ δλδ) παλεύουμε να σε ανεβάσουμε επίπεδο, να αλλάξεις πίστα ρε παιδάκι μου. Να γίνεις ένας Πατατανατσίου, ένας Κατάρ-Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ημείς όλμος (εγώ με τον Τρόλευ δλδ) παλεύουμε να σε ανεβάσουμε επίπεδο, να αλλάξεις πίστα ρε παιδάκι μου. Να γίνεις ένας Πατατανατσίου, ένας Κατάρ-Κ Ως τι το κάνετε αυτό ρε παιδιά? Μη με θυμώνετε Εσύ παλιά μου ζήταγες εμένανΕ συμβουλές. Εγώ δεν σε κοροϊδευα με αυτά που έβλεπα ότι ξέρεις και είμαι και εκ φύσεως αλαζόνας και βγάζω κόμπλεξ με τέτοια Τώρα πας να μου τη βγεις από πάνω? Ας τον τον Καταρράχτη ήσυχο. Λοιπόν, θα ποστάρω μια αλλαγή σε λίγο. Ακούστε το κομμάτι να πείτε αν βελτιώθηκε όπως κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση