cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε τα vst που έχεις στο sonar, δουλεύουν όλα και στο studio one? Ποσο έδωσες και ποια έκδοση πήρες? Όλα όλα, και του sonar και δουλεύουν και τα προ εικοσαετίας. Πετάνε. τρακόσια ευρώ έδωσα για την 6 την pro Έπεσε τώρα μάλλον γιατί βγαίνει η 7 https://www.athensproaudio.gr/el/Presonus-Studio-One-6-Professional.html Τσάμπα, workstation κορυφαίο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Όλα όλα, και του sonar και δουλεύουν και τα προ εικοσαετίας. Πετάνε. αλλο ρώτησα. Διάβασε πάλι 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, trolley είπε Γενικώς, τρέχω "Linux", αλλά πρέπει να επιστρέψω στα Windows για ένα διάστημα, οπότε σκέπτομαι... έχω νόμιμα τα εξής: Samplitude / Cubase / Live / FLStudio / ProTools, και κλίνω προς το FLStudio να γίνει λίγο EDM χάσιμο και σύνθεση δια του ποντικίζειν. Έχω και μονιτοράκια της PreSonus (αλλά εμένα δεν μου δώσανε δώρον). Δηλαδή, λέω μέσα μου, μήπως η αναγκαστική αλλαγή στο workflow που θα επέλθει μέσω της επιλογής του FLStudio, δώσει και ώθηση σε καμιά καινούργια ιδέα, άλλωστε δεν παίζω αρκετά καλά ώστε να προκύψει κάτι ενδιαφέρον από βιρτουοζιτέ. Τα κομάτια σου τα ακούω κάθε φορά, αλλά στο όρθιο και γι΄αυτό δεν γράφω σχόλια, ελπίζω κάποια στιγμή να τα ακούσω καλύτερα. όλα καλά είναι.. Έτυχε και κόλλησα με αυτό. Δεν έχω πρόβλημα, όποιο και να είχα θα έκανα δουλειά. Απλά το FL δεν μου έκατσε ποτέ, δε μου άρεσε, το Sonar μου άρεσε και αυτό αφού το δοκίμασα για πλάκα και έχει καλύτερες δυνατότητες editing από το Sonar, το πήρα και δεν το μετανιώνω. Εμένα μου έδωσαν και δώρο και το είχα γράψει Plug in από την Plugin Alliance αξίας 500 ευρώ και και είναι και αυτά καλά. Τώρα, σε 20 χρόνια θα ξανααλλάξω πάλι. Μην και δεν αλλάξω και ποτέ. Και το presonus έχει κολπα του FL και του Ableton μέσα. όλα καλά είναι. Απλά σε σχέση με το Sonar, ως πιο νέο πρόγραμμα έχει καλύτερη απόκριση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε αλλο ρώτησα. Διάβασε πάλι Και τα VST instruments και effects που έχω τα δικά μου και πολλά είναι προ εικοσαετίας, δουλεύουν κανονικά, τα βρήκε όλα από τα ίδια folder που όρισα και τα αναγνώρισε και τα κατηγοριοποίησε κιόλας σε ένα τρομερό σύστημα browsing και έκανε το ίδιο ακόμα και για τα VST insρtuments και effects που έχει το ίδιο το Sonar , τα δικά του. Τα βρήκε και αυτά και τα έχω διαθέσιμα. Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Μπόμπα ,μου θύμησες Μύκονο 1992 ,τότε που ΔΕΝ πήγαινα. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μπόμπα ,μου θύμησες Μύκονο 1992 ,τότε που ΔΕΝ πήγαινα. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ όλους. Να πάμε και Μύκονο, με 2,3 χιλιάδες ευρώ, τρεις μέρες μπορείς να μείνεις και να περάσεις αρκετά καλά. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο, είναι στο πόδι. Πιο χαλαρά γραμμένο σε σχέση με άλλα που είναι καλύτερα. Ελπίζω πάραυτα να σου αρέσει η μίξη και να βελτιώνομαι. Προσπαθώ πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα, προσπαθώ να τα δώσω όλα. Πρέπει μέχρι να πατήσω τα ΠΕΝΗΝΤΑ να είμαι έτοιμος, ολοκληρωμένος στο θέμα της σπιτικής παραγωγής. Ο χρόνος στενεύει. Φέτος πρέπει να ξεκαθαριστούν ΟΛΑ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Προσπαθώ πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα, προσπαθώ να τα δώσω όλα. Μην μιξάρεις (μόνο) δικό σου υλικό. Υπάρχουν πηγές στο ίντερνετ για να κατεβάσεις multitracks από μικρές μπάντες έως και μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες - εκεί θα γίνει δουλίτσα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, trolley είπε Μην μιξάρεις (μόνο) δικό σου υλικό. Υπάρχουν πηγές στο ίντερνετ για να κατεβάσεις multitracks από μικρές μπάντες έως και μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες - εκεί θα γίνει δουλίτσα. Αυτο από που το βρήκες? Και που βρήκες ότι βοηθάει. Να καταλάβω το ξα ακούς tracks για reference που ολοι ετσι κανουμε το καταλαβαίνω. Αλλα που θα ωφελήσει αυτό που λες και πως πρέπει να το εξηγήσεις. Τι σχέση έχει συτο με τη βελτίωση που εννοώ εγω? Που το διάβασες αυτό πάλι? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, cos_dr είπε Που το διάβασες αυτό πάλι? Άστο, δεν πειράζει. Μέα Κούλπα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αυτο από που το βρήκες? Και που βρήκες ότι βοηθάει. Να καταλάβω το ξα ακούς tracks για reference που ολοι ετσι κανουμε το καταλαβαίνω. Αλλα που θα ωφελήσει αυτό που λες και πως πρέπει να το εξηγήσεις. Τι σχέση έχει συτο με τη βελτίωση που εννοώ εγω? Που το διάβασες αυτό πάλι? Εννοεί πως επειδή στη σύνθεση δεν το έχεις όπως εγώ, δοκίμασε τη τύχη σου στη παραγωγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση