Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ποιος είναι αυτός. Αν απαντούσα εγώ σ'αυτή την ερώτηση, θα σου έλεγα "ο μέγα-πληκτράς της JazzRock/Fusion υπεργκρουπάρας Mahavishnu Orchestra". Αν σου απαντούσε κάποιος λίγο μικρότερος σε ηλικία από μένα και άσχετος με τη μουσική, θα σου έλεγε "ο τύπος που έγραψε τη μουσική για τη σειρά 'Miami Vice' ". Ένας σημερινός πιτσιρικάς θα σου απαντούσε "έλα μου ντε..." 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν απαντούσα εγώ σ'αυτή την ερώτηση, θα σου έλεγα "ο μέγα-πληκτράς της JazzRock/Fusion υπεργκρουπάρας Mahavishnu Orchestra". Αν σου απαντούσε κάποιος λίγο μικρότερος σε ηλικία από μένα και άσχετος με τη μουσική, θα σου έλεγε "ο τύπος που έγραψε τη μουσική για τη σειρά 'Miami Vice' ". Ένας σημερινός πιτσιρικάς θα σου απαντούσε "έλα μου ντε..." Μα τον αγαπάω πάρα πολύ. Εγώ ήμουν μικρότερος, αλλά τον αγαπάω. Τον θέλω δικό μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Μα τον αγαπάω πάρα πολύ. Εγώ ήμουν μικρότερος, αλλά τον αγαπάω. Τον θέλω δικό μου. Mεγάλη μορφή ρε. Και τεράστιος σολίστας. Και τι άλλο θα ήταν θα μου πεις, αφού έπαιζε με τον McLaughlin στους Mahavishnu Orchestra. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Mεγάλη μορφή ρε. Και τεράστιος σολίστας. Και τι άλλο θα ήταν θα μου πεις, αφού έπαιζε με τον McLaughlin στους Mahavishnu Orchestra. Δεν το συζητάμε, είναι τέλειος. Και ο άλλος o Faltermeyer. Ολα αυτά τα έπαιζα για να μάθω και τα προγραμμάτιζα στα ARMONIA έτσι έγινα ο τεράστιος Hans Zimmer της Ελλάδος Άμα δεν είχα περάσει με όλους αυτούς και μαζί με τους κλασσικους στο πιάνο και στα πλήκτρα να τους παίζω όλη μέρα, τι θα απογινόμουν? Τίποτα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ολα αυτά τα έπαιζα για να μάθω και τα προγραμμάτιζα στα ARMONIA έτσι έγινα ο τεράστιος Hans Zimmer της Ελλάδος Palmos.mp4 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Palmos.mp4 464.13 kB · 0 downloads Καλά, όλο με κοροϊδεύετε λέμε. Δεν πειράζει. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα γράψω μια επικουρα που έχω στο μυαλό μου και θα δεις πάλι. Δεν προλαβαίνω να τα γράψω. Μου έρχονται όμως συνέχεια στο μυαλό και τα μουρμουράω και τα θυμάμαι. Θα τα γράψω και θα δειτε. ¨Ολοι το ξέρουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Θα έχεις την τύχη του Μπαχ και του συντοπίτη μου του Σκαλκώτα, το έργο σου θα αναγνωριστεί πολλά χρόνια μετά τον θάνατο σου... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Θα έχεις την τύχη του Μπαχ και του συντοπίτη μου του Σκαλκώτα, το έργο σου θα αναγνωριστεί πολλά χρόνια μετά τον θάνατο σου... Για εμένα μετράει πως έχω αναγνωρίσει ΕΓΩ ο ίδιος το έργο μου. Δεν κρύβω πως όλα αυτά τα χρόνια με έχει κολακεύσει που το έχουν αναγνωρίσει εκατοντάδες, ακόμα και εδώ στο φόρουμ και το ταλέντο μου, αλλά και το έργο μου. Αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό για εμένα. Σημασία έχει πως σε πολλά αντικείμενα, δραστηριότητες, δεξιότητες έχω λάβει διακρίσεις από τον εαυτό μου. Ναι, έχω λάβει και από άλλους, διπλώματα, πτυχία, βεβαιώσεις. Έχω βραβευτεί. Έχω αναγνωρίσει και θαυμάσει τον εαυτό μου εν ζωή. Και τον θαυμάζω κάθε μέρα και είναι πολύ σημαντικό για εμένα και σπουδαίο που συζώ με έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη μέσα μου αλλά και στον ίδιο χώρο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε είναι πολύ σημαντικό για εμένα και σπουδαίο που συζώ με έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη μέσα μου αλλά και στον ίδιο χώρο Έχει και τα πλεονεκτήματα της αυτή η κατάσταση, δεν λέω. Πχ, ποτέ δε θα βρεις τo WC κατειλημμένο από κάποιον άλλον. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση